sâmbătă, 27 august 2011

Castigatorul primului nostru concurs!

Desi am zis ca vom anunta maine marele castigator, azi nu am mai putut de nerabdare si m-am gandit sa anuntam castigatorul astazi. In primul rand, vrem sa va multumim tuturor ca v-ati inscris, pozele au fost superbe toate si ne-am hotarat extrem de greu in privinta pozei castigatoare. Dar de ajuns cu vorba, marele castigator esteee...


ANDREEA FERENT!!!

 Sincere felicitari scumpo! Sa ne trimiti datele de contact+adresa la: cristina.cris9718@yahoo.com , pentru ati putea trimite cartea! :) Felicitari inca o data!
Daaar, sa nu uitam si de cei 3 castigatori ai semnelor de carte! 

Primul semn de carte ajunge laaa... TEODORA ROMAN!!

 Al doilea semn de carte ajunge laaa... PETCU ELENA LARISA!!
 Iar ultimul, dar nu cel din urma, semn de carte ajunge laaa... GHEORGHE GABRIEL!!
 FELICITARI TUTUROR!!!
Sa ne trimiteti datele de contact+adresa pentru a va putea trimite premiile. :)
(Bineinteles, la adresa: cristina.cris9718@yahoo.com)

Acum, sa va arat si pozele celelalte
(click pe poze pentru marire)

Andreea Calina

Delia Galut

Diana Iurian

Macelaru Denisa

Radu Oana-Roxana

 K. Roberto

Muresan Andrada-Madalina

Patrascu Sorina

Paul Tveleniuc

Vircan Issabel

Ioana Lacatusu

Mihaila Irina-Maria
Mihaila a vrut sa ne explice ce inseamna poza, deci:

Specificare: Am notat fiecare dintre cele 7 fotografii mai micute cu o zi a saptamanii.  Toate fotografiile sunt fotografii proprii,  exceptand fotografia nr. 2 (Tuesday).

Comentariu in legatura cu fotografia( dupa cum vorbeam cu tine, vreau sa explic pe indelete ce exprima fotografiile).

Am descoperit, spre surprinderea mea, o legatura stransa intre numarul cuvintelor din citatul " 'Candva'  nu este una din zilele saptamanii", numarul culorilor curcubeului si numarul zilelor dintr-o saptamana! Acesta este un numar magic, 7. Asa ca am realizat o fotografie mai mare, alcatuita din 7 fotografii mai mici, ce ma  reprezinta  pe mine, ca persoana. Lucruri obisnuite de zi cu zi.  Plus cea de-a 8-a fotografie, numita "Candva". Am explicat pe indelete in dreptul ei, si citez:

" 'Candva este spontan. La fel ca si curcubeul. La fel ca si ploaia. 'Candva' este acel moment din viata cand constientizezi ca il iubesti. 'Candva' este special. 'Candva' este intotdeauna, cand acea persoana speciala iti aduce zambetul pe buze!"

  La ce m-am referit? Nu e greu de ghicit. E momentul in care iubesti si esti iubit. Cea mai frumoasa clipa, ceva ce nu se intampla in fiecare zi. Din perspectiva mea, e unic. O singura data ai sentimente atat de puternice, candva cand nu simti numai dragoste, ci si compasiune si recunostinta. Cand simti ca nu mai poti resprira fara el/ea. Acesta este mesajul pe care vreau sa il transmit tuturor: "Iubeste, si vei fi iubit!'Candva' nu este una din zilele saptamanii, 'candva' e momentul in care faci asta!"

  In legatura cu culorile utilizate, sunt cele ce constituie curcubeul. Am vrut sa demonstrez stransa legatura dintre natura si creatie. Prima fotografie, reprezinta viata fara iubire. O drama totala. A 2-a fotografie(Tuesday), pai prin ea am vrut sa exprim : "...Viaţa nu înseamnă să supravieţuieşti unei furtuni, ci să ştii să dansezi în ploaie ...". Este un lucru important.

  Imaginile 3 si 4 [Wednesday si Thursday] sunt legate intre ele. Oricat de rau te-ai simti, oricat de deprimat ai fi, trebuie sa pui capat durerii, si sa zambesti in continuare. "Wednesday" reprezinta unul din momentele acelea in care esti cu constiinta la pamant, esti disperat, nu stii ce sa mai faci.Unul din momentele in care nu mai poti spera, nu mai vrei sa faci parte din cei vii. Iar Thursday e o fotografie mai vesela, unde durerea a mai fost putin ameliorata..de niste prieteni grozavi. "Fryday"   este deja o fotografie optimista, la fel ca si "Saturday" si "Sunday"

  Ajungand la "Candva", aceasta poza exprima din nou durere, creioneaza un tablou nostalgic. De ce? Pentru ca din tot ce am invatat pana acum, dragostea inseamna durere; tristete, dar si fericire; sacrificiu, dar si alinare; realitate, dar si fictiune.

  Din punctul meu de vedere, nu este doar o fotografie. Este un mesaj pe care toti ar trebui sa il invatam. De fapt, sunt mai multe mesaje. Sper ca o sa fie apreciate!



Eh, ne-am cam intins cu postarea :D.
Multumim inca o data celor care s-au inscris si speram ca v-a placut concursul! :)

15 comentarii:

  1. Hehe..si ce daca v-ati intins?Noroc de ea ca a fost prima castigatoare..se pare ca eu nu am putut participa..am fost la tara=((

    RăspundețiȘtergere
  2. Raisa, o sa mai ai ocazii!:*

    Dee'

    RăspundețiȘtergere
  3. minunata poza castigatoare nu am ce zice<3
    multumesc pentru premiul meu micut sincer iti spun ca e primul meu premiu castigat asa ca chiar ma bucur,multumesc mult,acum iti trimit adresa

    RăspundețiȘtergere
  4. uiiiiiiii!!multumesc mult mult>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. @Muneca Chucky multumesc mult!

    Felicitari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari tuturor castigatorilor >:D< !!!..Si voua,v-a reusit primul concurs :>

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult pentru premiu!! :* Felicitari tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Uau...poza castigatoare e bestiala!! Merita din plin premiul! Si celelalte poze sunt super! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Oooo :X .Super poza castigatoare :X ....si Felicitari :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Majoritatea geniale, felicitari! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum au fost alesi castigatorii?

    RăspundețiȘtergere
  12. Beto, castigatorii au fost alesi prin jurizare, de catre noi:).

    Dee'

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru complimente..Multumesc si juriului pentru locul I.

    RăspundețiȘtergere
  14. @AndreeF, nu ai pentru ce, chiar ai meritat locul I! :)

    Criss

    RăspundețiȘtergere