duminică, 14 august 2011

Luna albastra, de Alyson Noel


DA, a aparut in sfarsit! Cei care ati citit prima carte (Evermore) din seria 'Nemuritorii' probabil ati asteptat ceva timp sa apara si volumul 2, dar uitati ca a aparut.
Deci, sa vedem despre ce e vorba...




Dornică să afle tot ce se poate despre noile ei talente ca Nemuritoare, Ever îl roagă pe iubitul ei, Damen, să o înveţe.
Dar, pe măsură ce puterile ei sporesc, cele ale lui Damen slăbesc. Dă semne de boală, are pierderi de memorie şi devine tot mai distant. În încercarea de a-l salva, Ever călătoreşte în altă dimensiune, cea magică  a ţinutului verii, unde află secretele trecutului chinuit al lui Damen, un trecut pe care el i l-a ascuns mereu. Dar, în timpul eforturilor ei de a-l salva pe Damen, Ever descoperă un text vechi în care este descris mecanismul de funcţionare al timpului. Acum Ever trebuie să aleagă între a da timpul înapoi şi a-şi salva familia sau să rămână în prezent şi să-l salveze pe Damen care este tot mai bolnav.


Noi v-am mai aratat coperta o data, dar nu se vedea foarte bine, dar acum se vede. Deci,
Va place coperta volumului II?






SURSA

10 comentarii:

  1. Ma bucur ca-n sfarsit a aparut!Coperta este frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa coperta. nu pot sa zic ca e printre seria mea prefarata. mi-a placut mult de damien sincer. si de surioara ei riley :)) park asa o chema. oricum vreau sa citesc continuarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. printre seriile mele preferate*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place de Damen. Dar parca e prea perfect, ireal:)). Ma rog, nu e de mirare daca e nemuritor:D. Si Riley e tare draguta, pacat ca e moarta:(.
    Eh, e cam mult timp intre Evermore si Luna albastra, dar sper ca asteptarea sa merite!:)

    Dee'

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place tare mult aceasta serie<3.Abia astept continuarea

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte draguta coperta! Am prima carte dar inca nu am citit-o! Sper sa o fac, cat de curand ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea, nu esti singura!<3 E super seria si de-abia astept al doilea volum!:x

    Roxana, sa te apuci numaidecat de ea. E superba!8->

    Dee

    RăspundețiȘtergere
  8. Coperta nu e foarte diferita de cea a primei carti,e aceeasi dar au facut'o mai albastra sh au pus luna. In fine,astept de mult aceasta carte de'abia astept sa o cumpar. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim, si pe mine m-a dezamagit la inceput coperta insa crede-ma, continutul e mult mai bun!:) Sper sa ajungi sa o citesti cat mai repede, chiar merita.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere