marți, 20 martie 2012

Desene in cerneala (1)

click pentru marire
Heeey!:) Ce mai faceţi voi, cum o mai duceţi? :> Şi noi bine, sănătoase:)). A trecut inspiraţia şi pe la noi, aşa că de astăzi înfiinţăm o nouă rubrică ce se va numi Desene în cerneală.

            Ei bine, pe lângă romanele în proză mai există şi volumele de versuri care, chiar dacă ne plac mult, nu prea apar pe blogul nostru. Tocmai de aceea, pentru că iubim şi poeziile, nu numai romanele, ne-am gândit ca din când în când să postăm câte o caligramă făcută de noi a unei poezii care ne-a impresionat. Nu promitem să fie foarte reuşite, mai ales la început până ne obişnuim.

            Pentru prima caligramă am ales un poet... pur şi simplu genial! Nu, nu e vorba de Mhai Eminescu, ci de Adrian Păunescu. Poezia „Târziu” m-a impresionat de prima dată când am citit-o. Daca vreti sa cititi poezia o puteti face AICI. Vă las si caligrama mea...

Şi pentru că evident nu o să vă daţi seama ce este(da, recunosc că sunt praf!) vă spun eu: e o pană! Nu o frunză, o pană. De scris. Cum aveau poeţii pe vremuri.

Înainte de a continua rubrica, am vrea să ştim părerea voastră:). Suntem deschise(ca întotdeuna) la sugestii şi critici. 


6 comentarii:

  1. Maii,mie mi se pare geniala ideea! :x
    Bravo voua :*.
    Caligrama a iesit suuper <3.
    Sper sa mai faci desene in cerneala :D.
    Te pup :*


    Emy.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer,e foarte draguta ideea! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cât de drăguţ! Abia aştept următoarele articole.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce draguuut...:d am fost de multe ori inspirata sa fac picturi in cerneala... dar am ramas cu intentia :-?

    RăspundețiȘtergere