vineri, 10 iunie 2011

Cărţi electronice VS. Cărţi reale


        


    O carte reală, e o carte în adevăratul sens al cuvântului. Însă o carte electronică, nu mai dă a... carte.
            Nu poţi compara beţia de cuvinte şi culori din gândul tău în momentul în care citeşti o carte, cu câteva cuvinţele de pe monitorul unui calculator, pe care aproape că nu le mai vezi la cât de rău te dor ochii. Nu spun că, cărţile electronice nu sunt folositoare, dar să citeşti una întreagă, sunt total împotrivă! Pe lângă faptul că te vor durea ochii, nu poţi sta foarte comod citind-o. O carte se poate citi oriunde, oricând. O poţi ţine în mână, să o simţi şi să miroşi parfumul acela de vechi sau nou, dar întotdeauna de... hârtie. 
            Poate că alţii preferă cărţile electronice fiindcă sunt free, dar sincer, merită să cumperi o carte pentru a o citi cu adevărat!

7 comentarii:

  1. Ai uitat sa spui ca pe o carte poti sublinia etc asa cum eu fac mereu...:D Ador sa imi cumpar carti, sa le citesc sa adaug comentarii pe paginile ei, sa subliniez ce imi place.:D Asta inseamna o carte adevarata.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru completare, strayberry blonde!:] O sa tin cont de asta:*.

    RăspundețiȘtergere
  3. Carti reale:XNormal!:XMi se pare ca cartile astea de pe calculator sunt nasoale:DSi in plus cand citesti o carte reala simti un sentiment anume pe care nu-l mai simti atunci cand o citesti pe calculator:D

    RăspundețiȘtergere
  4. exista varianta de exemplu kindle 3, special pentru carti electronice, e foarte comod, sh il poti lua oriunde ai vrea, in acest kindle poti pune si adauga mii de mii de carti, nu afecteaza vederea.. e mult mai eficient sa citeshti pe kindle dekit la calculator.. o carte reala o poti cara cu tine (in geanta sau ceva de genul asta.. dar cu kindle (in kindle sint mii de carti)il poti cara in oriunde, pt k este subtire, ushor practik seamana ca un caiet adik in felul cum arata.. deshi il recomand..merita sa dai bani pe kindle// nu e delok skump. ii drept k e plakut s citeshti carti reale, mirosul etc..
    dar cu acest kindle e mai super..
    :* va pup
    o zi cit mai frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, sa stii ca nu stiam de asta. Am auzit ceva despre kindle, insa nu am fost niciodata curioasa sa stiu ce e. Mi se pare foarte practic, mai ales ca nu afecteaza vederea. Asta chiar e o idee geniala:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu una le prefer pe cele reale cele electronice nu pot da pag sa vad ce se ascunde :()

    RăspundețiȘtergere
  7. http://atingerea.com/ - poti comanda o carte super de aici
    http://noilocuridemunca.com/ - daca vrei sa iti maresti si castigurie

    RăspundețiȘtergere