joi, 4 august 2011

Să spunem că...+ Vampirii Sudului la Bravo


             Observ că am făcut o nouă rubrică în care vă propunem diverse subiecte de discuţie:). Ca să păstrăm titlul, haideţi să spunem că… te aflii la cinematograf, unde rulează un film cam plictisitor. Neştiind ce să faci ca să nu adormi, îţi surâde ideea de a lectura ceva. Ce carte ai alege să citeşti într-o astfel de ipostază?
            Eu una nu aş alege ceva foarte emoţionant, deoarece nu aş vrea să mă dau de gol, plângând acolo:)). Totuşi, pentru mine un roman de dragoste ar fi ideal. 

         

             Vă doriţi publicarea seriei True Blood/Vampirii Sudului cu revista Bravo?  Ei bine, poate că am avea şanse dacă fiecare ar trimite un e-mail la adresa office@bravonet.ro, ori ar intra şi ar cere acest lucru pe forumul lor sau la rubrica Q&A. Pentru a avea succes, v-aş ruga să postaţi pe blogurile voastre(dacă vreţi, bineînţeles) despre această campanie. Chiar merită!:)




9 comentarii:

  1. Sunt de aceeasi parere ca tine.Eu citesc romane de dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  2. only books,te invit sa participi la un concurs pe blogul meu crae are ca premiu cartea vampirii din morganville volumul 5
    http://dragoshangelforabook.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea enorm ca cei de la Bravo impreuna cu Editura Leda sa publice cele 10 volume "Vampirii Sudului". Si cred ca o vor face. Au inceput cu trilogii, sa vada cat de bine primit e pachetul(ziar+carte). Nu si-ar fi asumat un risc atat de mare de la prima colectie. Daca demarezi o actiune in acest sens, ai tot sprijinul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu as alege un roman de dragoste. Sau poate unul de aventura. Dar tot cel de dragoste e mai captivant :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mellon, ai dreptate. Si dupa succesul avut in urma pachetului ziar+carte, s-ar putea sa fie publicata si seria Vampirii Sudului:). Dar asta se va intampla numai daca se vor strange suficiente voturi. Iti multumesc enorm pentru sprijinul acordat!:)

    Dee'

    RăspundețiȘtergere
  6. Haha ..am reusit. Cei de la Leda au acceptat ca rev Bravo sa vina impreuna cu Vampirii Sudului. Mai multe detalii pe blogul meu, dar si pe blogul editurii Leda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei.:)!Acum ca seria ''Vampirii sudului" e pe sfarsite ce.ar fi ca urmatoarea serie, daca vor continua cu cartile, sa fie "Academia vampirilor":>.Care ma sustine add: amallia_ami.;).App..ador "Vampirii sudului" si revistele Bravo;).Si blogul tau.:)).

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, ar fi prea tare!:) Ţi-am dat add pe mess.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere