miercuri, 8 august 2012

Book Lovers Challenge #2

                    Iertare pentru că am întârziat, eu sunt de vină şi data asta!

2.      Povestește-ne ceva despre prima ta recenzie: la ce carte a fost făcută, dacă ți-a fost greu să o scrii și de ce, dacă erai curios/curioasă sau emoționat/ă de părerea cititorilor blogului tău. 

Cred că răspunsul meu o să vă dezamăgească puţin, deoarece prima mea recenzie nu am făcut-o pentru blog...
Din clasa a 5-a participam la cercul de lectură al şcolii mele – era o activitate drăguţă :). Pe parcusul unui an citeam împreună o carte (fiecare citea cu voce tare câte o pagina, poate mai mult în întâlnirile noastre săptămânale). Prima carte pe care am citit-o acolo a fost « Povestea fără sfârşit » de Michael Ende care pe vremea aceea îmi plăcea la nebunie. In fine, după ce am terminat-o fiecare a avut de recenzat cartea respectivă şi de o prezentat în faţa tuturor. Am avut enoooorme emoţii !  Cred că o săptămână întreagă am tot lucrat la recenzia aia şi de fiecare dată mai aveam ceva de adăugat. Nu mai făcusem aşa ceva înainte, nici măcar nu puteam cere un sfat sau să mă inspir de pe bloguri din moment ce pe atunci nu prea interacţionam cu blogosfera.
Dar mi-a plăcut :). Am scris-o cu drag, am pus suflet şi chiar dacă nu mi-a ieşit foarte bine măcar ştiu că a fost ascultată şi apreciată.
       
Credeţi-mă că şi acum, după ce am strâns ceva experienţă am emoţii de fiecare dată când postez o nouă recenzie. Mi-e teamă că nu o veţi citi sau că nu vă veţi da cu părerea. Ei bine, până acum nu m-aţi dezamăgit niciodată :). 

16 comentarii:

  1. Ce dragut! Mi-as fi dorit sa fi participat si eu la astfel de activitati cand eram mai mica! :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Povestea fara sfarsit ne-a dat pe toti pe spate. AM intrebat-o pe profesoara mea de romana (fosta... :() daca a citit-o si am vorbit cu ea cred ca o jumatate de ora.. :)
    Foarte dragut! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) am recitit-o acum cateva luni si mi-a venit pur si simplu sa plang. Pe parcurs ce devoram paginile mi s-a facut asa un dor de toate personajele si de toate intamplarile acelea.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ! Cel mai bun mod de a-ti incepe prima recenzie <3 ! La cat mai multe,draga mea :*.Si nu-ti face griji.Te descuri de mi-nu-ne ! <3
    Teee puup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce amintire frumoasa. Multumim mult ca ne-o impartasesti si noua :*

    RăspundețiȘtergere
  6. prima mea recenzie era pe la inceputul blogului,nici macar nu stapaneam bine blogul...si aveam niste emotii...ca si acum,ma ingrizeste ideea sa scriu si sa nu vad niciun comentariu!daca as vrea sa scriu doar pentru mine,as tine un jurnal,nu as avea blog,nu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta e si parerea mea:). Si imi place la nebunie cand persoanele care imi urmaresc blogul apreciaza ceea ce scriu sau cand vad comentarii de genul "Acum mi-o comand!", "Chiar m-ai convins, o s-o citesc si eu" :)

      Dee.

      Ștergere
  7. Mi in clasa a 5'a nu-mi placea sa citesc. Rusine sa-mi fie... :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Daaa, îmi amintesc că îmi povesteai de cercul de lectură de la şcoală. Ce frumos! Şi noi avem unul dar merge cam varză, de obicei pentru că sunt cărţi care mie mi se par infantile, unora prea grele, etc.

    În clasa a cincea mă chinuiam cu "Copiii căpitanului Grant". Vara dintr-a cincea spre a şasea a fost relevantă, te-am descoperit pe tine şi lectura:o3

    Te iubesc şi să ştii că eu îţi citesc fiecare postare, şi şi eu mor de ciudă când văd că postez şi nu am niciun comentariu. Am impresia că dezamăgesc sau că sunt dată la o parte, deci cunosc!

    Te pup, rebelo!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!! :*:* Ai primit o leapsa de la mine >:D< http://omicaviatacolorata.blogspot.ro/2012/08/leapsa-de-la-ella.html

    RăspundețiȘtergere
  10. ce dragutz ca ai participat de mica la activitati din acestea !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca te simti mandra pentru ceea ce faci!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumos ,si sa tot continui cu aceea ce faci ,te pricepi de minune! >:D< :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Aceleaşi sentimente :) Eu încerc să fiu cât mai concisă când scriu recenzii ca să nu plictisesc lumea, dar nu reuşesc niciodată :)) Suntem norocoase c-avem nişte cititori aşa drăguţi :3

    RăspundețiȘtergere