vineri, 31 august 2012

Singin' sweet home Alabama all sum... oh, wait..

31 august 2012. Ioooooooi!! Asta chiar e ultima zi de vara? Refuz sa accept asta! Ori imbatranesc eu, ori incepe sa treaca prea repede timpul.. . Ma rog... vara asta nu a avut nimic in plus fata de vara din 2011, sau fata de cea din 2010.. sau orice alta vara din anii anteriori. Doar ca asta a trecut mult mai repede..
In fine, probabil a devenit deja un cliseu faza.. 'Vai, ultima zi de vara, vine toamna' si asa mai departe. N-o lungesc. Vreau, totusi, sa stiu ce vreti sa vedeti pe blog toamna asta. Stiti doar ca parerea voastra conteaza, iar noi suntem foarte curioase s-o auzim. :) Si inca o intrebare! Mai stiti concursul ala de iarna trecuta, 'Postarile de iarna'? Ce ziceti, il facem si anul asta? :)

Dar pana atunci va las sa va bucurati de ultimele ore de vara, si va recomand si o (alta) melodie dupa care moor:
Seara faina sa aveti!

8 comentarii:

  1. Ultima zi de vară e un miracol.
    vara din 2010 a fost un miracol de asemenea, vara de anul ăsta şi de anul trecut au fost adevărate dezastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca a devenit un cliseu faza asta cu ultima zi de vara.. asta poate pentru ca aproape toti iubim vara. Cum sa n-o iubesti ?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Aş vrea ca acest blog să fie cum a fost şi în toamna trecută.Şi apropo,bună idee cea cu postările de iarnă,ar mai trebui repetată!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, a trebuit sa-mi desfiintez playlistul cu melodii de vara..Ma bucur ca a venit totusi toamna :) Desi nu mai sunt asa convinsa ca abia astept sa inceapa scoala..

    RăspundețiȘtergere
  5. pai.. :-? hmm :-?
    As vrea sa vad filmulete pe youtube postate de voi, cu ce teme? carti! :x daca aveti timp destul, desigur... :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, vom incerca :). Multumim pentru sugestie >:D<.

      Dee.

      Ștergere