luni, 11 iunie 2012

AAAAAAAAAA!!!!!! din nou

Dupa ce am tipat de bucurie ca apare Anna dressed in blood la editura Leda, azi tocmai am aflat ca volumul 3 din seria 'Culorile dragostei' se afla in stadiul de precomanda la editura Litera! Yey!

Verde de smarald  (Culorile dragostei #3) de Kerstin Gier
Ce faci când ţi-a fost frântă inima? Corect: vorbeşti la telefon cu cea mai bună prietenă, mănânci ciocolată şi te bălăceşti săptămâni la rândul în propria-ţi nefericire. Mai prost e că, împotriva voinţei ei, Gwendolyn are nevoie de toată energia pentru cu totul şi cu totul altfel de lucruri: de exemplu, pentru a supravieţui. Căci iţele încâlcite de dubiosul Conte de Saint- Germain în trecut ajung să ţeasă şi în prezent o pânză primejdioasă. Pentru a descifra secretul, Gwendolyn şi Gideon – lăsând la o parte chinurile iubirii – trebuie nu numai să danseze împreună menuet la un bal tumultuos din secolul al XVII-lea, ci şi să se arunce cu capul înainte în tot felul de aventuri...
Un montagne-russe al sentimentelor, traversând secolele: aventurile lui Gideon şi ale lui Gwen, grandios puse în scenă de autoarea Kerstin Gier, în cartea a treia a seriei Culorile dragostei. Atât de frumoasă, încât sigur te vei îndrăgosti de ea!

O puteti precomanda de pe site-ul editurii Litera la pretul de 39,90 lei, dand un simplu click aici:


7 comentarii: