vineri, 9 martie 2012

Recenzie "Lună albastră"

            Mulţumesc librăriei online Libris pentru această carte. Ţin să menţionez că pe site-ul lor puteţi găsi acum o mulţime de cărţi online în limba engleză. 
            Înainte de a vă prezenta recenzia mea ţin să menţionez că am terminat cartea în două zile şi că a întrecut cu mult măsura aşteptărilor. Pe scurt, e genială!
  

         Ever e o elevă groaznică şi nu se teme să afirme asta. Chiar dacă la şcoală e mereu printre cei mai buni, la lecţiile făcute cu Damen despre noile ei capacităţi de nemuritoare pierde întotdeauna vremea. De-ar şti cât va regreta mai târziu...
            Atunci când la şcoală a devenit brusc cea mai insuportabilă persoană inclusiv pentru prietenii ei, Ever este convinsă că cineva controlează întreaga situaţie. Totul ar fi mult mai uşor de suportat  dacă Damen nu ar urâ-o dintrodată şi nu s-ar fi cuplat cu Stacia, cea mai populară şi mai afurisită tipă. În încercările ei disperate de a readuce totul la normal descoperă în Summerland un manuscris cu ajutorul căruia se poate întoarce înapoi în timp, la familia şi vechii săi prieteni.
            Dar când află că Damen a fost de fapt otrăvit şi că este pe moarte, decezia de a-şi recăpăta viaţa sau de a-l salva pe Damen devine teribil de grea. 

              Fără doar şi poate, cartea m-a impresionat într-un mod plăcut. Suspansul cu care sunt „condimentate” paginile nu m-a lăsat să îi dau drumul din mână:). Felul de a scrie a lui Alyson Noel m-a făcut să simt exact ce simţea şi Ever. Mai ales când era descrisă schimbarea bruscă de comportament a tuturor, m-am enervat cu mult mai mult decât Ever, care a reuşit să-şi păstreze calmul şi să găsească responsabilul. Mă bucur că am avut ocazia să citesc „Lună albastră” şi v-o recomand tuturor, la fel şi volumul 1, „Evermore”!


Fotografia asociata

Melodia asociata
(sfarsitul m-a facut sa ma gandesc la refrenul acestei melodii. Daca veti ajunge sa cititi cartea o sa stiti de ce)







7 comentarii:

  1. da stiu... am citit primul volum... e superba seria.... poate faceti un concurs cu acesta carte! :D(si asa in april e ziua mea, pe 20 april :D )

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca o voi citi candva, pare frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit numai pareri bune despre aceasta serie :).Mi-ar placea si mie sa o citesc...
    Aporpo,te intreb si eu ceva Dee,sper sa nu te superi :o3.Daca vrei imi raspunzi,daca nu e ok :*.
    Libriaria online Libris ofera carti pe gratis bloggerilor?:-? Adica,am vazut ca ai scris "am primit-o". :D

    Multumesc :*.
    Emy.

    RăspundețiȘtergere
  4. Emy, nu ma supar:*. Pai da, daca ai colaborare. Adauga id'ul meu(dee.sipunct) in lista de mess si iti dau mai multe detalii daca vrei.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Yay. Mersi :*.
    Te-am adaugat! :x

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati primit o leapsa: http://niaharasworld.wordpress.com/2012/03/09/leapsa-4/

    RăspundețiȘtergere
  7. oh...pare super seria asta sper ca o voi citi

    RăspundețiȘtergere