marți, 8 mai 2012

La o ceasca de vorba cu un scriitor!

Articolul din aceasta saptamana este realizat de colegele noastre, Krisz si Alexya. Buna alegere, girls! :)
Ne-am îndrăgostit prima dată de copertă. După ce am citit descrierea, eram topite. Ne bucurăm mult că am reușit să luăm interviu autoarei, chiar dacă nu ne-am fi oprit doar la 11 întrebări:)).

"Archon: The Books of Raziel" de Sabrina Benulis
Angela Mathers este afectată de viziunile cu îngeri, creaturi supranaturale care îi vânează gândurile ziua și îi seduc visele noaptea. Abia externată dintr-un spital pentru cei bolnavi psihic, unde a fost închisă pentru doi ani, ea speră că de data asta la universitatea West Wood Academy din Vatican i se va acorda o nouă șansă de a avea o viață normală. Spre deosebire de oamenii obișnuiți, Angela este o ”blood head” – o ciudată, un monstru, posibilitatea îndeplinirii unei profeții înfricoșătoare despre moarte și distrugere. Numai în Luz, la enclava din Vatican, sunt primiți ”blood heads” și încurajați să descopere ce fel de puteri și abilități speciale e posibil să aibă.
Dar în interiorul lui West Wood, un sabat secret complotează, și demoni și îngeri hoinăresc străzi în căutarea cheii care deschide cartea lui Raziel – un volum secret al unui arhanghel pierdut. Unii sunt determinați să-l distrugă pe Raziel, în timp ce alții, ca cerescul Israfel, unul dintre cei mai puternici, doresc să-l elibereze. Și când Archonul – omul ales să posede spiritul unui înger pierdut – se ridică, așa cum e prezis, ei vor controla universul supranatural.
Sfâșiată între dragostea mortală și obsesia angelică, Angela deține cheia pentru Rai și Iad - și amândouă nu se vor opri la nimic pentru a o poseda.
 
Sabrina Benulis 
locuiește în nordul Pensilvaniei cu soțul ei Mike și un dulce dar răsfățat cockatiel. Când nu e ascunsă în birou el scriind, îi place să se uite la anime, să facă cumpărături, și să plănuiască o nouă vacanță la mare. Archon este roman ei de debut, primul din trilogia ”Cărțile lui Raziel”.
Sabrina a început să scrie prima dată la ”Cărțile lui Raziel” când era la facultate. După ce a absolvit, în 2005, s-a dus la Seton Hill University la un master în scrieri de ficțiune unde o versiune mai înaintată a trilogiei a folosit-o ca teză.
Sabrina e născută în August, și are o afinitate pentru păsări, mările tropicale, și, desigur, îngeri. 



1.Dacă ai putea fi născută în istorie ca oricare persoană faimoasă, cine ai fi şi de ce?
M-aş fi născut în istorie ca Marie Antoinette (sau poate una din însoțitoare). Moartea ei a fost tragic, da, dar perioada de timp în care ea a trăit era absolut fascinantă.

2. Poți să retrăieşti orice moment al vieţii tale. Perioada de timp poate fi de doar jumătate de oră, totuşi. Ce jumătate de oră din trecutul tău ţi-ai dori să experimentezi din nou?
Fără să mă mai gândesc de două ori, aş retrăi o bucată mică din ziua nunții mele.

3. Ai un talent secret în afară de a scrie şi care e acesta?
Eu pot să cânt destul de bine, deşi cred că sunt acum prea bătrână pentru American Idol! Lol

4. Descoperi o insulă frumoasă pe care îţi poţi clădi propria societate. Tu faci regulile. Care este prima regulă pe care ai instaura-o?
Nu este permisă nici o intervenție chirurgicală, în scopuri cosmetice, decât dacă este o urgență medicală.

5. Cineva apare de nicăieri cu o cabină telefonică de călătorit în timp. Poţi să te duci în orice perioadă de timp în trecut. În ce perioadă vei călători şi ce ai de gând să faci când vei ajunge acolo ?
Aș merge înapoi pe vremea dinozaurilor și aș face o groază de poze!

6. Casa ta e în flăcări! Ai destul timp să fugi înăuntru şi să apuci un singur obiect fără viaţă. Nu îţi face griji, cei dragi şi animalele de companie au ieşit în siguranţă afară. Deci care este obiectul pe care ai de gând să-l salvezi din acel infern arzător?
Inelul meu de logodnă ( dacă nu l-aș avea la mine). Sunt așa de romantică, eh?

7. Dacă ai putea fi oricare personaj fictiv, care ar fi acela ?
Oh, cu siguranță Sailor Moon. Chiar dacă este mai mult o carte asemănătoare comediilor de la TV.

8. Dacă cineva ar scrie o biografie despre tine, care crezi că ar trebui să fie titlul ?
Biografia mea s-ar numi "În ciuda tuturor șanselor".

9. Dacă ai fi un supererou , ce puteri supranaturale ai vrea sa ai ?
Aș alege așa-de-clasica abilitate de a zbura.

10. Pleci pe o insulă pustie şi poţi lua doar o singură carte cu tine. Ce carte ai alege? ( în afară de a ta ).
Biblia.

11. Moartea apare. Dar se pare că, Moartea e chiar o entitate de treabă, şi se întâmplă să fie şi într-o stare fantastică. Moartea îţi oferă şansa de a aduce la viaţă un prieten membru al familiei o persoană etc. Pe cine ai aduce înapoi?
Oh, asta este o întrebare complicată! Dar cred că aș cere să mi se aducă înapoi un prieten ce a murit în liceu. Sunt sigură că ar aprecia șansa de a experimenta mai mult din viața asta.
Thank you, Sabrina!

9 comentarii:

  1. Ce romantică e autoarea :x Foarte frumos :x
    Iubesc descrierea şi coperta :x Vreau şi eu cartea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi era si dor de rubrica asta! :)) Iar autoarea e geniala! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand,autoarea e foaarte draguta si la fel si coperta cartii ;o. Geez!
    Ma bucur mult ca i-ati luat interviu :X !

    RăspundețiȘtergere
  4. Draguta scriitoarea. Iar coperta cartii ei e superba...<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Coperta este superba, iar raspunsurile sunt foarte dragute :d

    RăspundețiȘtergere