joi, 22 decembrie 2011

Poze care îţi vor face ziua mai bună + I'm back!


Later edit: Nu, n-a fost rapita de extraterestrii, dar am presupus bine: e dublu agent secret! Ma rog, in prima faza am crezut ca e vreun spiridus de-a lui Mos Craciun, asa ca m-am dus in Laponiaaa. Am intrat frumos la Mos Craciun in casuta sa-mi caut prietena si, ghiciti ce! Dee se lupta cu Mos Craciun. Am tipat, 'AAA!!!' Dee, inceteaza, il ranesti pe Mosuuuu'!' Apoi, cred ca am lesinat :-?. Oricum, cert e ca cineva il rapise pe Mos Craciun, dar nu va faceti griji! Acum e bine sanatos si-si pregateste saniuta pentru cand o sa va aduca cadourile! :) Multumita agentei secrete Dee007! b-)
PS: Am fost Criss. Sper ca Dee nu s-a suparat ca mi-am bagat si eu nasul, dar nuuu maaa puteam abtine! :))


Nu, nu m-au răpit extratereştrii! Sunt aici, chiar dacă nu mi-am prea făcut simţită prezenţa. Adevărul e că am fost foarte ocupată zilele astea cu toate pregătirile de Crăciun, cu mediile, aşa că nu am putut intra numai din când în când:(. Nu e o scuză, însă partea bună: nu e nevoie să le dea nimeni nicio recompensă extratereştrilor!:) 
Acum, că tot aţi aflat că trăiesc, aş vrea să vă ridic puţin moralul cu nişte poze care, sper eu, vă vor face ziua... mă rog, seara ceva mai bună. 


 Hai că toţi am făcut aşaaa!:))


E aşa de drăguuuuuţ!:x Vreau şi eu:)

Păpădiile se pot răzbuna oricând...:-s

Astea fiind spuse, vă pup şi vă mulţumesc tuturor pentru comentariile alea drăguţe de la postarea în care am fost dată dispărută:). Sunteţi duuuulci!:)

9 comentarii:

  1. Bine ai revenit!!!:) Pff, tocmai cand gasisem o oferta pe care nu aveau cum sa o refuze:)). Apropo despre concursul cu Bradul voiam sa va intreb daca o sa ne aratati brazii vostri? ( Ca doar asa e corect!:) )

    RăspundețiȘtergere
  2. @Miha, normaaaaal! b-) Abia asteptam sa vedem mai intai brazii vostrii! Cu siguranta sunt super-draguti! :)

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit,Dee!Ne-a fost dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Welcome dee, n-am mai citit demult ceva scris de tine:)

    A doua poza imi place cel mai tare:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciun fericit, dragelor!!! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim tuturor!:* Un Craciun de vis va doresc si voua!<3

    Dee.

    RăspundețiȘtergere