vineri, 30 martie 2012

Un fel de 'sa spunem ca...'

Hei, dragilor! Ce faceti, bine, sanatosi? Sper ca da! ^^

Am o provocare pentru voi. Va voi pune imaginatia la incercare, si sa vedem cum raspundeti voi la intrebarea..
Deci, ce este iubirea? 

Ia sa v-aud! :)



18 comentarii:

  1. E ceva pe care il traieste cineva cand ii place de altcineva:D
    Glumesc:D O asa intrebare e... naucitoare. Eu n-am trait cu adevarat sentimentul asta, dar se spune ca iubirea e atunci cand simti fluturi in stomac si nu poti dormi, pentru ca nu poti inceta sa te gandesti la persoana iubita. Am eu o teorie conform careia fiecare iubim pe cineva, dar nu ne dam seama de lucrul asta in majoritatea timpului, decat atunci cand suntem presati sau suntem pe cale de a pierde acea persoana. Iar cand sentimentele ies la iveala... e prapad!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubirea e un adevarat mister. :D
    Nu cred ca cineva o intelege in adevaratul sens al cuvantului.

    Emy.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea este ca şi ciocolata caldă: bună când te simţi singură, excelentă de împărţit cu cei dragi, dă dependenţă, te umple de căldură, te face fericită şi te face să te simţi urât când se termină. Cam aşa văd eu iubirea în acest moment !
    XoXo

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceva ce nu pot exprima cu siguranta in cateva randuri,ceva mult mai complex!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa parerea mea, iubirea este sentimentul acela de fluturi in stomac pe care il ai atunci cand persoana de care iti place vorbeste cu tine sau atunci cand iti bate inima foarte tare. Este foarte dificila.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un amestec de sentimente.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubirea e ceva ciudat. Din punctul meu de vedere, iubirea e la inceput, ca un dus cu apa rece care te trezeste la realitate facandu-te sa realizezi ce te inconjoara. Iar dupa aceea, totul devine mai cald, chiar fierbinte.

    P.S. Sper ca e-mailul meu a ajuns cu bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubirea in stare pura fara a fi confundata cu simpla simpatie ..este acel sentiment care te ridica pe culmile cele mai inalte care te face sa visezi...un sentiment la care majoritatea "ravnesc" dar putini o au cu o adevarat dar .. si care te poate prabusi la pamant cu o forta naucitoare(iubirea neimpartasita).Cred ca fiecare dintre noi va trai acest sentiment minunat, si traiesc cu sentimentul ca acolo undeva in lume este o persoana care este facuta special pentru noi.
    Iubirea e ca si un drog ..odata ce ai prins gustul...nu mai poti sa o lasi.
    Va doresc o viata pliiina de iuubire !!!:x

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea adevarata e o boala cosmica nebuna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubirea!? Odata cu iubirea apare dorul, apar remuscarile, paranoismul, nervii, gandurile indepartate care te rapesc de lume, acel zambet inocent care te da de gol ca iubesti, odata cu iubirea apare suferinta.
    Iubirea pentru mama, familie, prieteni, iubit[a], colegi...este diferita, dar cea pentru iubit[a], te macina, te darama, te ridica, te inalta, iti lumineaza viata, te pacaleste sa fii tu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah!! Iubire? pe bune? :)) eu azi am scris despre ura, deci nu ma bag :))

    RăspundețiȘtergere
  12. "Ce inseamna iubirea?" O intrebare destul de coplicata... nu poate fi exprimata prin vorbe, aceasta trebuie demonstrata. Sarutarile, imbratisarile si chiar sexul, nu pot fi dovezi clare de iubire. Iubirea nu este numai fericire. Iubirea este gelozie, suferinta. Este de asemenea un sentiment unic, pe care il poti simti la o singura persoana, din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai iubirea e de mai multe feluri... iubirea care o simti pentru parinti si familie e una frumoasa cu care te obisnuiesti, cea pentru prietenii buni si amici e una distracitva, as putea eu sa ii spun si cu dezamagire cand ii pierzi, iar iubirea pentru partenerul tau e una presarata cu multa tristete si mai putin fericire.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iubirea=atunci cand in fiecare dimineata iti apare la geam propriul tau curcubeu:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Iubirea este cel mai frumos si mai dureros sentiment. Te face sa renunti la tine si sa daruiesti tot ce ai. E ceva ce te schimba, ce te ridica, te face sa cazi, si totusi e ciudat.:D

    RăspundețiȘtergere
  16. What is love for you?
    Raspuns: Never give up.

    RăspundețiȘtergere
  17. este cel mai frumos sentiment din lume... te ajuta sa zbori prin lume atunci cand esti calcat in picioare, te duce in culmile fericirii atunci cand esti langa cel drag.. iubirea este un inger, este o comoara..

    RăspundețiȘtergere