miercuri, 16 noiembrie 2011

Sa spunem ca...

Buna dragilor! Ce mai faceti?>:D< 


Nu am mai postat de mult nimic in cadrul acestei rubrici, deci, cred ca a venit momentul pentru inca o intrebare marca 'sa spunem ca...'




Deci, sa spunem ca o zi intreaga esti invizibil/a. Ce ai face in acea zi? 

Eu una cred ca as bantuii lumea. Sau m-as ascunde in vestiarul baietilor? :)) Saaau... aaaa, nu stiu, sunt ataaaat de multe lucruri 8->

De-abia astept sa va vad raspunsurile! :)


13 comentarii:

  1. :)) o ce as face daca as deveni invisbila? ei bine cred ca prima data as da iama intr-o librarie si as face ,,nevazute'' cateva carti, apoi i-as impiedica pe unii care se cred cu nasu' prea pe sus si poate as jefui o banca:)) dar la ultima ma mai gandesc:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, as fi vrut sa fi fost si eu invizibila atunci cand am intrat din greseala in vestiarul baietilor... Nici macar nu erau baietii din clasa.. A fost atat de stupid...am ajuns pana in mijloc camerei si abia atunci mi-am dat seama ca acolo erau o gramada de baieti care se oprisera din schimbat si se uitau la mine... Asa ca m-am intors si am fugit afara :))
    Acum, revenind la subiect, daca as fi invizibila pentru o zi, probabil ca as pierde toata acea zi prin toate librariile si bibliotecile in care nimeresc, ca asa stiu ca nu mai e nimeni care sa se holbeze la mine asteptand sa cumpar/imprumut ceva... Sau m-as furisa pe un vapor ca face inconjurul lumii :) (si in seret m-as mai duce sa-i dau foc la casa profului de istorie..atunci cand e si el acolo..hi hi)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mereu am vrut sa fiu invizibila! <3
    In primul rand, as merge sa misc cateva obiecte prin aer in studioul ProTV cand se filmeaza stirile. Chiar as schimba textele cu altele mai... interesante :>
    Apoi as merge la sediul editurii HUMANITAS unde se printeaza multe manuale, si as schimba fragmentele din shitele lui Caragiale cu fragmente din "Academia vampirilor".
    Si nu in ultimul rand, mi-as speria prietenii care spun ca nu le e frica de nimic. Iar vecinului de la 3 care apropo, ma dispera cu manelele lui i-as inlocui muzica. Ma gandesc la putin rock :)

    Rose ^^

    RăspundețiȘtergere
  5. Clar as bantui si eu lumea, dar lume de a caror parere sa fiu interesata. :D Si-apoi as da iama in restaurante si cofetarii si-as manca dupa pofta inimii. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ca voi modifica pe nevazute niste note din catalog...Glumesc:) Chiar nu stiu ce-as face, poate ca m-as strecura in creierul baiatului pe care-l plac si astfel sa aflu ce ganduri are pentru mine:).Asta daca as putea sa ma fac mica cat un bob de orez.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce as face?...mi-as urmarii toti prietenii sa vad cine imi este prieten :)) glumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. As analiza o persoana care intradev ma intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce chestie...pai chiar nush pe moment, tot ce mi-ar trece prin cap:)) daca se face invizibil si un obiect pe care pun mana, m-as imbogatii peste noapte mai ceva ca politicenii romani :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumos ar fi :-?.Macar pentru o zi ,asa...
    Oricum ,nu pot sa-mi dau seama ce as face.Probabil as spiona o persoana anume :> :))

    RăspundețiȘtergere
  11. as lua toate cartile pe care le vreau m-as plimba peste tot si m-as duce la toti prieteni acasa dar as vrea ca la un momentdat sa revin la normal

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer?As face atat de multe:))Mai intai as sta si as asculta o gramada de chestii=)) si nu stiu..mi-ar venii mie idei atunci:-?

    RăspundețiȘtergere
  13. As sta langa persoanele dragi ca sa le vad mai naturale ca niciodata!

    RăspundețiȘtergere