duminică, 16 octombrie 2011

Concurs!

Hello dragilor! Sunteti gata pentru un nou concurs?:>

Premiile constau in Cele noua vieti ale lui Chloe King si Eve.

Ce trebuie sa faceti?

Pentru a castiga Eve...
O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT.
În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.
Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă,
Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.

Trebuie sa scrieti un text(câteva fraze sau chiar o compunere) despre cum vedeti voi lumea in anul 2032. Cum credeti ca va evolua tehnologia, daca ne vor invada extraterestrii, chestii trestii balarii. Puteţi scrie absolut tot ce vă trece prin cap. Nu ne luăm după lungime, ci după calitate! "Esenţele tari se ţin în sticluţe mici", no?



Pentru a castiga Cele noua vieti ale lui Chloe King...
MOARTEA CHIAR POATE SĂ-I SCHIMBE VIAŢA UNEI FETE
Chloe King este o fată obişnuită. Merge la şcoală, îşi face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se ceartă cu mama ei, şi se îndrăgosteşte de un băiat… sau doi.
Dar, înainte de a împlini şaisprezece ani, descoperă că i se întâmplă multe lucruri ciudate: îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă, iar când cade din cel mai înalt turn din San Francisco moare, după care învie.
Pe măsură ce descoperă adevărul despre originile ei, totul devine o luptă pentru supravieţuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are încă opt vieţi. Dar oare îi vor fi suficiente?

Trebuie sa spuneti  care ar fi primul lucru pe care l-ati face daca ati avea superputerile lui Chloe King. Adica, cine nu si-ar dori sa aiba superputerile ei? Puteţi să scrieţi scurt şi la obiect sau să-l dezvoltaţi într-o compunere, again, nu contează cantitatea, ci calitatea!


Vă puteţi înscrie pentru ambele cărţi:)
Durata concursului este de doua saptamani, adica de azi, 16 octombrie, pana pe data de 30 octombrie.
Compunerile ni le trimiteti pe mail la unul din id-urile
sau
dee.sipunct@yahoo.com
 care să conţină numele vostru real, pentru care v-aţi înscris şi, bineînţeles, textul(sau textele, în cazul în care participaţi pentru ambele cărţi)

Ii multumim sponsorului nostru, Editura Leda, pentru ca acest concurs a fost posibil! ^^


Bafta tuturor!!!




&

16 comentarii:

  1. Sublim! Ma bag si eu, e de mine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa specific, felicitari pt primul concurs Leda!!:x

    RăspundețiȘtergere
  3. @Kyky, multumim si multa bafta!! >:D<

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  4. He he, sper sa am! Acum..am terminat prima compunere.Mai am una:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Particip si eu:P Cine stie, poate ma loveste inspirata:)

    RăspundețiȘtergere
  6. So, am terminat de scris. Va trimit amandurora [Criss si Dee] si vreau sa imi spuneti daca e bine ce am facut. E ceva diferit, si sunt curioasa daca se ia in vedere.:D Kisses.

    RăspundețiȘtergere
  7. Opa..primul concurs! Felicitari! Am sa particip sigur, zilele astea o sa primiti operele mele de...fictiune :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ahh:)).Am trimis si cateva fraze pe acolo..nu stiu daca sunt asa reusite..dar macar mi-am dat satisfactia ca am participat:).Felicitari pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma inscriu si eu! Felicitari pentru colaborare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bag si eu ! O sa-mi dau silinta :D

    RăspundețiȘtergere
  11. foarte interesanta idee, dar nu e de mine :D:D:d

    RăspundețiȘtergere
  12. m-am inscris, super concurs!

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragut concursul.Cred ca o sa incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere