sâmbătă, 14 aprilie 2012

Să spunem că...

             Pentru că mâine e Paştele, vreau să vă pun puţin la muncă(ei na, grea muncă:)) ). Nu o mai lungesc, va veni mai deseară sau chiar mâine un post special pentru această sărbătoare.

So, să spunem că...
Ai de ales o singură tradiţie de Paşte pe care să o respecţi an de an, iar la restul trebuie să renunţi. Ce tradiţie vrei să păstrezi(sau chiar să inventezi una nouă)?

             Acestea fiind spuse,  de-abia aştept răspunsurile voastre!:)




7 comentarii:

  1. Cred ca "traditia" pe care eu as vrea sa o pastrez e luatul lumina in noaptea de Paste :D. Sincer mi se pare cel mai frumos lucru ce se intampla de Paste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt de acord cu Dudus .

    Sa ai un Paste Fericit alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ar fi vopsitul oalelor, la asta m-am gandit prima oara, in timp ce citeam. Dar apoi, am vazut comentariul lui Dudus si m-am gandit si la luatul luminii. Deci, una din doua :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt de acord cu Dudus,dar cum eu nu prea merg chiar in fiecare an...as inventa o noua traditie.
    De Paste,ajuta cel putin un om care are nevoie de tine.Obligatoriu,hihi :).
    Adica...toate sarbatorile astea gen: Craciun,Paste etc. nu sunt facute ca noi sa bagam la burtihan :)).Sunt facute sa ne bucuram de cele intamplate in vremea aceea si sa ii ajutam pe toti cei care au nevoie de ajutorul nostru :).Eu sincer,asa interpretez lucrurile :D.


    Paste fericit,dragelor! :x

    RăspundețiȘtergere
  5. Pasca cu ciocolata :))... :D

    Nu.. glumesc.. chiar nu stiu :))

    Paste fericit va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu faza cu lumina si inconjurul Bisericii! Mi se pare minunata cum toata lumea "marsaluieste" cu lumanari ca si cum am fi niste mici licurici :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu as pastra cu sfintenie vopsitul si incndeiatul oaulor pentru ca acest lucru mi se pare nu doar un obicei, ci o mica parte din ceea ce se numeste Arta plus ca atunci cand vopsesti ouale toti membrii familiei ajuta la ceva:)
    Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere