miercuri, 27 iulie 2011

Libertatea pentru femei: Cărţi romantice(#2)

        Hey!(: Scuzaţi absenţa, dar am fost plecată o vreme. Însă acum am revenit cu viitoarele apariţii din colecţia "Cărţi romantice", oferită de Libertatea pentru femei.

  

“Comori tainuite” – Nora Roberts


Data apariţiei: 1 august


 
         Jed Skimmerhorn, noul chiriaș al frumoasei Isadora Conroy, este un tip ciudat, plin de secrete. De ce și-a abandonat excelenta carieră de polițist? De ce și-a părăsit familia bogată și splendida locuință, pentru a se instala într-un apartament cu chirie și a-și petrece timpul antrenându-se cu halterele? Nimeni nu știe. Dar Isadora are propriul magazin de antichități, o familie iubitoare și o viață frumoasă și plină de afecțiune. Nici o legătură cu frumosul Jed, dacă nu ar interveni între ei o puternică atracție și acțiunea criminală a bogatului și puternicului Finley, un colecționar de artă pasionat, dar complet lipsit de scrupule când vine vorba să-și recupereze obiectele pierdute.




“Evadarea” – Barbara Delinski

Data apariţiei: 8 august


Emily Aulenbach este o avocata de 30 de ani, casatorita cu un avocat si lucreaza in Manhattan. Emily isi petrece timpul intr-o nisa, vorbind la telefon cu victime.  Ea nu este atasata de foarte multe lucruri. De fapt, exceptie fac doar trei lucruri: computerul ei, BlackBerry’ul sau si ceasul ei.

Hotarand la un impuls, Emily pleaca la munca mai devreme intr-o zi, se duce acasa, si-a luat geanta si a iesit. Bajbaind despre viitor, s-a indreptat inspre Nord, spre un oraş din New Hampshire ascuns între munţi. Cunostea acest oras. Pe durata anilor din facultate, Emily si-a petrecut o vara la bazinele hidrografice de aici. Dureros, deaorece pentru a reveni, ea stie ca, pentru viata ei corecta, trebuie sa inceapa de aici. 


                                           “Celebritate” – Jackie Collins                          
  
Data apariţiei: 15 august             



  

3 comentarii:

  1. Cat de frumoase sunt copertele! Le am pe toate din colectie, numai cea de saptamana asta am ratat-o :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Krisz, cea de saptamana asta, adica "Strada Charles 44 Adresa iubirii"?

    Daca da, atunci o poti comanda de aici:
    http://www.litera.ro/lira-173/strada-charles-44-1347

    (: E pacat sa iti lipseasca numai o carte din colectie.

    Dee'

    RăspundețiȘtergere
  3. si in Celebritate ,despre ce este vorba???

    RăspundețiȘtergere