sâmbătă, 4 august 2012

'Sorry' giveaway!


Maine(4 septembrie) sau cel tarziu miercuri vom anunta castigatorii! :) Scuze de intarziere, dar e destul de greu pentru noi sa alegem intre atatea creatii foarte frumoase.

           Vrem să vă arătăm că în acea pauză pe care am luat-o fără să anunţăm pe nimeni nu am pierdut timpul degeaba, pe lângă recenzii v-am pregătit şi un “Sorry Giveaway”. V-am mai prezentat pe blog din cărţile pe care le punem la bătaie şi chiar dacă nu sunt multe noi zicem că merită:).
            Mai întâi vă vom prezenta premiile. Ţin să menţionez că majoritatea semnelor sunt semnate, precum şi cărţile în engleză.
Pachetul I
  •       In Leah’s Wake (carte – click pe titlu pentru a citi descrierea in engleza)
  •       semne de carte: In Leah’s Wake + Croak + The Ghost and The Goth + The Mark

Pachetul II
  •          semne de carte: What she left behind + Croak + The Ghost and The Goth + The Mark

Pachetul III

Reguli

Deoarece avem de dat nişte premii speciale, am vrut ca şi giveaway-ul să fie unul ceva mai special:). Ceea ce aveţi de făcut este să scrieţi ce înseamnă un scriitor pentru voi. Răspunsul îl veţi lăsa într-un comentariu alături de numele cu care aţi dat like paginii noastre de facebook(în dreapta paginii). Juriul va fi format din noi două, fără nimeni altcineva care să ne influenţeze:).

De asemenea, vom alege 4 câştigători prin random.org dintre toţi cei înscrişi care vor câştiga următoarele semne de carte:
o   2x The Mark + 1x The Ghost and The Goth
o   2x The Mark + 1x What she left behind
o   2x The Mark + 1x Croak
o   1x The Mark

Bafta tuturor! :) Aveti timp pana la 1 septembrie sa va inscrieti. 

48 de comentarii:

  1. Superb concurs fetelor >:D<.
    Am dat like cu numele Ramonna Daskv

    Pentru mine un scriitor inseamna ceva ce nu e in meniu, acel om care desi tremura de suferinta pe care-o are in suflet ,inca se gandeste sa scrie ce anume il izbeste in acea secunda . el isi da drumu randurilor sa curga melancolia in acorduri de pian . dar nu numai esecul si-l contureaza, ci si timpul petrecut cu subconstientul si dictatorul.printre atatea rabufniri ,prin atatea rutine ce-ti acapareaza complet viata ,scrisul e o alta lume prin care un scriitor trece in fiecare zi.
    parerea mea este ca scriitori,sunt de apreciat, si nu zic asta ca sunt doar eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. superb concursul :],trebuie sa ma gandesc putin la raspuns,revin cu el cat pot de repede :* bafta tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Geniile mele<3 minunat concurs
    Like cu numele: Dudus Nicoleta

    Scriitorul este un papusar, cel care are capacitatea de a modela persoaneje; el este un Dumnezeu al randurilor. Creeaza persoane, gandiri, aduce la lumina sentimente pe care le-a simtit intr-un moment al vietii lui, insa nu se plange de ele. Scriitorul este acolo pentru personajele lui, ii stie temerile, secretele si nu le dezvaluie decat treptat, asta pentru ca el, in postura lui de divinitate a cartii trebuie sa-l faca pe cititor sa devoreze lucrurile pe care le scrie.
    Un scriitor adevarat este persoana care cand scrie se lasa capturat de actiunea pe care incearca sa o creeze; isi lasa sentimentele sa zburde, isi deschide inima si mintea in acelasi timp, lucru deloc usor, imposibil pentru unii chair.
    Un scriitor reprezinta geniul dement din spatele unor cuvinte intortocheate si zeita blanda ce se ascunde dupa randuri negre, dure.
    Cand scrie o carte acesta vede opera lui ca prioritate, o viseaza, o simte, o iubeste dar o uraste in acelasi timp si cu aceeasi intensitate, pentru ca scriitor este doar acela care scrie si sterge de sute de ori cuvinte inainte ca opera sa fie terminata si cel care cand isi vede creatia terminata o mai citeste o data si-si da seama ca putea mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Genial concurs ! Ador premiile :* Eu va iertasem de mult timp pentru chiul ;;),hihihi.Revin cu raspunsup <3 !
    Vaa puup!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Genial concurs!
    Numele cu care vă urmăresc pe facebook este:Raisa Maria
    Pentru mine un scriitor înseamnă un geniu care îmi deschide o uşă care îmi oferă o privelişte inedită şi nemărginită,care apoi mă ia de mână şi îmi explică pas cu pas tainele acelui necunoscut în care eu tocmai am păşit.Un scriitor este sufletul care dă viaţă unui univers care te face să evadezi din banal şi incertitudine.În concluzie,un scriitor înseamnă un paşaport de călătorie spre un tărâm în care orice este posibil,iar odată ce intri,graniţele sale din vise se închid pentru totdeauna în labirintul minţii noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S:Sper să apreciaţi calitatea,şi nu cantitatea!:)

