duminică, 27 mai 2012

Viitorul incepe acum

Ganduri ratacite ne provoaca sa spunem cum ne vedem noi peste 10 ani. Let's see..


Viitorul incepe acum

Cum ma vad eu peste 10 ani?.. Nu stiu. Avand in vedere faptul ca in prezent am 14 ani, peste 10 ani voi avea 24. Doamne, ce baba o sa fiu!
Si, sincera sa fiu, habar n-am. Nu sunt genul de persoana care isi face planuri pentru viitor; abia pot planifica ce voi face weekend-ul urmator.
Si totusi.. 24 de ani.. suna atat de.. sumbru. Este o dovada dureroasa ca trece timpul, iar asta ma aduce cu un pas mai aproape de moarte prima pensie.

Dar lasand asta la o parte. Peste 10 ani ma imaginez calatorind. Nascuta sub semnul zodiacal al unei zodii de foc, sta in sangele meu de sagetatoare sa ador calatoriile. Apoi, ma imaginez roscata. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu fata tipica: ochii verzi (pe care ii am) si parul roscat. Hmm. Voi purta ochelari in continuare, cu speranta ca miopia mea va avea bunavointa sa mai scada putin. Ma vad jurnalist, scriind la o revista cunoscuta (hei, visatul e gratis!). Apoi ma mai vad stand langa un tip cu ochii albastri (doamne, ador ochii albastri!) si avand un Golden Retriever. :)) Hm. Probabil ceva mai inalta, sa zicem .. 1,70? Si ceva mai slabuta, hehe. Si purtand tocuri! Intotdeuana am admirat tipele care reusesc sa poarte tocuri chiar si cand nu se duc la vreo petrecere or something. Si cam atat, cred. A, si o sa am cercei! Da,da.

Nu stiu. Nu stiu daca ceea ce am zis eu acum se va aplica si in anul 2022. In 10 ani se pot intampla atat de multe lucruri, se pot lua atat de multe decizii care sa-mi influienteze viitorul. Nu stiu daca voi face ceva maret in viata asta. Poate voi gasi leacul pentru cancer, sau poate voi aduce pacea in lume. Sau poate ca voi deveni o mare scriitoare, sau o mare actrita.
Sau poate ca nu voi deveni nimic din acestea. Poate voi fi doar un om simplu, un simplu numar pe lista persoanelor care traiesc pe globul asta.
Dar va promit ca o sa mai auziti de mine – iar eu nu imi incalc niciodata promisiunile.

Dar, pana atunci..
Universule, surprinde-ma!

PS: Observati, va rog frumos, ca subsemnata Cristina aici de fata este serioasa decat cand vine vorba de articolele subiective. Cand vine vorba de articolele obiective, aceasta persoana trece in extrema cealalata. Pfff, sagetatorii astia. J



15 comentarii:

  1. Oo , da . Și eu am vise mari . Îmi doresc să ajung regizor , sau să le arăt celorlalți că nu sunt așa de simplă cum cred ei . Sau să ajung o persoană de care lumea să audă mereu , și de bine .

    Ai dreptate atunci când spui că visatul e gratis . Mi se întâmplă foarte des ca oamenii să râdă de visele mele , și apoi mi le distrug . Urăsc asta . Pentru că visele se construiesc așa de greu , dar se distrug un-doi .

    Am să mai trec pe aici ! :* Pupici .

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm..deci sa inteleg ca eu, daca am 20, sunt o baba? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase visurile tale, si iti doresc sa ti se indeplineasca marea parte din ele. Iti doresc sa poti calatori mult, sa ai in primul rand cu ce.. 24 de ani inseamna ca abia ai terminat facultatea, sau inca esti la ea, daca alegi o facultate de mai mult de 3 ani..iar in perioada aceea vor fi foarte multe cheltuieli si e ft greu sa mai ai parte de multe vacante.. iti zic din propria experienta :)) Nu esti batrana la 24 de ani, de abia atunci incepi sa vezi viata cu alti ochi, intr-un mod mai realist, zic eu. Sa te bucuri de perioada asta, de astia 10 ani, deoarece anumite nebunii le poti face doar cand esti mai tanar. te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie! Si nu, daca ai 20 de ani nu inseamna ca esti baba:)).
      Si multumesc pentru sfaturi! >:D<

      Criss

      Ștergere
  4. Foarte interesant ! :)
    Criss,eu te vad pe tine ca Mrs. President b-) :)) !
    Dee,pe tine te vad ca o mare scriitoare de succes :> <3 !

    RăspundețiȘtergere
  5. Heyy...avem atît de mult în comun!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai important e sa-ti spui tie insati "VREAU!" Chiar daca, la urma urmei, nu stuu ce vrei :D

    RăspundețiȘtergere
  7. ps: N-ati vrea un schimb de link? :x

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi plac fetele care poarta tocuri si le apreciez pe alea care rezista o zis intreaga pe tocuri de 10 cm. Am o intrebare, acum nu porti cercei ?:D

    RăspundețiȘtergere