vineri, 27 mai 2011

Luna plină + A doua lună plină

Titlu: Luna Plină
Autor: Kelley Armstrong
Anul publicării: 2010 
Nr. de pagini: 376
Editura: Tritonic






E frumoasă, inteligentă şi plină de simţul umorului. şi cel mai important este vârcolac. Elena, singura femeie vârcolac din lume, a suferit această metamorfoză în urma trădării iubitului ei Clay, care o muşca şi o transformă în vârcolac. Totuşi, Elena părăseşte Haita adoptivă şi încearcă se acomodeze printre oameni. Dar, atunci când Haita este ameninţată de criminali transformaţi în vârcolaci care ucid oameni nevinovaţi, ea este oarecum obligată să-şi ajute Haită adoptivă, tradandu-şi astfel latură animalica. 











Titlu: A doua lună plină

Autor: Kelley Armstrong
Anul publicării: 2010 
Nr. de pagini: 384
Editura: Tritonic



Exact când se obişnuieşte cu situaţia în care se află, o tânără vrăjitoare îi spune  că un grup de oameni de ştiinţă răpesc fiinţe supranaturale pentru a face experimente pe ele. Ignorând avertismentul, ajunge să afle adevărul despre "Lumea Cealaltă", când este răpită şi aruncată într-o celulă împreună cu alte fiite paranormale. 












Poza asociată:


Melodia asociată:





P.S.: Ce se întâmplă în continuare? Eu nu ştiu... tu ştii? 

9 comentarii:

  1. superb ! vreau sa citesc astea :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti spun eu ce se intampla in continuare. Eu te voi intreba, asa din pura curiozitate, de unde ai tu aceasta magnifica idee de a asocia cartile cu muzica? Mi se pare foarte ingenioasa. Sunt profund uimita de aceasta idee.

    Te rog informeaza-ma si pe mine...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu eram ironica... dar se pare ca nu v-ati prins... In fine... pe scurt aceea este ideea mea - "Music featuring Books"... dar ce sa va mai spun? Folositi-o! Are rost sa ma enervez si sa fac scandal? ... Nuuu, deci asociati si voi cartile cu muzica... "Ma bucur" ca ideile mele sunt atat de populare:|

    RăspundețiȘtergere
  4. Daniela, sa stii ca nu am intrat pe blogul tau niciodata! E prima data cand am aflat de el! :| Nici nu am de unde sa stiu ca asta e ideea ta!:|

    RăspundețiȘtergere
  5. Si unde ai scris tu "Music featuring Books"? Si nu te lua de noi ca iti copiem ideile! Ca ne legam si noi de tine!
    Cunosti cumva blogul mirunei? Clar ca il cunosti!

    http://myrunaa.wordpress.com/

    Ce scrie acolo? Just another books lovers... Si pe blogul tau ce scrie? Acelasi lucru! Cine ne ameninta pe noi ca plagiem.

    RăspundețiȘtergere
  6. Myruna, Myruna! Draga de ea! Clar ca o cunosc. Cum sa nu cunosc persoana care mi-a plagiat numele blogului? Eu anul trecut in august mi-am facut blogul si prin septembrie-octombrie isi face si Miruna blog, culmea cu numele blogului meu. Eu am avut o discutie cu ea in legatura cu numele blogului, sa-l schimbe pentru ca este folosit de mine, dar nu a vrut nici cum sa renunte, si in final trebuie sa-mi impart numele cu ea. Frumos, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. "Music featuring Books" este o rubrica de pe blogul meu. In bara din dreapta a blogului, poti/puteti vedea sub coperta cartii "Rosu de rubin" un text "Rubricile blogului". Si acolo la numarul 8 scrie "Music featuring Books". Am aceasta rubrica din 6 februarie 2011.

    Eu nu m-am luat de voi. Nu vreau sa ma iau de voi. Nu vreau sa ma cert cu voi. Vroiam doar sa va informez ca impartim aceeasi idee si vroiam sa stiu daca de pe blogul meu ati preluat ideea. :)

    V-am lamurit in legatura cu numele blogului? ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Dee, mie mi-au fost multe chestii copiate de pe blog, de la lucruri nesemnificative pana la numele blogului. Dar ce sa-i faci, asa sunt unii... prefera sa profite de pe urma ideilor altora, decat sa-si puna mintea la gandire si sa fie originali. Te cred ca nu ai/ati copiat ideea de pe blogul meu. S-a intamplat pur si simplu sa aveti aceeasi idee ca si mine. E OK! Oricum mie-mi place faptul ca ati adaugat si imagini care sa le asociati cu cartile, ideea aceasta eu nu am avut-o. :D Bravo, pentru acea idee! Ce sa va mai spun... acum ca am lamurit problemele, let's be friends! ;));)

    RăspundețiȘtergere
  9. a doua carte pare e mai interesanta

    RăspundețiȘtergere