duminică, 5 februarie 2012

Jocul amintirilor

           Nu ne-am putut abţine, aşa că am ales să ne "jucăm" şi noi puţin cu amintirile. Ce avem de făcut? Să scriem 5 cuvinte care ne aduc aminte de momente speciale din viaţa noastră. Cuvinte pline de amintiri, aşa cum zice Paul.



Bunica – Intotdeauna cand cineva pronunta cuvantul acesta imi aduc aminte de copilarie. Eram atat de apropiata de bunica incat nu vroiam sa merg nicaieri fara ea.     

Club – Nu, nu e vorba de un club de noapte, ci de un club secret pe care l-am infiintat impreuna cu o prietena. Unde? Well, in podul casei!:D Nu i-am dat un nume, insa tin minte ca acolo ne ‘refugiam’ cand eram triste sau cand pur si simplu vroiam sa fim numai noi doua. Aveam peretii plini de desene ale noastre si tot felul de machete si chestii pe care le faceam impreuna din plictiseala erau asezate pe podea.

Akcent – De trupa aceasta imi voi adduce aminte mereu. Aveam vreo 8 ani cand fredonam de zor versurile melodiei “Buchet de trandafiri”. Inca o ador.

Sarpe – Ei bine, o amintire nu tocmai placuta e aceea cand am calcat pe un sarpe. Eram mica si m-am speriat de moarte. Nu am mai vrut sa ies din casa doua zile!

Fluture – Fie ca sunt multicolori sau ca se afla in stomac, nu pot sa nu ii iubesc. Eram atat de incantata cand vedeam primul fluture al primaverii. Cat despre fluturasii din stomac, mai putin in perioada copilariei. 


Later edit: Heiii. Sa fac si eu acest joc foarte dragut. Deci, 5 cuvinte pline de amintiri..

Papagal O doamne! Cuvantul asta-mi aminteste de primul meu papagal (Coco, Al de Sus sa-l ierte, hihi). Cred ca aveam .. 7 ani(?) cand l-am primit, si vaaai, era cea mai adorabila pasare!! :o3 Mi-e dor de el...

Ratedofili – Mamaa. Deci cred ca am zis prima data cuvantul asta pe site-ul unde am cunoscut-o pe Dee. Eram inscrisa intr-un grup, si in timpul unui cerc de lectura unde toata lumea era foarte serioasa ma trezesc eu cu ratedofilii mei... Uh, ce vremuri.

Soseta – Ahahaha. Originea unui roman pe care l-am inceput cu o prietena, intitulat ‘Vanatorii de izmene’. Ne uitam amandoua la Ghost Hunters, si imi amintesc ca la un moment dat a ridicat unu o soseta, si eu ‘uau, vanatorii de sosete’; ea: ‘Vanatorii de izmene’. Vaai, toata iarna lui 2010 am ras la faza asta..

Melc – Vaai. Cand eram mai mica, dupa ploaie, ieseam in parc cu cea mai buna prietena si adunam melci. Ciudat, inainte nu ne era sila de ei, acum...

Calculator – Cand am auzit ca de ziua mea parintii mei vroiau sa-mi ia un calculator, mamaaaa! Am sarit 10 metri in sus de fericire. Asta s-a intamplat in urma cu 5 ani, cred.



  dăm mai departe laaa: Raisa, Rose, Roxana, Ghost Painter, Ioana, Ramona Alexis, ©Ramonaa ‹з, niaharasworld, Krisz, Alexya, Kyky şi oricui o mai vrea. Vă rog tare mult să o faceţi! ;;)





14 comentarii:

  1. Multumesc frumos :x.Am vazut ca mereu ma vizitezi >:D<,la fel si eu Dee :x
    Imi place blpgul vostru si iti multumesc pentru acest joc :x.
    Daca nu te superi ,poti sa-mi lasi si mi-e id-ul tau de messenger :x?
    Intr-un comentariu la mine pe blog ,decat il vad si apoi il sterg nu-l postez .Multumesc frumos !:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai primit ceva pe blogul meu ! >:D<
    http://smile-without-you.blogspot.com/p/leapsa.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru leapsa >:D< Postez in curand.
    Ador imaginile pe care le-ati ales :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc ca ati preluat-o! Dragute amintiri, vai.. mi-am adus si eu aminte de Akcent (vechiul si clasicul Akcent) cat am mai ascultat trupa asta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru leapsa :D
    O voi posta si eu in curand.
    Imaginile voastre sunt superbe

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa facem leapsa fetelor, promitem! Cel putin eu am inceput sa ma gandesc la cuvinte, si o sa o completez cu drag astazi. pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati primit un premiu pe blogul meu :)
    http://rose-books.blogspot.com/2012/02/leapsa-si-primul-meu-premiu-x.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru leapsa, promit ca o completez azi:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Aww, Roseee! Multumim frumooos! >:D<

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  10. frumoasa leapsa asta...tare draguta

    RăspundețiȘtergere
  11. Dee, ce dragut ca ai amintit fluturii! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Fluturas, sa stii ca m-am gandit la tine cand am scris asta;;).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai castigat un premiu, treci pe la mine sa vezi despre ce e vorba:D
    http://i-am-wide-awake.blogspot.com/2012/02/primul-premiu-si-prima-leapsa.html

    RăspundețiȘtergere