luni, 9 aprilie 2012

Campanii de publicare? Susţinem!

               Pentru că sunt multe, am ales să susţinem şi noi două campanii de publicare a unor cărţi cu descrieri geniale în România. 
Blogul Booktown Lover a dat startul unei campanii dedicată seriei Pretty in black. Am prezentat şi noi această carte pe blog, deoarece ne-a plăcut la nebunie descrierea cărţii. Mai spre seară sau cel târziu mâine vom posta şi noi un interviu cu autoarea cărţii în cadrul rubricii "La o ceaşcă de vorbă cu un scriitor".
Pretty in Black
[Ellie Piper]
Ea a vrut sa moara. El s-a ridicat din mormant. El a fost trimis sa o ucida. Ea a fost antrenata sa ii omoare pe cei ca el. Dar soarta a avut alte planuri. El a cautat-o timp de 119 ani. Si nu este nici o cale sa o lase acum. Morti sau vii, soarta lor e stabilita.

[Marcus Marble]
Cat de departe esti dispus sa mergi pentru a fi cu cea pe care o iubesti? Ai muri pentru ea? Ai ucide pentru ea? Ce s-ar intampla daca ea ar fi singurul motiv pentru care mai esti in viata? Ce ar fi daca motivul pentru care te-ai intors din moarte ar fi sa fii impreuna cu ea? Ce ar fi daca datoria ta era s-o ucizi, dar te indragostesti de ea si acum esti vanat chiar de ai tai?

Sa Distrugi? Sau sa fi Distrus? 

Până acum, campania conţine:

PREZENTAREA CARTII AICI !
INTERVIU CU AUTOAREA AICI !
CATEVA CITATE AICI !
IN CURAND RECENZIA LUI ALEX !

A doua carte pe care o vrem şi în Romania este una despre care aţi auzit cu siguranţă. E vorba despre "Eternal Starling".
Cât timp te-a căutat pe tine sufletul pereche?  
         
“Love is the emblem of eternity. It confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end.” - Madame de Staël
O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi.
Evie Starling a trăit o viaţă relativ lipsită de evenimente ca ieşind cu prietenii, bârfind despre băieţi, şi conducând Mustangul ei din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când pentru a începe facultatea se mută în Gunnison, Colorado, şi cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
De-a lungul secolelor, Alex Night şi Emil Stone au tânjit după Evie - dar fiecare are motivele lui pentru care a aşteptat să fie cu ea. Când ambii bărbaţi pretind că sunt sufletele ei pereche şi îi povestesc despre trecutul de necrezut, Evie află că nu e persoana care credea că e.
În curând, Evie se va trezi în mijlocul unei bătălii vechi de secole dintre Societatea Amaranthine - protectorii sufletelor, şi Rezistenţa Daevos - cei care distrug sufletele. Cu un trecut pe care nu-l înţelege şi un viitor în care pericolul tot creşte, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei e pe cale să devină frânghia de legătură într-un război de.. însuşire a lui.

Campania a luat naştere pe blogul Walking on letters şi până acum cuprinde:

* Imagini fan made : AICIAICI, AICI și AICI
Până una alta, chiar dacă aceste cărţi nu vor fi publicate şi la noi, vă reamintim că editura LEDA are o mulţime de serii şi romane care chiar merită "devorate":).

4 comentarii: