marți, 31 mai 2011

Seria "Nemuritorii"

   
Titlu: „Evermore”
Autor: Alyson Noel
Anul publicării: 2010
Editura: Rao Books
Nr. pagini: 320




       Totul a început când Ever şi-a pierdut părinţii într-un tragic accident de maşină. De atunci a început aventura ei. Poate vedea aure, poate auzi gânduri şi ştie povestea oricărui obiect/fiinţă doar printr-o simplă atingere. Se izolează de lume şi astfel ajunge ciudata liceului, lumea ei rezumându-se la un ipad şi un hanorac. Pare incredibil cum, în ciuda celor întâmplate, Ever reuşeşte să meargă înainte, cu toate că se simţea  ca singurul supravieţuitor. Totul se schimbă când îl întâlneşte pe cel care avea să-i fie suflet pereche. Lumea lui misterioasă o atrage din ce în ce mai mult. Va reuşi ea să treacă graniţele lumii ei izolate? Îşi va recunoaşte dragostea faţă de Damen. Asta veţi află citind!





Melodia asociata



                                        
Fotografia asociata



      Uitaţi coperţile celorlalte volume...



Vol. II


Vol. III


Vol. IV


Vol. V


         După ce aceste 5 volume au cucerit inimile a milioane de persoane din intreaga lume, urmează volumul VI, „Everlasting”, care va fi lansat pe 7 iunie.


        Voi aţi citit "Nemuritorii"? Dacă da, cum sunt? 

6 comentarii:

  1. am citit primul volum:x
    mi se pare genial^^

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am citit primele 2 volume .. superbe :X:X <3333333333 .. celelalte nu au aparut in romania .. stie cineva cand o sa apara ????:D

    RăspundețiȘtergere
  3. eli ela, nu stim inca:(. Nu s-a anuntat nimic.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati mai auzit ceva de volumul 3? Am citit cele 2 volume [aparute in Romania bine inteles] si ma intrebam daca nu cumva stiti si cateva informatii micute dar care m-ar ajuta in legatura cu volumul 3!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cica va aparea in curand si al treilea volum, desi nu se stie exact cand. Cei de la Rao asa promit, dar date sigure nu stim inca. Abia astept si eu sa il citesc - mi-a placut foarte multa "Luna albastra"! :)

      Dee.

      Ștergere