miercuri, 2 noiembrie 2011

Eve


Faceţi cunoştiinţă cu Eve, eleva model care are toate şansele să-şi atingă idealul: visează să ajungă un pictor celebru. Însă în pragul absolvirii toate speranţele ei se năruie deaorece află viitorul îngrozitor ce o aşteaptă. 

Ştiind că trebuie să se îndepărteze cât mai  mult de acea clădire care îi oferise adăpost atâţia ani, Eve pleacă fără să mai stea pe gânduri. Când îl întâlneşte pe Caleb în sălbăticie, descoperă cât de uşor îşi poate croi cineva drum spre ininma ei. Prin el, Eve constată cu dezamăgire că tot ce a învăţat la Şcoală fusese greşit. În drum spre Califia, locul în care aveau să găsească adăpost, cei doi trec prin mai multe întâmplări mai mult sau mai puţin plăcute. Dar oricât de greu le-ar fi fost, se aveau unul pe altul, şi amândoi o aveau pe Arden. 

Numai că...
98% din populaţie a murit, iar şansele ca trupele să-i găsească sunt prea mari. Vor reuşi să rămână împreună? Dar dacă în Califia nu este loc pentru toţi? Atâtea întrebări...

Eve este un roman incredibil, care te „capturează” de la primele pagini. Descrierile însipirate şi atât de verosimile ale Terrei din 2032 te fac să meditezi serios la viitor.
Odată ce l-ai citit, o să disperi după continuare! 


5 comentarii: