miercuri, 14 martie 2012

Cărţi romantice de la Libertatea pentru femei!

              Pentru că nu v-am întrebat niciodată, ce părere aveţi despre cărţile oferite de Libertatea pentru femei? Aveţi şi noile apariţii mai jos.

Paşi pe nisip – Nancy Thayer

 Abbie Fox nu şi-a mai văzut tatăl şi pe cele două surori mai mici de aproape doi ani, timp în care a călătorit în jurul lumii şi a gustat din plin viaţa, dar nu şi dragostea. Dar acum Lily, cea mai mică dintre surori, îi trimite lui Abbie e-mailuri urgente, implorând-o să se întoarcă acasă, în Nantucket. Sora mijlocie, Emma, este distrusă emoţional după pierderea slujbei, la care s-a adăugat faptul că logodnicul ei a rupt, şocant și neaşteptat, relaţia. Pe de altă parte, Lily este profund îngrijorată că Marina, frumoasa şi enigmatica femeie care a închiriat casa de oaspeţi, are de gând să-l cucerească pe tatăl văduv al fetelor. Surorile Fox au fost mereu alături în momentele de cumpănă ale familiei, dar acum realizează că trebuie să acorde mai multă atenție propriului viitor.
Pe parcursul verii, vieţile surorilor vor suferi transformări personale profunde și imprevizibile, care le vor determina să facă alegeri surprinzătoare și să își dea seama că dragostea poate vindeca și cele mai adânci răni sufletești.
Data aparitiei: 12 martie
Daca ati ratat volumul, il puteti precomanda de AICI. 


Alchimia Dragostei – Amanda Quick

Charlotte Arkendale știa totul despre bărbați. În definitiv, își construise o adevărată carieră de succes  ajutând numeroase femei să se ferească de vânătorii de zestre. Cu toate acestea, nimic n-ar fi putut-o pregăti pentru Baxter St. Ives – un străin captivant, dar prea îndrăzneț, prea hotărât și prea periculos pentru ca Charlotte să-l accepte cu inima împăcată să-i administreze veniturile. Însă el pare să fie singura persoană care o poate ajuta să investigheze moartea violentă a uneia dintre clientele sale.
Cum însă și-ar fi putut da seama că Baxter, un talentat om de știință, avea să o transforme în subiectul unui experiment riscant pe tema alchimiei dorinței? Când sentimentele ce se nasc între cei doi eroi par să ajungă la împlinire, un pericolul neașteptat amenință să îi despartă – ori să-i unească pentru totdeauna în moarte.
Misterul și pasiunea se împletesc într-o narațiune alertă, plină de suspans, cu personaje care reușesc să evite șabloanele literaturii romanțioase.

Data apariţiei: 19 martie


Vieţi paralele - Ellen Meister

  Quinn Braverman duce o viață fericită alături de un soț iubitor, Lewis, și de fiul lor, Isaac. Însă Quinn  ascunde două secrete. Unul este adevăratul motiv pentru care l-a preferat pe Lewis în defavoarea lui Eugene, fostul ei prieten, faimos, nevrotic și nesigur pe sine. Celălalt este că a știut întotdeauna că pentru ea este posibilă o viață paralelă, în care poate să treacă oricând. Ani de-a rândul,Quinn a evitat tentația de a arunca o privire în cealaltă parte, însă când rămâne însărcinată și află că viitorul copil ar putea suferi de o boală gravă, tentația de a fugi de problemele copleșitoare devine prea puternică. În existența paralelă, Quinn a rămas alături de Eugene, și, cel mai important, mama ei este încă în viață. Deși nici măcar nu își poate imagina să-și părăsească pentru totdeauna soțul și fiul, Quinn continuă să traverseze între cele două vieți, mânată și de dorința de a afla motivul pentru care mama ei s-a sinucis imediat după căsătoria ei cu Lewis.
Curând însă Quinn este nevoită să hotărască ce își dorește, de fapt, cu adevărat – va avea curajul să înfrunte problemele din existența pe care a cunoscut-o dintotdeauna sau va alege drumul spre necunoscut?

Data apariţiei: 26 martie






24 de comentarii:

  1. Vieţi paralele - Ellen Meister suna destul de interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie îmi plac foarte mult cărțile din această colecție :D Până acum, am citit 6 sau 7 și niciuna nu m-a dezamagit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm,pai nu mi.am luat niciodata.Nici nu stiam ca sunt carti la Libertatea pentru femei ;o.
    O sa trec pe la un chiosc de ziare maine,cartile par interesante <3.
    :*

    Emy ^^

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am cumparat destul de multe,dar spre rusinea mea am citit decat una(sau doua?).Cred ca merita cumparate,mai ales ca pretul este atat de mic.

