luni, 12 septembrie 2011

Libertatea pentru femei(#3)


                  După cum v-aţi obişnuit, Libertatea pentru femei oferă săptămânal câte un roman de dragoste. Cele pe care vi le voi prezenta astăzi sunt următoarele:
·      
  •           „Umbrele trecutului” – Mary Jo Putney
  • ·        „Pasiune şi onoare” – Mary Jo Putney
  • ·        „Petrecerea” – Danielle Steel

*
·    
Umbrele trecutului – Mary Jo Putney

Ca singur moştenitor al contelui de Daventry, mult-încercatul în războaie maior Alexander Randall ştie ce datorie are: să îşi găsească o soţie şi să-şi asigure un moştenitor.
Bineînţeles că aleasa trebuie să fie o femeie de rang nobil, cu o creştere aleasă. Totuşi, cea care îi bântuie visele este Julia Bancroft, o tânără de la ţară, care, prin împrejurări neaşteptate, ajunge protejata lui.
Într-o singură zi, Julia a fost răpită de acoliţii fostului ei soţ, dar a fost salvată şi cerută în căsătorie de un bărbat pe care abia îl cunoştea: enigmaticul, furtunosul şi pasionalul maior Randall. Totul pare un vis şi o poveste cu cenuşărese, dar inima tinerei începe încet- încet să se reîncălzească şi - cine ştie? - poate acest nobil o va învăţa ce înseamnă cu adevărat o căsnicie din dragoste. Dar lucrurile nu sunt toate roz. Ce va spune familia lui? O va accepta societatea închistată în caste pe mica ţărancă ridicată la rang de contesă?

Cartea a putut fi achiziţionată în data de 5 septembrie, fiind disponibilă la toate chioşcurile din ţară, vândută împreună cu Libertatea pentru femei.





Pasiune şi onoare – Mary Jo Putney

Damian Mackenzie este fiul unei actriţe londoneze şi al unui lord. Fiind născut în afara căsătoriei, va purta toată viaţa acest stigmat. Într-o bună zi, el o salvează pe tânăra şi impulsiva ducesă Kiri Lawford, din mâinile unor tâlhari. Chiar dacă se simte irezistibil atras de ea, Mac ştie că nu are nici o şansă la frumoasa aristocrată. Kiri reuşeşte, prin prezenţa ei, să împiedice răpirea unui membru al familiei regale şi să fie descoperiţi conspiratorii împotriva coroanei. În vremea aceasta, Mac ajunge să fie acuzat pe nedrept de crimă şi este închis. Cum se vor sfârşi toate? Veţi afla doar citind acest roman încântător, oferit în exclusivitate de “Libertatea pentru femei”

Romanul a apărut astăzi, 12 septembrie, şi poate fi achiziţionat de la toata chioşcurile din ţară. 


PetrecereaDanielle Steel

Despre această carte nu vă pot spune prea multe, ci doar că va apărea pe 19 septembrie. Din păcate nu am găsit recenzia, iar în engleză presupun că are un alt titlu(nu am găsit-o pe amazon ca să o pot traduce). Când va apărea recenzia, o voi posta. Oricum, coperta este superbă şi pe măsură, cred eu(toate cărţile lui Danielle Steel sunt superbe!).









Vouă vă plac romanele de dragoste?



2 comentarii:

  1. Cel mai mult! ;)) Mie "Petrecerea" imi face cu ochiul, sunt curioasa cum e.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac romanele de dragoste, insa nu cele oferite de revista Libertatea pentru femei. La inceput eram incantata, acum nu. Din aceasta colectie am citit O femeie implinita si Legaturi de familie, ambele de Danielle Steel si nu mi-au placut. Mai mult decat atat am vazut ca au introdus-o si pe Sandra Brown in colectie, mi se pare de tot rasul. In schimb, mi-am luat cele doua romane de dragoste de la Revista Joy : Iubit de imprumut de Emily Giffin pe care am citit-o si mi-a placut...si "Aproape casatoriti" de Jane Costello pe care urmeaza s-o citesc. Deci nu, nu-mi plac romanele de dragoste din colectia revistei Lib ptr femei. :-)

    RăspundețiȘtergere