vineri, 20 ianuarie 2012

Cărţi romantice de la Libertatea pentru femei!

Nu vă era dor de nişte titluri pline de sirop din colecţia Cărţi romantice oferită de Libertatea pentru femei? Eu una sunt surprinsă că editura Lira continuă această colecţie. Au apărut cam multe titluri, dar tot nu mă satur de ele!:) 

“O iubire imposibila” vol. 1
             Mary Jo Putney

Data apariţiei: 16 ianuarie

Stephen Kenyon, duce de Ashburton, și-a luat întotdeauna în serios îndatoririle impuse de rang –  asta până când medicul familiei îi dă o veste șocantă: mai are doar câteva luni de trăit. Încercând să își limpezească gândurile și sentimentele și să se împace cu propria soartă, Stephen fuge din lumea exclusivistă și izolată a celor privilegiați în care a trăit până acum, pornind să străbată țara ca om de rând. Întâlnirea cu Rosalind Jordan, o orfană care s-a transformat într-o femeie încântătoare și plină de compasiune, îi trezește din amorțire inima îndurerată. Dar poate Stephen să-și declare dragostea conștient de secretul care l-a făcut să fugă de vechea lui existență? Iar Rosalind poate risca să iubească un om plin de taine, care, deși este pentru ea întruchiparea celor mai  profunde dorințe, totuși nu ar putea niciodată să-i aparțină cu adevărat?








“O iubire imposibila” vol. 2
                Mary Jo Putney

 
Data aparitiei: 23 ianuarie

Stephen Kenyon, noul duce de Ashburton, s-a comportat mereu după cum i-a cerut societatea, însă gândul că suferă de o boală necruțătoare îl face să fugă de îndatoriri ca să tăiască viața așa cum nu a făcut-o niciodată. Călătorind incognito, întâlnește o familie de actori ambulanți și se îndrăgostește de Rosalind, fiica adoptată de aceștia. În pofida viitorului sumbru, Stephen o cere de soție, cu gândul că va fi o căsătorie scurtă, benefică pentru amândoi. Surprins, descoperă că încă se poate bucura de căldura apropierii familiale și de o pasiune mistuitoare, lucruri care i-au fost refuzate până atunci de propria familie și de firea lui rezervată. Dar fiecare zi perfectă care trece este un memento dulce-amărui că dragostea este singurul sentiment pe care el nu-și permite să-l ofere, iar Rosalind nu-și poate permite să-l recunoască...







“Magia dragostei”
                     Lisa Dale

Data aparitiei: 19 decembrie 2012(asa scrie pe site, eu nu stiu ce sa cred…)



Lisa Biel a visat dintotdeauna să plece din Vermont, să călătorească și să vadă lumea. Însă când totul se năruie pe neașteptate și în viața ei se petrece o schimbare majoră, Lana apelează la singurul om pe ai cărui umeri știe că poate să lase orice povară: cel mai bun prieten, Eli Ward.
Eli a fost mereu alături de Lana – prietenia lor durează de zece ani și doar o singură dată, în colegiu, au trecut granița care desparte prietenia de dragoste, într-o noapte magică, pe care nici unul din ei nu a putut să o uite. De atunci, în pofida atracției de netăgăduit dintre ei, Lana și-a înfrânat sentimentele; acum însă ea are un secret pe care îi e teamă să îl împărtășească cuiva și care pune în pericol relația ei cu cei dragi. Pe măsură ce iarna cuprinde ținuturile din Vermont și Crăciunul se apropie, Eli și Lana primesc șansa să trăiască o aventură mai profundă decât ar fi visat vreodată... o iubire care poate dura pentru totdeauna, dacă vor ști s-o păstreze.









8 comentarii:

  1. Imi plac cartiile mult de tot :x.

    RăspundețiȘtergere
  2. Magia dragostei a aparut impreuna cu revista Joy in decembrie nu cu Libertatea pentru femei.

    RăspundețiȘtergere
  3. abia astept vol.2 din "o iubire imposibila":x

    RăspundețiȘtergere
  4. Iuliana, stiu, dar uite: http://www.litera.ro/lirabooks-56/lirabooks-col_56/magia-dragostei-1662
    Se pare ca nu ma poti contrazice:D

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunate carti:X Btw, am primit cartile castigate la concursul cu postarile de iarna:) Multumesc, din nou!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ramona Alexis, nu ai pentru ce, si multumim ca ne-ai anuntat! :) Lectura placuta!

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  7. Tre'sa le citesc neaparat:x

    RăspundețiȘtergere