    RăspundețiȘtergere
  5. superbe cartile :X:X of...trebuie sa-mi fac timp pentru citit:((

    RăspundețiȘtergere
  6. superbe carti....suna interesant cea cu vieti paralele

    RăspundețiȘtergere
  7. Hm, par interesante, dar nu prea pot sa sufar cartile de dragoste. Toate par la fel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaaai..ce tare e "Vieti paralele" :o trebuie s-o citesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca o sa-mi procur "Alchimia dragostei" ,pare interesanta ....

    RăspundețiȘtergere
  10. Off! Apar atat de des, iar eu niciodata nu imi permit sa mi le cumpar pe toate. Povestile de dragoste sunt cele de care nu ma voi satura niciodata. Sper sa citesc recenziile acestor carti, cine stie poate chiar de la tine. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-am cumparat pe la inceput cam tot ce aparuse, dar cand am vazut ca seria tot continua am lasat-o balta. :)) Prea multe carti aparute, prea repede, si prea multi bani ca sa le iau pe toate. Insa mi se pare interesanta ultima, si cred ca pe aceasta o sa o iau!

    RăspundețiȘtergere
  12. ohhh....cred ca sunt interesante...sper sa le citesc...ador cartile de dragoste

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu mi-am cumparat destul de multe carti de la revista "Libertatea pentru femei" si imi plac. De obicei le devorez dupa ce le cumpar. Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin (unele carti nici nu le-as fi cumparat, daca stiam continutul). Cel mai mult imi plac cartile lui Mary Jo Putney, povestile de genul acesta ma incanta! Cred ca Eloisa James a mai avut povesti de genul si Jo Beverley. Din cand in cand, imi face placere sa citesc un roman de dragoste...sa-mi faca ziua mai buna.. Se citesc si usor.

    RăspundețiȘtergere
  14. luminita marin28.03.2012, 00:17

    Superbe unele carti.Ma mandresc cu faptul ca sunt la zi atat cu cumparatul cat si cu cititul...chiar daca imi cam pierd noptile.Apropo...cate carti sunt in total?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am prins colectia de la inceput, dar imi place tot ceea ce am citit.Am o nelamurire insa cu concursul! Se precizeaza ca avem amanunte in revista, dar ele nu sunt.
    Daca as vrea la un moment dat sa trimit taloane nu am absolut nicaieri informatia LA CE ADRESA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cautat regulamentul concursului pe net. Adresa e: OP 18, CP 29, Sector 1, Bucuresti, Cod 014770. Pe plic trebuie sa scrii si "Concurs Libertatea pentru femei iti rasplateste fidelitatea" si de asemenea adresa ta completa.

      Ștergere
  16. Nu stim cate carti sunt in total. Initial a fost facuta o lista cu cateva titluri, insa colectia a continuat pentru ca se bucura de un succes enorm.
    Daca va spun ca nici eu nu am inteles care e chestia cu concursul ma credeti? Adica nici nu prea obisnuiesc sa rasfoiesc revista...

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  17. Colectia e minunata insa as vrea sa ne oferiti mai multe carti ale autoarei Amanda Quick

    RăspundețiȘtergere
  18. Da....... este adevarat, aveti foarte putine carti ale autoarei Amanda Quick
    Este autoarea mea preferata,insa.......doar doua carti?... este fffffff...foarte putin.

    RăspundețiȘtergere
  19. am trimis taloanele acum o luna si nimic trbuia sa primesc un raspuns?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere
      la sorti in data de 30 iulie 2012. Lista de castigatori va fi publicata in editia nr 32/ 2012 a
      revistei Libertatea pentru femei din 6 august 2012.

      Ștergere
  20. DE UNDE POT FI RIDICATE PREMIILE CONCURSULUI LIBERTATEA PENTRU FEMEI ITI RASPLATESTE FIDELITATEA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am participat la concursul de fidelitate, mama de obicei imi cumpara cartile si recunosc ca nu prea citeam revistele. Cred ca gasesti mai multe informatii in revista, daca nu poti suna la numarul de telefon (tot in revista il gasesti) pentru a ti se da mai multe informatii.
      Daca tot nu reusesti, revino pe blog si anunta-ma si rezolvam cumva;).

      Dee.

      Ștergere