luni, 27 iunie 2011

Texas! Lucky


Titlu: “Texas! Lucky”
Autor: Sandra Brown
Nr. pagini: 335
Editura: Miron
An aparitie: 1993
Gen: dragoste


             

              



              Despre Sandra Brown se spune că este un talent multilateral, fiind model, actriţă, femeie de afaceri,personalitate TV şi, de la prima carte publicată în 1981 a cucerit America, fiind autoare de bestseller-uri, obţinând numeroase premii literare.
             Este căsătorită cu producătorul TV Michael Brown, are doi copii şi locuieşte în Arlington, Texas.  



 
"Texas! Lucky"

                 Lucky Tyler trăieşte într-o familie unită, fiind cel mai rebel dintre toţi. Şi-a dobândit această poreclă în urma numeroaselor sale cuceriri. *
 Într-o noapte, pierzând timpul la un bar din apropiere, observă că o femeie este în pericol.  Fiindcă cei din familia Tyler au dreptatea în sânge, Lucky i-a sărit numaidecât în ajutor. Bătaia cu cei doi indivizi de la bar care nu aveau intenţii foarte bune, a fost urmată de o noapte de pasiune alături de Devon Haines, tipa pe care o salvase. Însă, atunci când un foc pus intenţionat are loc la Compania de foraj Tyler, Lucky este primul suspect. Acum, misterioasa femeie este mai mult decât Devon Haines. Este alibiul său. 
 
                 Dacă Devon va fi de acord să declare sau nu că şi-au petrecut noaptea împreună, în ciuda faptului că este căsătorită şi are o reputaţie, vă invit să aflaţi citind!  


            Voi ce alte cărţi scrise de Sandra Brown aţi citit?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu