duminică, 22 mai 2011

Damnare + Rătăcire

Damnare

Unii îngeri sunt sortiţi căderii!
Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori.
Misterios şi distant, el îi atrage atenţia Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbuşitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de şaptesprezece ani, se îndrăgosteşte de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de  tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole şi sfârşeşte tragic de fiecare dată când se întâlnesc.
Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, povestea lor evocă un romantism diafan şi angelic.

  
Titlu: Damnare ( volumul 1)
Autor: Lauren Kate
Numar de pagini: 296
Anul publicarii: 2010
Gen: Urban fantasy, romance paranormal



Rătăcire

 Dragostea nu moare!
Iadul pe pământ... cam asta înseamnă pentru Lucinda Price să fie departe de iubitul ei Daniel. Le-a luat o veșnicie să se regăsească, dar acum el trebuie să o abandoneze din nou, tocmai pentru a o proteja.
La Shoreline, o școală privată exclusivistă de pe coasta de nord a Californiei, Luce are parte de experiențe inedite, dar se află de fapt, în mijlocul unui război în care sunt implicate toate forțele  răului. Într-un decor cu totul nou, dar la fel de periculos, ea învață să folosească umbrele ca fereastră către viețile anterioare și descoperă cu ajutorul lor că Daniel nu i-a dezvăluit adevărul întreg. Îi ascunde ceva- ceva extrem de periculos.
E oare posibil ca Daniel s-o fi mințit? E oare posibil ca destinul ei să fie, de fapt, cu totul altul? Câte vieți trebuie să trăiești pentru a găsi pe cineva pentru care merită să mori?


Titlu: Rătăcire ( volumul 2)
Autor: Lauren Kate
Numar de pagini: 320
Anul publicarii: 2011
Gen: urban fantasy, romance paranormal

6 comentarii:

  1. superbe ! o sa le citesc :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. e wow cartea asta imi place foarte mult:X:Xma bucur ca ai postat-o

    RăspundețiȘtergere
  3. pare o carte interesanta=p~
    nu o stiu,dar nu ar strica sa ma apuc de o lectura de vacanta:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cand am vazut cartea in magazin, mi s-a parut interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. am citito dar in engleza, si ii super cartea, inspecial a-trea carte. am plans.

    RăspundețiȘtergere