sâmbătă, 11 iunie 2011

Pasiune

  Pentru ca mai sunt atat de putine zile pana la lansarea oficiala a cartii ''Pasiune'' din seria Damnare, ne-am gandit sa nu va mai tinem cu sufletul la gura si sa va aratam recenzia:
                                                                     
                    În fiecare viaţă te voi alege. Aşa cum tu m-ai ales. Pentru totodeauna.  
  
Luce ar muri pentru Daniel.  Şi o face.  Din nou şi din nou. De-a lungul timpului, Luce şi Daniel s-au găsit reciproc, doar pentru a sfârşi dureros: Luce moartă, Daniel rămas singur şi rănit. Dar poate că nu trebuie să fie aşša.                                                                                    Luce este sigură că ceva“ sau cineva“ dintr-o viaţă anterioară o poate ajuta în viaţa ei din prezent.  Deci, ea începe cea mai importantă călătorie a vieţii eiš mergând înapoi secole, pentru a asista la prima întâlnire dintre ea şi Danielš şi descoperind astfel cheia care le va face această poveste de dragoste, să fie ultima. Cam şi legiunile de îngeri sunt disperaţi, încercând să o prindă pe Luce, dar niciunul nu este la fel de curajos ca şi Daniel. El a urmărit-o pe Luce în trecutul lor comun, îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmplă dacă ea va rescrie istoria.   Pentru că povestea lor de dragoste de secole ar putea merge în flacari..š pentru totdeauna.  

Si ca bonus, ne-am gandit sa va dam o veste: si anume ca se pregateste si volumul 4: Rapture [in traducere: Incantarea] . Cartea va aparea cel mai probabil in 2012.
Si.. ne-am gandit sa facem si o coperta, nu una oficiala va dati seama, dar asa... ca ne chinuia imaginatia! :D



So, ce parere aveti? :)

5 comentarii:

  1. mi-a mai vb cineva despre ea..
    :)
    frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau, superba coperta! O imagine foarte bine aleasa. Eu una abia astept sa citesc vol 2 pe care l-am achizitionat de curand :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Thx, Pustoaico!:* Sa imi zici si mie cum e volumul 2:X.

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG!!! Voi ati facut coperta? Pe bune??? WOW! WOW! WOW! E superba!!! Daca nu citeam ca voi ati realizat-o credeam ca e coperta oficiala. E SUPERBA!!! Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere