luni, 5 martie 2012

Carti pentru toate gusturile!

Pentru ca luna martie este luna femeilor (superb, ce sa zic!), ne-am gandit sa va prezentam niste carti pline de feminism, destinate femeilor… e logic, nu? Enjoy!

O femeie implinita – Danielle Steel
Victoria Lawson, o fată dolofană cu păr blond, ochi albaștrii trăsături banale, se simte o străină în familie și într-un oraș în care fizicul înseamnă totul. Tatăl ei, Jim, este înalt și zvelt, iar mama, Christina, o brunetă minionă și grațioasă . În comparație cu Gracie, sora considerată de toată lumea perfecțiunea întruchipată, tânăra rămâne pentru părinții ei „prăjiturica noastră de probă”. Dar o întâlnire întâmplătoare, o trădare incredibilă și o confruntare în familie marchează un punct de cotitură în existența celor două surori, iar Victoria va fi pusă în fața unei provocări majore: să se accepte pe sine așa cum este, să fie mulțumit de ea însăși să fie mândră de victoriile obținute cu atâta truda. Voinică sau nu, este o femeie minunată , fapt pe care îl descoperă și ea în cele din urmă .

 Dulce manie – Sandra Brown
Kari Wynne are toate motivele din lume să-l urască pe procurorul Hunter McKee. Deși nu a provocat direct moartea soțului ei, un respectabil consilier municipal, implicarea lui McKee în investigația referitoare la dispariția unor fonduri guvernamentale îi zdruncină din temelii întreaga existență. În mijlocul scandalului enorm generat de conflictul dintre ei, Kari caută cu disperare să dezlege misterul din jurul morții soțului ei și să afle ce-a fost adevărat în căsnicia lor. Dar omul care i-a distrus reputația și viața, pe care ar trebui să-l urască din toată inima, trezește în ea o pasiune cum n-a mai cunoscut vreodată.

Aproape casatoriti – Jane Costello

Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare?

Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. ?n timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu