Despre noi&Contact


Criss e genul de persoana care stie cum sa adauge un strop(ma rog, cateva galeti) de umor in tot ceea ce face. E tot timpul cu zambetul pe buze si ar putea scoate pe oricine din cea mai profunda stare de depresie.
            Cand spui “paranormal” automat ai spus Criss. I-ar placea la nebunie sa se intalneeasca cu o fantomita sau cu un vampiras. Stie intotdeauna ce are de facut si se poate atasa usor de oricine, chiar si de intruchiparea incapatanarii(eh…). Uraste pe oricine se crede perfect( de fapt, cuvantul in sine o scoate din minti).
            Ii place  e obsedata de ‘Supernatural’, in special de actori(Misha Collins, ai o noua admiratoare!). Daca nu era ea nu cred ca m-as fi uitat niciodata la serial. Multumeeesc!;;)
            So, asta-I Criss. La inceput nu iese cu nimic in evident, insa daca vei ajunge sa o cunosti cu adevarat iti vei da seama ca cea mai speciala persoana… vie. 
(descriere by Dee.)
Dee. Scurt si la obiect, nu?

Dee a noastra s-a nascut intr-o dimineata de primavara, ceea ce inseamna ca in viata de zi cu zi e de fel mai matinala. N-ar spune ‘nu!’ unei ciocolate, dar in secunda 2 incepe sa se planga ca ‘of!! Un alt kilogram’. Asta-i Dee, se alarmeaza din orice. (Esti perfecta iubita!:*)
Desi pare politicoasa si serioasa, repet, pare, in momentul in care ajungi s-o cunosti o sa spui ca e cea mai minunata persoana pe care ai intalnit-o vreodata. Jur. De ce? E putin plecata d’acasa (si zicea de mine), fooaarteee altruista, dar!, femeie fiind, nu e decat orgoliu captusit cu piele. (Ahahaha, tocmai l-am citat pe Clarkson!!). De ce? Pentru ca uraste sa ceara ajutorul cuiva. Ar putea sa fie sfarsitul lumii, daca ea se decide ca vrea sa faca pe Superwomen si sa salveze lumea si te gandesti tu ca ar avea nevoie de ajutor, ei bine, te inseli. Mai bine apocalipsa decat sa ceara ea ajutorul cuiva!
Fiind zodia taur, tre’ sa aflati cate ceva despre ea, deci sa vedem...
Planeta guvernatoare, bla bla bla, ziua cea mai favorabila vineri, asta nu ne intereseaza... Incapatanare. Vreti sa stiti cat e de incapatanata? Imaginati-va distanta de la Pamant la Soare si apoi inmultiti-o cu 10. Yep. Este foartee prietenoasa, pur si simplu te atasezi imediat de ea! E mai mereu vesela, iar optimismul ii curge valuri-valuri pe urechi. E foarte modesta. Si adora sa citeasca! De fapt, ea a fost motivul principal pentru care eu am inceput sa citesc. Multam Dee!
Iar lista poate continua pana maine. Dar, credeti-ma, daca n-o simpatizezi pe fata asta ori esti chior, ori esti antisocial, ori esti o specie de extraterestru! Punct.
(descriere by Criss)
P.S.: Simply passion for books...

E-mail de contact: cristina.cris9718@yahoo.com 
dee.sipunct@yahoo.com