marți, 22 noiembrie 2011

Pasiune, in curand la Litera!

De curand a aparut 'Pasiune' de Lauren Kate, al treilea volum din seria 'Damnare'. Cu siguranta o sa iubiti si volumul acesta, asa cum as iubit si celelalte doua aparute pana acum (Damnare si Ratacire). Oricum, Dee stiu sigur ca mai avea putin si sarea in sus (asta daca n-a sarit :)) )




Înfruntarea trecutului poate schimba viitorul!
Lucinda și-ar da viata pentru Daniel. Și chiar a făcut-o. Iar și iar. De-a lungul timpului, cei doi îndrăgostiți s-au regăsit și au fost dureros despărțiti de fiecare dată. Dar poate că nu e nevoie să fie mereu așa...
Luce este sigură că ceva – sau cineva – din trecut o poate ajuta și se aventurează în vieţile ei anterioare, singurele care îi pot dezvălui frumuseţea tragică a iubirii dintre ea şi Daniel, dar şi misterul sumbru al blestemului care o împiedică să se desăvârşească. Pe parcursul odiseii sale se va revedea într-un caleidoscop de epoci şi de versiuni și va fi, pe rând, martora şi protagonista pasiunii şi a morţilor ei înfiorătoare. Iar Daniel o va urmări prin trecutul lor, îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ea ar rescrie istoria. Povestea lor de dragoste ar putea arde în flăcări... pentru totdeauna.
Urmăriți finalul aceste incredibile povești de dragoste în volumul al patrulea.
Serie publicată în peste 30 de țări

Superba coperta! 8->

Voi ce mai cititi, dragilor? ^^



6 comentarii:

  1. Pai..in general orice de Agatha Christie.=p~.Scrie romane politiste dar sunt super.:x.Incearca 10 negrii mititei, crima din orient expres. ucigasul ABC, o crima anuntata,13 la cina sau cei 5 purcelusi.:x:x.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, si eu ador cartile Agathei Christie! Sunt pur si simplu superbe! Am citit 10 negri mititei si Intalnire cu moartea(sper rusinea mea doar atat), insa am o lista intreaga numai cu romanele sale.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai... din pacate in 2 saptamani am ajuns la a 243'a pagina din Enigma Otiliei.. :| Scoala imi rapeste cel mai mult din timp... :(

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am indragostit pur si simplu de descrierea acestei carti.SUnt atat de curioasaa:x.Sper sa apara cat de curand:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vrut sa citesc Damnare de cand am vazut-o, dar nu am avut bani pana acum, dar chiar sper sa ajung sa o citesc, pentru ca dupa descrierea celei de-a treia carte, deja sunt nerabdatoare sa citesc pe toate cele trei. Ma pasioneaza in general povestile de iubire.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place coperta si citesc harry boober >:) de plictiseala

    RăspundețiȘtergere