duminică, 4 septembrie 2011

Sapte zile pentru o Eternitate.

Hello, dragilor! Ce faceţi?>:D<
 
 Pentru început, vreau să vă arăt o copertă care pe mine m-a amuzat, ca să zic aşa :)).
 Ehee :)). Vedeţi lama? Cum să faci o copertă cu aşa ceva, frate? :)) Oricum, cred că o să scriem şi despre cartea asta cândva.  Adică, ce poate fi mai interesant decât nişte ritualuri sado-masochiste? Glumesc! :))
 
 Asaa dar noi să revenim la lamele oile noastre. În continuare, vreau să vă prezint cartea 'Sapte zile pentru o Eternitate' scrisă de Marc Levy. Dar destul cu vorba, să vedem despre ce e vorba..


Dumnezeu şi Lucifer îşi lansează o ultimă provocare, pentru a pune capăt eternei lor rivalităţi: fiecare îşi trimite un 'agent' pe Pământ. Lucas şi Zofia au la dispoziţie 7 zile pentru a-şi îndeplini misiunea data de prea-puternicii lor 'sefi', şi a triumfă unul asupra celuilalt. Dumnezeu şi Lucifer au prevăzut fiecare lucru până în cele mai mici detalii, dar, se pare că le-a scăpat un lucru. Ce s-ar întâmplă dacă agenţii lor, Lucas şi Zofia, s-ar... îndrăgosti unul de celălalt?
 
 Ei bine, până la urmă, cine credeţi că va guverna lumea: Binele sau Răul?
 
 Veţi află numai citind cartea!
 




Poza asociată
 
Melodia asociată  

12 comentarii:

  1. Nu-i prea potrivita ironia cu Pianista...cartea asta a luat Nobelu,este o carte superba,merita citita.Ritualurile sado masochiste sunt o parte secundara a cartii,dar povestea per-ansamblu este geniala.

    RăspundețiȘtergere
  2. :x..Binele la putere!Numai el poate castiga..cine altcineva?:>..Eu sunt mai mult curioasa de cartea ,,Pianista"..mi-ai starnit curiozitatea..PE BUNE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare foarte interesanta cartea.Poate ca mi-o voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca dragostea.... ea va castiga. nici binele nici raul... dragostea dintre Lucas si Zofia va invinge... cu toate ca nu cred in dragoste, dar in carti este posibil orice.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ai facut curioasa cu "Sapte zile pentru o eternitate". O sa mi-o cumpar cat de curand pot - de citit, s-ar putea sa mai astepte pana termin Urzeala:))...Imi poti spune si mie pretul cartii? Nu de alta, dar conexiunea la internet e foarte proasta zilele astea si nu pot accesa unele pagini ca sa ma interesez singura :D

    RăspundețiȘtergere
  6. De obicei binele triumfeaza, dar se poate câteodată sa mai câştige şi răul. Interesanta carte.

    RăspundețiȘtergere
  7. * Anonim, Criss se referea la copertă, nicidecum la conţinut.

    * Raisa, eh, dacă stai de vorbă cu un pesimist nu-ţi va spune acelaşi lucru:)). Nu că ar fi cazul meu.

    * Dianette, mă bucur că îţi place:). Subiectul e inedit. Şi pe mine m-a făcut curioasă Criss.

    * Joy, mă bucur că-ţi plac!:*

    * iubesc alcoolul, că bine zici. Ce ar fi binele şi răul fără dragoste?

    * alexa, mă bucur că ţi-am stârnit curiozitatea. Preţul cărţii(pe elefant.ro) iniţial e 29.00 lei, însă e o reducere de 10%, aşa că acum costă doar 26.10. Sună foarte bine, no?

    * A_wounded_soul, unii scriitori sunt mai pesimişti, deci ne putem aştepta la orice.

    Dee

    RăspundețiȘtergere
  8. Abia astept sa cumpar sapte zile pentru eternitate. Suna foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesanta cartea:d, cat despre coperta o fi vrea carte pt. emo:)))))) haha, glumeam:d Imi place tare mult fotografia asociata!:D

    Te pup:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant subiectul tare :X

    RăspundețiȘtergere
  11. Si uite asa poate porni o impresia proasta despre o carte... Coperta cartii e interesanta pentru unii... dar pentru cei care nu este ar trebui sa invete ca nu doar coperta conteaza ci si continutul, iar cartea Pianista este una superba...

    RăspundețiȘtergere