luni, 12 martie 2012

Scris de blogger

           Cu toţii ştim că a fi blogger nu e chiar aşa de simplu, mai ales atunci când aceasta se suprapune cu pasiunea pentru lectură. Totuşi, în spatele monitorului e mult mai uşor să faci o recenzie şi să o postezi decât să o scrii sau s-o prezinţi în faţa cuiva. Ei bine, noi vrem să invităm toţi bloggerii care ştiu ce e aia o cratimă şi care nu au renunţat la scrisul de mână la un mic proiect(sau cum vreţi să-i ziceţi).


            Ce trebuie să faceţi? Doar o recenzie la cartea voastră preferată(sau la orice altă carte) pe care să o scrieţi de mână şi pe care ne-o veţi expedia nouă. Nu trebuie să fie o recenzie simplă, puteţi să decupaţi, să desenaţi, în fine, să maltrataţi foaia aia cum vreţi voi. Ideea e să fie cât mai originală şi mai atractivă. Rugămintea noastră este să nu depăşiţi o pagină A4. Eu(Dee) voi face un colaj cu toate recenziile primite, îl fotografiez şi îl pun pe blog. Evident, fiecare recenzie în parte va fi supusă unei şedinţe foto pentru a putea fi prezentată pe blogul celui înscris(pentru cei mai grei de cap, după ce adaug toate pozele pe blog, X preia poza cu întreg colajul şi pe acelea cu propria-i recenzie, după care le postează la el pe blog, dacă vrea). 

            Dacă vă hotărâţi să participaţi, îmi trimiteţi un mail la adresa: dee.sipunct@yahoo.com sau îmi spuneţi pe mess, iar eu vă voi da adresa mea, la care veţi putea expedia scrisorelele voastre cu recenzii. As vrea sa includeti in mail link'ul blogului vostru si numele cu care vreti sa apareti pe colaj.  Şiii... pentru fiecare recenzie trimisă noi vă vom expedia înapoi un semn  de carte marca Love for books. 
            În caz caz că aveţi nelămuriri sau sugestii nu ezitaţi să ne spuneţi! Ce urmărim noi? Să vedem ce scris de milioane se ascunde în spatele acelor recenzii demenţiale de pe blogurile voastre! :) 


Aveţi timp să scrieţi şi să expediaţi scrisorile până pe 1 aprilie

23 de comentarii:

  1. Multumim ca ne-ai atras atentia Crissule(sper că nu te superi ca iti zic aşa, dar îmi place cum sună). Am adaugat acum:). So, daca te bagi, ai timp pana pe 1 aprilie.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe.Cum sa ma supar,poti sa imi zici cum vrei:) Super.Clar ca o sa ma bag:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Geniala ideea! Ma bag si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât mă bucur să aud asta! :) Aştept e-mailul tău Crissuleţ!:*

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaii,ce dragut.
    Abia astept sa ma pun la munca :x.

    Super ideea Dee <3 ! :*


    Emy ^^

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tare!I'm in!Desi nu stiu daca o sa imi intelegeti scrisul,mai ales ca acum cu literele astea grecesti pe care tre sa le retin,am momente cand mai scriu cu litere grecesti,fara sa vreau,apoi sa tai si sa scriu normal.Si asa foaia mea arata ca naiba!Dar ideea e super tare si merita sa particip! :)Week-end-ul asta il fac..sau poate mierucri ca tot nu ma duc la scoala. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu ma bag bineinteles, desigur ca o sa imi schimb putin scrisul pentru ca al meu chiar e oribil! ^^

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa fie o carte la care nu avem recenzie pe blog?:-?

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu ma bag ! o sa fie ceva ... ciudat. :>

    RăspundețiȘtergere
  10. Heii Dee ! :x
    Tu si Criss ati primit o leapsa de la mine :*.
    Va pup!

    Emy.

    RăspundețiȘtergere
  11. Roxana, nuuu. Cel mai mult conteaza scrisul tau, aspectul recenziei(cum alegi sa o decorezi/desenezi etc). Poti sa alegi orice carte vrei tu:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumoasa ideea. O sa imi dau silinta sa scriu caaaat mai frumos. :D
    IIII! Daaa, eu ma cam bucur de toate chestiunile astea "extra".
    Merci de saaaansaa! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. ce fain ! am sa incerc si eu :D.

    RăspundețiȘtergere
  14. Super ideea! Voi incerca si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Hey ! V.am adugat in blogroll pe Lumea lu' ciudatu' . >:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. Aaa, imi place ideea <3 Cred ca ma bag si eu, desi scrisul meu nu-i chiar asa un mister, ca am mai postat pe blog recenzii scrise de mana :)

    RăspundețiȘtergere
  17. totusi, avem vreu termen limita, abia acum am descoperit blogul, ma bag si eu daca mai e timp, dar nu cred ca o sa imi intelegi scrisul, desi o sa ma straduiesc :D se pare catoti avem aceleasi probleme cu scrisu de mana

    RăspundețiȘtergere
  18. Ok,eu am scris-o :)).Avertisment: scrisul meu e naspa =)).
    Astept sa intrii pe mess sa-mi dai adresa:*
    Te pup!

    Emy

    RăspundețiȘtergere