luni, 14 noiembrie 2011

Cărţi romantice de la Libertatea pentru femei

               Nu am mai postat de ceva vreme ultimele apariţii din colecţia Cărţi romantice oferită de Libertatea pentru femei. Tocmai de aceea, astăzi vreau să vă prezint cele mai recente 3 romane publicate din această colecţie. 

 
 Sarutul  ispitei – Sandra  Brown  



Megan Lambert este o tânără văduvă care și-a găsit consolarea în munca de director de vânzări la un important post de televiziune. Cea mai mare agenție de publicitate cu care colaborează este condusă de Josh Bennett, fostul șef al lui James, soțul ei care și-a găsit sfârșitul tragic și prematur în urmă cu trei ani. Megan nutrește o profundă antipatie pentru Josh – pe care îl acuză și de moartea lui James – din cauza sărutului pasional pe care l-au împărtășit în noaptea nunții ei cu James. Șocată de reacția pe care a avut-o în acele momente și simțind că și-a trădat viitorul soț, Megan a reușit să-l evite de atunci pe Josh. Ceea ce nu știe este că acesta nu se va da înapoi de la nimic – nici măcar de la minciuni și manipulări – pentru a fi împreună cu ea. Megan va fi atrasă astfel într-un joc înșelător de-a șoarecele și pisica de bărbatul care a reușit să îi dea un sărut pe care nu l-a uitat niciodată... sărutul ispitei.
De la succesul primului său roman, în 1981, Sandra Brown își dedică mare parte din activitatea literară romanelor de dragoste. Dintre cele peste 70 de titluri din palmares, publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare, 60 s-au aflat pe primele poziții în clasamentul celor mai bine vândute cărți ale publicației The New York Times și au consacrat-o drept una dintre cele mai importante autoare contemporane. Printre numeroase distincții literare primite se numără și Texas Medal of Arts, în 2007, și Premiul pentru întreaga carieră oferit de Asociația scriitorilor americani de romane de dragoste.

 Dacă aţi ratat această carte o puteţi comanda dând un simplu click AICI. E adevărat că preţul este mai mare decât cel al romanului vândut împreună cu revista Libertatea pentru femei, însă sunt sigură că merită.



Conacul – Danielle Steel


În Conacul, Danielle Steel ţese o poveste convingătoare despre celebritate şi prietenie, vieţi de vis şi suferinţe interioare... şi despre trei bărbaţi ale căror destine se întretaie, pentru a fi schimbate pentru totdeauna.
Cooper Winslow, o celebritate în Cetatea Filmului și un bărbat al cărui succes la femei este legendar, este proprietarul Conacului. Dar Coop este falit și singurele opțiuni sunt să-şi vândă casa mult-iubită sau să închirieze o parte din ea.
Noii lui chiriaşi, Mark Friedman şi Jimmy O’Connor, se confruntă cu propriile probleme. Mark tocmai a fost părăsit de soţie, iar Jimmy şi-a pierdut de curând nevasta, răpusă de o boală nemiloasă. Întâlnirea dintre cei trei bărbați reprezintă un punct de cotitură în viața lor. Un scandal ameninţă povestea de dragoste a lui Coop cu o tânără bogată... Un accident îngrozitor pune în pericol viaţa unuia dintre chiriaşi... Alături de cei cu care îşi împarte viaţa acum, Coop Winslow poate avea şansa să-şi construiască o fericire la care n-a visat vreodată şi să devină omul care n-s
 fost niciodată.
Pe un fundal plin de strălucire, Danielle Steel spune o poveste mult mai profundă despre opţiuni şi schimbări neaşteptate ale sorții, care pot modela caractere şi vieţi.

Dacă aţi pierdut cartea o puteţi precomanda deocamdată dând un simplu click AICI.



Furtuna in paradis – Sandra Brown 


 
Renumit model  pentru diverși artiști, Shay Morrison consideră că nu este nimic rușinos în a-ți expune trupul gol ca inspirație pentru lucrări de artă. Însă ascuns în spatele unui trup de invidiat se află un suflet îndurerat de eșecul unei căsnicii ratate. Invitată într-un weekend să cunoască noua familie a mamei sale proaspăt recăsătorite, Shay îl surprinde din greșeală pe fratele ei vitreg, Ian, ieșind de la duș. Shay este încântată de ceea ce vede – un bărbat tânăr, excepțional de frumos –,  nu însă și Ian, care nu-și ascunde dezaprobarea față de cariera și de comportamentul dezinhibat al proaspetei sale rude. Revoltată și umilită, Shay își pune în gând să îl seducă, dar se izbește de un obstacol neașteptat – Ian este preot, și moralitatea lui este fără pată. Dorința arzătoare care se naște între aceste două firi pasionale, dar atât de diferite, declanșează un șir de evenimente imprevizibile, care vor pune sub semnul întrebării toate valorile și credințele de o viață ale lui Shay și Ian, detrminându-i să ia cea mai neașteptată hotărâre.

Cartea a apărut abia azi, însă dacă nu aţi apucat să o cumpăraţi şi nu o găsiţi la niciun chioşc, o puteţi precomanda de AICI


5 comentarii:

  1. Am citit ,,Conacul".E minunata cartea,pur si simplu nu-mi venea s-o las din mana.E o carte intradevar spectaculoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit azi"Furtuna in paradis"...si pot sa spun cu mana pe inima ca se claseaza printre preferatele mele.....mi s-a parut chiar foarte amuzanta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit toate cartile de la aceasta revista!
    Toate sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere