luni, 12 decembrie 2011

Paranormal - recenzie

Stiu ca multi dintre voi ati auzit de una din cele mai noi aparitii ale edituri Leda (caruia ii multumesc cu aceasta ocazie ca mi-a dat ocazia sa citesc aceasta carte). Este vorba despre Paranormal de Kiersten White.

Crescuta inca de la o varsta frageda de AISP (Agentia Internationala de Securitate pentru Paranormali), Evie n-a dat niciodata piept cu lumea de afara. Sau ma rog, exceptand cazurile in care era trimisa sa captureze vreun vampir sau orice alta fiinta paranormala. Toate lucrurile 'normale' pe care le facea Evie sunt intrerupte in momentul in care prinde o fiinta paranormala, diferita, care poate orice forma doreste. Treptat, Evie se indragosteste pana peste cap de Lend (ca deh, trebuie sa existe si putin sirop pe ici, pe colo, nu?). Insa, pe langa dragostea pe care i-o poarta lui Lend, Evie se lupta si cu caldura dupa care tanjeste de la Reth: un silf (omfg, deci: prima data cand a aparut Reth imi venea s-o iau la bataie pe Evie ca se purta atat de urat cu el!).
Insa o creatura de foc creata de silfi ameninta lumea paranormala, iar fiintele paranormale incep sa moara rand pe rand..
Va reusi Evie sa faca fata vocilor obsedante, profetiilor fara logica si gandurilor care o bantuie? Veti afla citind cartea! :)


Ok dragilor sa incepem cu .. inceputul. Imi doream cartea asta inca de cand am vazut-o pe la inceputul anului, daca nu ma insel, pe un blog (nu dau nume). Ce altceva puteam sa zic decat 'O VREAAAAAAU!' si pentru ca speranta moare ultimaaa... cartea a fost publicata si la noi!
Nu va voi minti: la inceput chiar m-a plictisit. Nu stiu de ce. Ma asteptam la un inceput mai in forta, dar a fost destul de ok si acesta. Ce tot zic aici? Oh, biiiiiip!, a fost geniala!
Chiar daca ma asteptam sa fie ceva mai inspaimantatoare, ceva de gen sa nu pot sa dorm noaptea, mi-a placut. Oricum, ma consolez cu gandul ca din 2012 Leda va publica 'Dark Hunter', citez: Urban fantasy si romance paranormal la superlativ''. Nu stiu de ce, dar speer sa fie ceva gen 'Supernatural', serialul, adica (cine se uita stie despre ce vorbesc.. ah, Deeeeean 8->)

Poza asociata
Recunoasteti, e geniala!

Melodia asociata
Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more



PS: Scuzati-mi nebunia de moment, m-apuca :)). O saptamana faina! >:D<


10 comentarii:

  1. Am primit si eu astazi cartea.
    Melodia este superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa recenzia. Vreau si eu sa citesc cartea asta, poate se gandeste Mos Craciun si la sufletul meu si o primesc.
    Ador melodia :X Asa mi-a sunat telefonul toata vara. Cred ca fiecare sfarsit de sezon la Supernatural este mai genial datorita melodiei :))

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte inspirata recenzie chiar mi-a placut

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos....de fapt, ce sa mai..e genul meu....

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoasa cartea.AM auzit de ea,e la moda la noi in scoala:)

    RăspundețiȘtergere
  6. cand apare urmatoarea etapa :) ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Draguta carte, chiar ma tenteaza sa o citesc,dar cu melodia nu prea sunt de acord. Mi se pare ca se potriveste doar cu Supernatural :))... E melodia cu care se termina si incep sezoanele...si se si potriveste cu povestea serialului :D

    RăspundețiȘtergere