luni, 6 august 2012

Cărţi pentru toate gusturile!

                     Pentru că nu am mai postat nimic în cadrul acestei rubrici şi pentru că ieri mi-a murit căţeluşul:(, astăzi am de gând să vă prezint nişte

Cărţi cu şi despre câini

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii
Christopher, un baiat de 15 ani, sufera de sindromul Asperger, o forma de autism. Are o memorie fotografica. Intelege matematica. Intelege stiinta. Ceea ce nu poate intelege el, sunt oamenii.
Cand il gaseste pe Wellington, cainele vecinului sau, zacand mort pe o peluza din apropiere, se decide sa porneasca in cautarea asasinului si sa scrie un roman politist despre aceasta. In incursiunea sa insa, va descoperi alte mistere ce pot face ca intreaga lume din jurul sau sa se prabuseasca.

O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii este un roman uimitor – haios si trist deopotriva, pe care nu-l mai lasi din mana.



Enzo sau arta de a pilota ploaia
Enzo este diferit de alţi câini: un filosof cu un suflet aproape uman, a învăţat o mulţime de lucruri stând toată ziua în faţa televizorului sau ascultând cu atenţie cuvintele stăpânului său, Denny Swift, pilot de curse în devenire. A înţeles că viaţa, la fel ca şi cursele de maşini, nu înseamnă numai viteză. Folosind tehnicile necesare pe pista de curse, poţi pilota cu succes printre toate problemele existenţei. Şi, pentru că a învăţat cum poţi să devii o persoană plină de compasiune şi de succes, Enzo aşteaptă cu nerăbdare următoarea viaţă, când este convins că se va întoarce pe pământ ca om.
O poveste emoţionantă, dar şi amuzantă, despre familie, dragoste, loialitate şi speranţă, despre minunile şi absurdităţile vieţii umane, percepută prin ochii – şi nasul – unui câine.


                                            Adio, Ringo
Povestea adevarată a unui câine poliţist, devenit celebru, care i-a slujit pe oamenii legii până în ultima clipă a vieţii sale. Un roman despre prietenie, loialitate şi curaj. Un roman care vorbeşte despre viaţa plină de pericol a poliţiştilor şi despre partenerii lor anonimi, câinii. 

Voi aţi avut vrodată un câine ca animal de companie? Dacă da, cum vi s-a părut experienţa? :)








13 comentarii:

  1. Oh, Doamne, Dee, cât de rău îmi pare pentru căţeluşul tău :[ Am şi eu unul, o corcitură dintr-un pechinez, şi cred c-aş plânge zile-n şir dacă i s-ar întâmpla ceva.
    Te îmbrăţişez :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu am cam plâns după el... îl aveam de la 7 ani, dar na. Aşa a fost să fie:).
      Pupici scumpa! :*

      Dee.

      Ștergere
  2. Oh, stiu ce naspa e sa-ti moara animalul de companie. :( Imi pare foarte rau pentru el.:*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am avut o corcitura de ciobanesc german care era negru si paros..arata ca un ursulet si de asta i-am pus si numele asa..Ursulet dar pentru ca nu era cuminte tata l-a dus in afara orasului la un prieten si ii aduceam mancare de 2 ori pe zi si probabil intr-o zi omu n-a fost atent si el a fugit si nu s-a mai intors.Acuma am un labrador dupa care te topesti cand il vezi,il cheama Bobby

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bobby! Ce mult îmi place numele ăsta:x. Sunt şi eu în căutarea unui nou animal de companie(bineînţeles că va fi tot câine, nu suport pisicile), însă nu îl pot înlocui aşa de uşor pe al meu căţeluş devodat. Poate după ce mai trece o perioadă de timp.

      Dee.

      Ștergere
  4. Am citit "Adio, Ringo", e superba, am plans in hohote. Am si eu un catel, care e cam batran si ma gandesc cu groaza cum o sa fac fata cand o sa se duca...nici nu vreau sa ma gandesc, nu pot sa imi imaginez viata fara el.

    RăspundețiȘtergere
  5. A MURIIIIIIIIIIT? De ceeeeeeeeeee? @-)
    Lasa, PISI, cu putin noroc o sa te bantuie si totul o sa fie ok! >:D<

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  6. Aş vreasă citesc ,,Adio Ringo"..

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am avut niciodata un caine,dar am o pisica pe care o iubesc foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu as vrea sa citesc carti "cu si despre pisici" <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Condoleante pentru catelus. imi pare sincer rau >:d<. Interesante propuneri de carti :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiati ca azi e ziua internationala a Pisicilor?:))))
    Mie nu imi plac pisicile.Catelusii,in schimb,ii ador <3 !
    Am avut 2...

    RăspundețiȘtergere