duminică, 12 august 2012

BLC #3 + Despre al doilea concurs fulger!:)

           Deşi articolul acesta ar fi trebuit să îl scrie Criss, din moment ce ea e la mare o să îl fac eu.:)

3. Cu care personaj din cărțile citite te asemeni cel mai mult (aveți calități, defecte comune, același mod de a acționa în unele situații etc.) ? Dacă nu ai găsit doar un personaj, poți face un mix de 2-3 și să ne spui ce ai asemănător de la fiecare.

 
Well, deşi mă regăsesc(mai mult sau mai puţin) aproape în fiecare personaj din cărţile citite de mine, cred că cel mai bine mă asemăn cu Anda din « Scrisoare de dragoste ». Nu ştiu câţi dintre voi aţi citit cartea, însă vă spun că Anduţa noastră e o persoană descurcăreaţă, isteaţă şi drăguţă. Nu mi se prea potrivesc mie aceste calităţi(cel puţin drăguţă sigur nu-s), dar pot spune că sunt în stare să fac faţă anumitor situaţii exact ca ea. E orgolioasă şi încăpăţânată(Dee ca şi personaj fictiv, ce mai!), nu se îndrăgosteşte aşa de repede(yeye !), dar şi când o face se dăruieşte cu trup şi suflet relaţiei respective. Altceva hmm...născoceşte nişte replici inteligente şi geniale – ceea ce-mi cam place şi mie să fac;;).
Şiii mi-a plăcut faza când i-a dat un pumn tipului şi a plecat:)). Înainte de a se întâmpla asta era un moment foarte tensionat şi eu aproape că ţipam „Da-i un pumn, girl!”. Nu vă mai spun ce satisfacţie am avut când am citit versiunea autorului! Dacă vă interesează, una dintre primele mele recenzii pentru blog - pe care, apropo, nu am făcut-o singură - este a acestei cărţi. AICI.

Voi în ce personaj vă regăsiţi?:) 

                   Şi acum, să vă dau mai multe detalii despre al doilea concurs fulger. În primul rând, mă bucur că aţi fost destul de mulţi pe fază ieri  şi sper că veţi mai participa şi azi cel puţin tot atâţia. Premiile sunt...
  • "Domnişoara Christina. Şarpele" - Mircea Eliade(carte tipărită în cadrul colecţiei "Biblioteca pentru toţi")
şiiiii
  • "Lună plină" - Kelley Armstrong
De data asta concursul va avea loc între orele 18:00 şi 20:00 şi sper că veţi putea fi pe fază mai mulţi. Tentant sau nu?:)

15 comentarii:

  1. Trebuie sa castig Luna Plina !!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cărţile sunt grozave, aş vrea să particip, deşi s-ar putea să nu fiu pri zonă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ar trebui sa fac ca sa pot participa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai intre orele 18:00 si 20:00 eu voi face o postare in care voi anunta ca din momentul acela primul care comenteaza la postarea respectiva castiga cele doua carti. De aceea trebuie sa fii pe faza ca sa fii prima care vede postarea si cea mai rapida la comentariu. Voi specifica atunci si ce trebuie sa contina comentariul, dar va fi o cerinta usoara( arunca o privire la concursul fulger de aseara - cam tot asa va fi si acesta).

      Dee.

      Ștergere
  4. Particiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! Sper să fie liber calculatorul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnisoara Christina e o super nuvela. Mi-a placut la nebunie, ceea ce nu pot spune despre Sarpele, care a fost mai greu de digerat. Am si eu exact cartea aia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante cartile,cat despre provocarea 3,eu am citit :" O scrisoare de dragoste" si am indragit-o foarte mult pe Ghiocela :X,mie asa imi place sa-i spun,asa mi-a ramas in minte,am citit-o acum 7 ani cred,dar anumite faza inca mi le mai amintesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dada,tentant concurs :X Ieri n-am putut participa,desi asa am sperat :(.Astazi cred ca o sa fiu pe faza <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh, ba eu sunt sigura ca esti foarte draguta! :D Am citit Domnisoara Cristina, e nemaipomenita opera aceea! :X
    Abea astept concursuuul!! :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-ai vazut:*. De fapt, poate ca da, pe facebook :)).

      Dee.

      Ștergere
  9. Personajul cu care ma aseamăn (chiar dacă nu prea vreau sa recunosc asta dar, asa îmi spune toată lumea) este Bella din seria prea binecunoscuta Twilight . Fizic , arătam la fel, par bogat castaniu și ondulat , o înălțime medie , ochi căprui dar, pielea mea este puțin cam măslinie. La psihic , la fel , nu îmi place sa fiu în centrul atenției , ma simt mai bine și mai în largul meu singura , citind o carte sau ascultând muzica , sunt foarte neîndemânatica și ma împiedic foarte des și sunt foarte visătoare ( atunci când am privirea în gol , prietenii mei știu ca nu au nici o șansa de a le acorda atenție și ma lasă pe mine singura sa ma trezesc din "transa"). Nu sunt interesata de băieți foarte mult chiar dacă prietena mea îmi spune mai tot timpul când cineva se uita după mine sau când aude un zvon ca cineva ma place dar, nu prea bag de seama , ocupându-mă de lucruri mai importante.
    Chiar dacă nu vreau sa fiu asa , acesta este adevărul și voi încerca sa ma schimb ,folosindu-ma de alte personaje mult mai puternice , mai mature și cu o limba mult mai ascuțita ca: Clary (Instrumente Mortale) sau Elena ( Jurnalele Vampirilor) și dac vreau acest lucru cu adevărat sunt sigura ca o pot face!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna mi s-a parut o idee inteligenta faptul ca atunci cand avem nevoie sa o schimbare sa ne orientam dupa personalitatea personajelor dintr-o carte. Nu are rost sa te minti spunandu-ti ca nu semeni cu Bella daca asa e:). Are si ea o groaza de calitati, dar imbinate cu cele ale Elenei de exemplu ar iesi o fire foarte puternica.

      Dee.

      Ștergere
  10. Mult succes tuturor participantilor. Daca doriti sa promovam acest concurs pe siteul nostru va rugam contactati-ne. Toate cele bune, echipa eConcursuri.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate concursul a avut deja loc, dar cu siguranta va vom contacta pentru cele viitoare.

      Dee.

      Ștergere