marți, 31 ianuarie 2012

Carti pentru toate gusturile!

Ingerii

Da,da,da! Ingerii sunt subiectul abordat saptamana asta. Eu una ii ador! Sau ma rog, e un inger pentru care ma bat cu Dee..
Deci, dragilor, nu prea stiu ce sa va spun despre ei. Au multe pene, sunt draguti.. sa trecem la subiect. :))

Seria ‘Damnare’ - Lauren Kate (carte aparuta la editura Litera)
Damnare (vol. I)
Unii îngeri sunt sortiţi căderii!

Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori.
Misterios şi distant, el îi atrage atenţia Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbuşitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de şaptesprezece ani, se îndrăgosteşte de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de  tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole şi sfârşeşte tragic de fiecare dată când se întâlnesc.
Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, povestea lor evocă un romantism diafan şi angelic.
Ratacire (vol. II)
Dragostea nu moare!
Iadul pe pământ... cam asta înseamnă pentru Lucinda Price să fie departe de iubitul ei Daniel. Le-a luat o veșnicie să se regăsească, dar acum el trebuie să o abandoneze din nou, tocmai pentru a o proteja.

La Shoreline, o școală privată exclusivistă de pe coasta de nord a Californiei, Luce are parte de experiențe inedite, dar se află de fapt, în mijlocul unui război în care sunt implicate toate forțele  răului. Într-un decor cu totul nou, dar la fel de periculos, ea învață să folosească umbrele ca fereastră către viețile anterioare și descoperă cu ajutorul lor că Daniel nu i-a dezvăluit adevărul întreg. Îi ascunde ceva- ceva extrem de periculos.
E oare posibil ca Daniel s-o fi mințit? E oare posibil ca destinul ei să fie, de fapt, cu totul altul? Câte vieți trebuie să trăiești pentru a găsi pe cineva pentru care merită să mori?
Pasiune (vol. III)

Înfruntarea trecutului poate schimba viitorul!
Lucinda și-ar da viața pentru Daniel. Și chiar a făcut-o. Iar și iar. De-a lungul timpului, cei doi îndrăgostiți s-au regăsit și au fost dureros despărțiți de fiecare dată. Dar poate că nu e nevoie să fie mereu așa...
Luce este sigură că ceva – sau cineva – din trecut o poate ajuta
și se aventurează în vieţile ei anterioare, singurele care îi pot dezvălui frumuseţea tragică a iubirii dintre ea şi Daniel, dar şi misterul sumbru al blestemului care o împiedică să se desăvârşească. Pe parcursul odiseii sale se va revedea într-un caleidoscop de epoci şi de versiuni și va fi, pe rând, martora şi protagonista pasiunii şi a morţilor ei înfiorătoare. Iar Daniel o va urmări prin trecutul lor, îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ea ar rescrie istoria. Povestea lor de dragoste ar putea arde în flăcări... pentru totdeauna.


Seria ’Ingerul noptii’ – Becca Fitzpatrick
Ingerul noptii (vol. I)

Un jurământ sacru     
Un înger căzut     
O dragoste interzisă

Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.
 Crescendo (vol. II)

O intrigă de coșmar, un mister copleșitor, un înger păzitor de temut...
Nora ar trebui să știe că viața ei este departe de a fi perfectă. Deși cu ajutorul lui Patch, iubitul și îngerul ei păzitor, a scăpat cu viață dintr-o serie de incidente cu totul neobișnuite, primejdia e departe de a fi trecut. Relația cu Patch nu este în cel mai bun moment al ei, iar Marcie Millar pare mai hotărâtă ca oricând să-i facă Norei viața un coșmar. De parcă nu ar fi de-ajuns, un nor dușman încearcă  să o distrugă, iar moartea tatălui ei rămâne în continuare un mister. Cum Patch nu numai că nu îi răspunde la întrebări, dar pare chiar să-i stea în cale, Nora se vede nevoită să afle răspunsuri de una singură.
Nu se anunță o vară prea tihnită, nu-i așa?


7 zile pentru o eternitate – Marc Levy (carte aparura la editura Trei)

Imaginaţi-vă că Dumnezeu şi Lucifer îşi lansează o ultimă provocare, pentru a pune capăt eternei lor rivalităţi: îşi trimite fiecare câte un agent pe pământ. Lucas şi Zofia au la dispoziţie şapte zile pentru a-şi îndeplini „misiunea" încredinţată de prea-puternicii lor „şefi" şi a triumfa unul asupra celuilalt. Până la urmă, cine credeţi că va guverna lumea: Binele sau Răul? 
Legându-se printr-un pariu atât de absurd, Dumnezeu şi Lucifer au prevăzut totul în cele mai mici detalii, mai puţin faptul că destoinicii lor agenţi ar putea să ... se îndrăgostească unul de celălalt.

Va plac, dragilor? Pe care le-ati citit sau vreti sa le cititi? :)

8 comentarii:

 1. Hm, eu am citit Damnare şi mi s-a părut drăguţă. Dar cred că e mai interesantă Şapte zile pentru o eternitate ca subiect :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Cea mai buna carte cu ingeri citita pana acum este "Angelologia".Ingerul noptii mi-a placut,seria Damnare-m-a dezamagit mult ultimul volum,Pasiune,iar 7zile pentru o eternitate inca n-am citit-o.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi plac foarte mult ;x.Dar cel mai mult ma intriga cartea"Ratacire":-?.As dori sa o citesc !

  RăspundețiȘtergere
 4. Pana acum am citit doar Ingerul Noptii si chiar mi-a placut, poate de vina a fost si Patch :)) Mi-ar placea sa citesc si seria Damnare.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pare interesanta Sapte zile pentru o eternitate:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesanta rubrica.De fapt,blogul vostru este interesant.Felicitari pentru tot ce faceti!

  P.S.:V-am adaugat la blogroll. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Dintre toate am citit Sapte Zile pentru o eternitate, roman care mi-a placut foarte mult :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumim tare mult bianca!:* Te adaugam si noi acum:).

  Dee.

  RăspundețiȘtergere