marți, 18 octombrie 2011

Misterele Dragostei

        Hey!:)  Ce mai faceţi, cum e vremea pe la voi(am primit acum veşti şi pe Marte e destul de bine, în caz că vă întrebaţi)? După cum v-aţi dat seama din titlu, astăzi vă chinuiesc cu o recenzie a cărţii "Misterele Dragostei"  scrisă de Danielle Steel. Cartea a mai apărut pe blog împreună cu rezumatul oficial, deci nu prea cred că ar trebui să fie o noutate pentru voi. 



            Hope Dunne era o persoană aproape invizibilă, iar în altele, era uriaşă, cu o lumină interioară şi o forţă ce păreau să umple o încăpere.”
            Aceasta este una din minunatele descrieri pe care Danielle Steel i le face eroinei sale. În urma pierderii unicei fiice şi a divoţului dureros de bărbatul pe care îl iubea, Hope îşi găseşte în sfârşit liniştea în spatele aparatului de fotografiat. Însă întreaga ei viaţă este dată peste cap în momentul în care îl cunoaşte pe cel mai fermecător şi mai tandru bărbat, Finn O’Neill. Aparent, cei doi formează cuplul perfect: el, unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii, iar ea, un fotograf care se bucură de un succes enorm.
Dar aparenţele înşală uneori...

            Hope se îndrăgosteşte rapid de Finn, fără să-şi dea seama că este prinsă într-o pânză de păianjen. Şi ea este, cu siguranţă, victima. În timp ce Hope face sacrificii uriaşe pentru el, acesta se pare că uită foarte repede de generozitatea ei, iubirea care îşi croise loc între ei devenind o veche amintire. Ajutată de agentul său, Mark Webber, Hope descoperă rând pe rând toate minciunile lui Finn, minciuni la care nu s-ar fi gândit niciodată. Îngrozită de situaţie, îi este extrem de greu să accepte adevărul: bărbatul şarmant de care se îndrăgostise şi care se purtase cu ea aşa cum nimeni altcineva nu o făcuse vreodată era de fapt un socipat al cărui ţel era să o distrugă psihic şi, dacă era nevoie, chiar fizic.
            Singură cu el într-o casă enormă. Nimeni prin preajmă care s-o ajute. Ce alegere va face Hope? Va reuşi să scape? Referitor la acest mister, Danielle Steel face o remarcă extrem de adevărată: „Când un sociopat – sau orice criminal – îşi pierde prada, înnebuneşte căutând-o, ca să reînceapă tortura”. Dacă va ţine sau nu cont Hope de această remarcă, este încă un mister al dragostei ascunse în cele 32o de pagini ale romanului ce vă va rămâne întipărit în memorie mult timp după terminarea lui.  


10 comentarii:

  1. danielle steel...are carti frumoase dar eu tot mai mult o iubesc pe sandra....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahh,am citit cartea asta.E..magnifica..nu pot sa ma exprim in cuvinte.M-a fascinat.Sincer o recomand cu toata caldura la toti de aici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartea asta e superba! ca si Raisa o recomand din toata inima >:D< Chiar te tine in suspans pana la film

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine acum e soare:) Ma atrage cartea! :D

    :X luv' ya!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartile lui Danielle Steel sunt asa adorabile! Din cate am observat in general, adora finalurile fericite!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit numai lucruri bune despre Danielle Steel, din pacate nu am citit pana acum nimic scris de ea.Chiar as fi vrut sa incerc ceva , iar recenzia ta vine la fix :d . Romanul suna interesant , pare plina de suspans si mister, deci cu siguranta,am sa il citesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. super vreau sa o citesc, iubesc suspansul

    RăspundețiȘtergere
  8. pare interesanta dupa titlu...dar iti trebuie timp...

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu tot am citit aceasta carte ,care mi-a furat toate serile .O recomand!!!

    RăspundețiȘtergere