miercuri, 21 septembrie 2011

Enzo sau arta de a pilota pe ploaie

Scuzati inactivitatea din ultimele zile, dar cu scoala asta nu mai ai timp nici sa respiri!
Astazi va voi prezenta o carte ceva mai.. inedita, care mi-a atras atentia. 

Enzo
sau arta de a pilota pe ploaie
de Garth Stein

O poveste emoţionantă, dar şi amuzantă, despre familie, dragoste, loialitate şi speranţă, despre minunile şi absurdităţile vieţii umane, percepută prin ochii – şi nasul – unui caine.
Enzo este diferit de alţi câini: un filosof cu un suflet aproape uman, a învăţat o mulţime de lucruri stând toată ziua în faţa televizorului sau ascultând cu atenţie cuvintele stăpânului său, Denny Swift, pilot de curse în devenire. A înţeles că viaţa, la fel ca şi cursele de masini, nu înseamnă numai viteză. Folosind tehnicile necesare pe pista de curse, poţi pilota cu succes printre toate problemele existenţei. Şi, pentru că a învăţat cum poţi să devii o persoană plină de compasiune şi de succes, Enzo asteaptă cu nerăbdare următoarea viaţă, când este convins că se va întoarce pe pământ ca om.


Imaginea asociata

Melodia asociata



6 comentarii:

  1. Foarte interesant, am vazut odata un film care avea cam acceasi tema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea pare chiar foarte interesanta,cred ca am sa incerc sa fac si eu rost de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde se ascund toate aceste carti interesante?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cartea este superbă.Am citit-o de o grămadă de ori și povestea este pur și simplu mișcătoare.Te învață ceea ce înseamnă de fapt viața și cât de mult pierzi prin faptul că nu reușești să o trăiești în tihnă și să te bucuri de fiecare părticică a ei.Îmi place de asemenea modul în care ai încadrat povestea în cadrul blogului.Sper ca mulți să o citească pentru că este o carte care chiar merită.

    RăspundețiȘtergere