sâmbătă, 29 octombrie 2011

Cartea cimitirului+Cum să te fantomizezi

Spirite, groază, frică... asta înseamnă Halloween-ul? Eu nu ştiu ce să mai cred. Ziceţi şi voi.

Cartea cimitirului

Şi dacă ai scăpa inconştient de moarte? Ce ai face? Unde te-ai duce?

Asta a făcut Nobody Ownes. Însă nu a ştiut că moartea şi-a plănuit să-l călăuzească. Nu, nu e nevoie să trăieşti cu spiritele o viaţă întreagă. Copilăria e suficientă pentru a fi marcat pe viaţă...  

„Nimeni” a fost crescut şi educat de către spirite. Acordându-i-se de mic Libertatea cimitirului, a crezut dintotdeauna că familia sa sunt fantomele. 

Dar oare va rezista toată viaţa fără niciun prieten viu, într-un cimitir? Ah, şi ar mai fi şi individul numit Jack care vrea să...
Mai bine citeşte cartea:). Dacă îţi spun eu tot, nu mai are niciun farmec.
Acum că e toată nebunia asta cu Halloween-ul,pe Internet circulă o groază de fotografii cu fantome "reale", care sunt de fapt fake-uri nereuşite. De aceea, mă gândeam să vă împărtăşesc şi vouă câteva tehnici de fantomizare.

1. Iti iei un cearsaf in cap, te prefaci ca esti suparata sau ca vrei sa bantui pe cineva, si iti faci poza! Nu conteaza daca cearsaful e putin transparent, conteaza sa te vezi tu, "fantoma"! 2. Iei un cearsaf mai vechi, te urci in pod, ii dai drumul si ii faci o poza.  Le spui apoi tuturor ca e poza originala, si ca e fantoma stra-bunicului  mai bine cea a stra-nepotului tau! 


3. Te dai cu ruj strident FOARTE strident. Culoarea predominantă trebuie să fie, bineînţeles, negru. Îţi cauti un fotograf fără experienţă şi care face nişte poze... prafsugeram un copilas de 3 ani) şi ii spui sa te fotografieze aşa cum ştie el mai bine. O sa iesi foarte "tru"! Luati ca exemplu poza de mai jos si daca nu va iese...plangeti!Deci acum ştiţi ce poze aveţi de făcut pentru Halloween. Baftă! 
Ca un bonus, vă las super-oferta editurii Leda de Halloween! Wow, asta da supriză plăcută! 


5 comentarii:

 1. asta in ton cu Halloween-ul ! Ma sperieee! :X pupi:X

  RăspundețiȘtergere
 2. Cartea pare suuperr si specifica pentru Halloween:x.Cat despre poze..sunt grozave!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pare interesanta cartea cimitirului, tre sa fac si eu rost de ea:d foarte potrivite pozele:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Haha. partea cu sfaturile pentru Halloween e bestiala! Si chiar functioneaza!:D

  RăspundețiȘtergere