vineri, 24 august 2012

Cărţi pentru toate gusturile + In my mailbox

                 Hey'ya! :) Ideea postării mi-a venit în urma unui vis ciudat de azi-noapte. So, astăzi vă prezin cărţi cu şi despre...


DEMONI

Chiar dacă nu e o carte exclusiv despre demoni, sunt sigură că toţi aţi auzit de celebrul roman "Oraşul Oaselor".
Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, are darul Vederii... un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră.

În Oraşul Oaselor, cartea întâi din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare şi ea însăşi e atacata de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni şi să-i controleze pe vampiri şi vârcolaci.
De asemenea, Clary îl întâlneşte pe Jace, un tânăr fermecător, şi, împreună cu el, încearcă să dezlege nenumaratele taine ale Lumii din Umbra. Cine a răpit-o pe Jocelyn? Unde se află Pocalul Mortal şi ce puteri are acesta? Cine l-a transformat pe Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, în şobolan şi cum poate fi desfăcută vraja? Cum a reuşit Clary să dobândească dintr-odată Vederea? De ce sunt demonii interesaţi de o mundană oarecare?
Nu în ultimul rând, Clary încearcă să-şi înţeleagă propriile sentimente – în ce relaţie se află ea de fapt cu Jace şi Simon?

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele cu, o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

Georgina Kincaid este sucub – adică un demon sexy şi plin de glamour, care seduce muritorii şi le absoarbe energia. 

Deşi aparent să fii sucub pare ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viaţă amoroasă normală, căci asta ar însemna să facă rău celor doi bieţi muritori de care se simte atrasă, scriitorul Seth Mortensen şi fermecatorul Roman.
Dragostea trece însă pe locul secund atunci când în lumea nemuritorilor din Seattle se iveşte o ameninţare: vampiri şi drăcuşori deopotrivă sunt atacati, iar Georgina, investigând de una singura, descoperă existenţa unor creaturi respinse atât de rai, cât şi de iad, şi care vor să se răzbune...


Romanul horror al lui Oliviu Craznic se bazeaza pe cronici medievale. Actiunea cartii se petrece in Castelul Ultimelor Turnuri, unde lucrurile merg cu adevarat Rau. Invitat la nunta unei necunoscute intr-un castel bantuit de diavol, nobilul decazut Arthur de Seragens se trezeste prins intr-o ingrozitoare plasa a nebuniei, tradarii si crimei. In vreme ce oaspetii mor in jurul lui unul dupa altul intr-un mod misterios, secerati de un dusman inuman, Arthur intrezareste cu groaza cum latul se strange in jurul singurei persoane de care i-a pasat vreodata, superba Adrianna de Valois, tanara fiica a intunecatului si temutului sef al Politiei. Panicat si confuz, Arthur se vede astfel nevoit sa incheie o alianta fragila si controversata cu cei mai puternici dintre supravietuitori, care au inceput deja o ancheta in intuneric, impreuna dar suspectandu-se unii pe altii: vicontele de Vincennes, prietenul din copilarie al lui Arthur, versat in intrigile de salon, logician si vanator iscusit; baronul german Von Walter Calatorul, ale carui peregrinari prin locuri uitate de lume l-au adus de atatea ori in fata unor adevaruri de neindurat; frumoasa si imorala Giulianna Sellini, despre care se spune in soapta ca i-a sedus deodata pe Dumnezeu si pe Diavol; fostul preot Huguet de Castlenove, acum un spadasin periculos, al carui drum presarat cu cadavre duce la o amanta misterioasa; ducele de Chalais, puternic si crud stapanitor al tinutului, rafinat, aratos si incapabil de a-si stapani pornirile violente; si, mai ales, barbatul care conduce investigatia si de care se tem toti, caci o singura vorba a lui poate aduce rugul – Albert de Guy, inchizitorul…
Aţi citit vreuna dintre ele? Dacă da, cum vi s-a părut şi pe care ne-o recomandaţi?
Ieri am primit nişte semne de carte de la Fiona Paul. Thank you, the bookmarks are amazing! :)
Scuzaţi calitatea proastă a fotografiei... Mai aştept câteva pachete şi o să facem cât de curând un concurs! :) Ce ziceţi?10 comentarii:

 1. Am citit Seria Georgina Kinkaid (bine, cate au aparut la noi) si e superba. :) Acum sunt la Orasul Oaselor, mai am vreo 100 de pagini, e asdfghjkl cartea. <3
  Si sa mai zicem de concurs? :') Bring it on!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am si eu o intrebare.Ati trimis cartile de la concurs?Am castigat Orasul de Cenusa..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, am trimis cartile insa 3 pachete s-au intors inapoi(n-avem idee de ce) si o sa le retrimita Criss imediat ce ajunge acasa (saptamana viitoare cred).

   Dee.

   Ștergere
  2. Multumesc.Doar asta vroiam sa stiu.:)

   Ștergere
 3. Seria Instrumente Mortale !!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Orasul oaselor dupa care se va face si un film

  RăspundețiȘtergere
 5. Recomand "Orasul Oaselor", o sa iubiti cartea :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesante carti :). Eu nu am un blog cu carti,dar sunt un adevarat viermisor de biblioteca.Citesc orice,in special serii fantasy :).

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu am citit Orasul Oaselor (si putin si Tristesti de Sucub, doar ca mama... da, intelegeti voi :]]) si e superba <33 Iar Jace e perfect. Si e doar al meu, punct.

  RăspundețiȘtergere