duminică, 3 iunie 2012

Ce mama ma-sii?!...

Yep, o alta provocare marca Ganduri Ratacite. Enjoy!:)


Ce mama ma-sii?!..

In ceea ce priveste razbunarea, hai s-o luam logic, ok?
O persoana ne tradeaza, iar noi, fiind persoane pline de imperfectiuni, suntem de parere ca trebuie sa facem persoana in cauza sa plateasca. Si cum altfel daca nu printr-o razbunare ca la carte? Ce poate sa fie mai frumos decat sa vezi viata persoanei care te-a tradat scufundandu-se ca Titanicul pe fundul oceanului? Ce placere sa fii tu iceberg-ul care a facut asta, nu?
Ei bine, amice, daca vezi faza asa, ei bine... esti un fraier. Chiar nu ai alta treaba mai buna de facut? Te-a tradat cineva? Asa, si? Mare chestie! Move on, dude!

Nu se merita sa ne risipim zile din viata nascocind o razbunare perfecta. De ce am face asta? Nu noi suntem cei care tre’ sa facem persoanele sa plateasca. Cineva, in functie de credinta fiecaruia, o sa se ocupe de asta. Ok, exceptie facand ateii. In acest caz nu putem decat sa speram ca persoana respectiva o sa primeasca un pian direct in cap. Mersi pentru ajutor, gravitatie!

Adica, ce-ar fi acum ca toti sa ne razbunam pentru niste motive stupide? Stiu si eu.. dinozaurii sa se razbune pe asteroizi pentru ca i-au ras de pe fata Pamantului, Apple sa se razbune pe Samsung pentru succesul in crestere al celui din urma; sa ne razbunam pe cea mai buna prietena pentru ca ne-a furat baiatul la care visam de ceva vreme..
Imi si imaginez: dinozauri-zombi-extraterestrii urcandu-se intr-o naveta spatiala cu tinta Centura de Asteroizi, distrugand fiecare bucata de piatra si gheata ce-si face veacul pe acolo; un mar gigant marca ‘Apple’ care sa zdrobeasca sediul principal al firmei ‘Samsung’; ... si spunandu-i (fostei) cele mai bune prietene, de fata cu intreaga adunare nationala, cel mai mare secret al ei: ‘’Si ia spune, pisi, ai rezolvat treaba cu hemoroizii?’’. Ce prostie..

Intelegeti, fratilor, ce vorbesc eu aici?
Bun, daca discursul meu nu v-a convins, atunci ce spuneti de asta: de fiecare data cand o persoana se razbuna, undeva, in lume, o pufosenie plange. Chiar vrei ca pufosenia sa planga, ce mama ma-sii?!.. L


11 comentarii:

  1. Cum eu sunt o persoana care spune ce are in minte ..si pentru ca blogul e o modalitate de a interactiona cu alti si a iti spune propia opinie nu vad de ce ar fi gresit sa ma exprim.
    Nu sunt partial deacord cu ce e scris mai sus, De ce?!
    Pentru simplu motiva ca, intr.o viata de om nu cred ca nu te vei intanli cu o persoana care sa nu te calce pe batataturi la figurat vorbind,stim foarte bine cu toti ca in lume exista diferite categori de oameni, mincinosi,tradatori,oameni care profita (ma refer strict la partea negativista a lucrurilor)
    Gandestete ca esti pusa intr.o situatie de genu cineva ...iti tradeaza increderea, iti sunt aduce "de vant" pe la urechiuse secrete pe care le.ai impartasit doar cu o singura persoana, si multe alte intimitati .
    Nu cred ca poti trece asa simplu peste asta,si sa te comporti ca inainte, sa iti pui zambetu ala tamp pe fata care sugereaza" sunt ok sweety,viata e asa roz" si sa continui sa iti pui sufletul pe tava, problemele, si intimitatile tale in continuare la aceeasi persoana, ce vreau eu sa sublinez e ca nu poti trece nepasator peste o "faza" ca asta,asa suntem facuti noi oameni...punem la suflet,suntem demoralizati de unele vorbe, dar in final ne ridicam inapoi de unde am cazut ( sau ma rog asa ar fi bine)
    Nu "promovez" tradarea sa spun asa .. dar nici nepasarea, sau frica de a infrunta pe cineva !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu "promovez" RAZBUNAREA sa spun asa .. dar nici nepasarea, sau frica de a infrunta pe cineva !
    -Scuze pentru greseala:))-

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori imi cam vine si mie sa ma razbun....
    Dar mi'e lene :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că răzbunarea e singurul "reminder" pentru cei fără conştiinţă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va invit la un concurs fulger pe blogul meu, ce are ca premiu 4 ebookuri. ( se incheie azi )

      http://justfantasybooksadis.blogspot.ro/2012/06/concurs-fulger.html

      Ștergere
  5. Sincer,eu nu prefer răzbunarea ca tactică de ,,a declara războiul".Eu zic că odată şi odată se întoarce roata,de ce s-o faci cu mâna ta?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Maxim, absolut epic !! <3 am râs bine de tot şi sunt total de acord !! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Pierdere de timp,viata e mult prea frumoasa sa ma apuc de stupizenii..

    RăspundețiȘtergere
  8. GENIAL! Cat de extrem de adevarat! Epic! Sunt total de acord, iar prima imagine e cea mai tare!

    RăspundețiȘtergere
  9. e atat de adevarat,chiar ca nu are rost sa ne razbunam. Imi place cum gandesti. Alte persoane isi ocupa mintile cu planuri de razbunari si alte prosti.

    RăspundețiȘtergere
  10. In general chiar nu-s de acord cu razbunarile si mor de nervi cand mai trec cu butonatul peste acasatv si o vad pe cate o latino bitch de aia planuind cum sa-l calce cu masina pe tipul ce s-a dat la alta.
    Cu toate astea uneori am tendinta sa fac unele persoane sa vada ceea ce am simtit eu cand ele au zis sau facut ceva ce m-a enervat. De exemplu cand o prietena e lipsita de tact si mai mereu cand e cu inca cineva pe langa mine si vorbeste numai cu persoana respectiva, subiecte in care eu nu ma pot baga, deci facandu-ma sa ma simt pe langa. Atunci urmatoarea data cand se iveste ocazia incerc sa-i aplic aceeasi tehnica si sa-i si zic dupa aceea daca sesizeaza. Mai sunt si alte exemple.. Oricum nu fac nimic cu adevarat rautacios, doar imi place uneori sa arat persoanelor ne-simtite, insensitive, fara tact, cum e sa fii in locul celui de langa ele.
    Cu toate astea de multe ori uit/ nu reusesc/ nu am ocazia sa "intorc roata" eu.. asa ca ori o las la mana norocului (sau ghinionului), sperand ca o data cineva sau ceva sa le deschida ochii in locul meu..
    Imi place articolul! Foarte fain scris!

    RăspundețiȘtergere