marți, 8 mai 2012

Vanish. Ai incredere in roz, uita de pete!

Da, da, ati ghicit. :)) Un alt subiect [INCREDEREA] dat de Ganduri ratacite. Enjoy!:)


Vanish.
Ai incredere in roz, uita de pete!

Stii momentul ala cand vezi la televizor un produs care te atrage? Cu siguranta il stii, pentru asta s-a inventat teleshopping-ul. Prima intrebare pe care ti-o pui dupa ce ai vazut obiectul respectiv, cu tot cu oferta speciala, este ‘Oare e chiar pe bune?’. Ca si raspuns, o tipa care se mira de absolut orice iti spune cu un zambet tamp pe fata ‘Acest produs mi-a imbunatatit viata! Aveti incredere in ... ‘.
Ei? In cine te increzi? In tipa care nu se mai opreste din zambit sau in maica-ta care iti spune sa schimbi canalul?

Si totusi, chiar daca nu recunoastem asta, credem aproape toate prostiile; intr-o oarecare masura. Ne credem prietenii care ne spun ca de data asta chiar o sa ne distram, chiar daca nu e asa, ne credem cea mai buna prietena atunci cand spune ca nu il mai place pe tipul respectiv, desi stim foarte bine ca nu e asa. Ii credem pana si pe idiotii aia de la Vodafone care trimit mesaje in care iti spun ca ai castigat cel mai nou model Audi!

Dar chiar daca stim foarte bine chestiile astea, ne place sa fim increzatori.
Suntem increzatori ca daca seara punem ceasul sa sune, il vom auzi dimineata, si nu vom intarzia la scoala/serviciu. Suntem increzatori ca atunci cand deschidem frigiderul, mai avem lapte, si multe alte chestii banale.

Cam asta-i treaba cu increderea. Cu riscul sa ma repet, spun ca suntem niste sadici care isi injecteaza supradoze de incredere in vene; pentru ca asa vrem noi! Sa credem ca daca azi e soare, maine ploua. Ok, asta vreau eu, pentru ca imi place ploaia. Sa credem ca daca azi ploua cu galeata si cade grindina de marimea unui ou de strut, maine o sa ne orbeasca Soarele si vom face cancer de piele de la atata stat pe plaja.

Trust me, I’m a blogger. J

Speeeeeer sa va placa. Va astept cu pareri! :)


6 comentarii:

  1. "ne credem cea mai buna prietena atunci cand spune ca nu il mai place pe tipul respectiv, desi stim foarte bine ca nu e asa" - da, da, ma simt. :))) :-"
    Imi place ce-ai scris, Crissuc. >:D< >:D< >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca de obicei eşti Genială scumpa mea :*:* Bravo !!

    ps: Nu-i frumos să uiţi de pete :( Se simt ignorate !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, e adevarat, suntem sub stapanirea efectului de turma. Daca unu' zice ca-i bun, il credem pe cuvant si atat. Dar ceea ce-mi place mie cel mai mult la publicitatea aia e faza cu "curata 99,99%". Daca puneau 100% nu-i credea nimeni, chiar daca e o diferenta infima:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos postul. Si ai dreptate. stii ce e mai rau? sa ai incredere totala in ceva sau cineva si defapt sa te insele acel ceva sau cineva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Urasc reclamele la Vanish ! Iar Teleshopping-ul ma scoate din sarite! :))) Iar cu increderea, ai mare dreptate ! :)

    RăspundețiȘtergere