      Ștergere
    2. Bineinteles! :) Nu conteaza chiar deloc cantitatea.

      Dee.

      Ștergere
  6. Superb concurs! Bafta celor ce participa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Like cu Madison Criss
    Mail: madison97madi@yahoo.com

    Un scriitor adevarat, cu accent pe adevarat pentru mine este reprezentat de un om complex. Prin fiinta lui, prin creatiile cu care ne incanta, el reuseste sa ne captiveze, sa ne tina prinsi in lumea imaginara pe care o zamisleste.
    El nu este un om deosebit. El nu are trei capete sau sase maini, sau trei cperechi de ochi. E o persoana normala, dar una cu talent. Scriitorul ce, pe langa performanta de a-si tine cititorii in lumea imaginata, si care mai si face personajele acceptabile, cu un punct culminant in care practic traiesti ce traieste personajul, este unul adevarat si de o mare performanta.
    Lui nu-i trebuie decat un condei si niste hartie. Iar cel mai important lucru este ca o face din pasiune si il reprezinta

    RăspundețiȘtergere
  8. E un giveaway minunat <3 Am să mă mai gândesc la răspuns. Eh, îmi vine mie inspiraţie până pe 1 septembrie. Vă pup :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Numele cu care am dat like : MuTuLiCa
    Eu impart scriitorii in 2 categorii :Cei care ii cunosc si cei pe care nu-i cunosc.Dupa parerea mea un ciornele unui scriitor bun pe care le arunca la gunoi sunt mai bune decat articolele unui scriitor prost. Zi faina sa aveti :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Like: Presents Gifts
    Cand eram mai mica mama mi-a spus ca un scriitor este o persoana ce stie multe cuvinte care le potriveste astfel incat sa iasa ceva magic, ceva ce sa-mi placa si sa ma faca sa dorm linistita. Dar acum cred ca nu mai este aceeasi persoana. Acum pentru mine un scriitor nu inseamna o persoana fizica ce toceste un creion pe foie, ci sistemul prin care o persoana reuseste sa isi arate/exprime gandurile care, evident, au fost "chinuite" de imaginatie. Deci in concluzie un scriitor nu-l vad ca o persoana fizica, ci ca un fel de ceata alb-albastra care bea cafea si tasteaza la un calculator in creierasul unui individ care scrie o carte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, mi-am schimnat numele de facebook, acum este Simina (Zipy) Monea.

      Ștergere
  11. fb:Ana Naghi

    Imi place tare mult Mario Vargas Llosa!prima carte pe care am citit-o a fost Sarbatoarea tapului!Superba!eu nu fac complimente gratuite!
    Llosa scrie despre viata pur si simplu,nu infrumuseteaza cu nimic actiunea romanelor sale,e cat se poate de realist,chiar daca asta inseamna uneori sa fie brutal.Ce,viata asta e numai miere?asa cum o prezinta prea multi autori?Da' de unde!Asta e ce admir eu cel mai mult la Llosa: realismul.Va recomand cu mare drag operele lui Llosa!

    RăspundețiȘtergere
  12. FB - Alina Iacob
    Ce este scriitorul?Un creator de monumente morale facute cu spiritul si mana. Un scriitor este cineva care-şi petrece ani întregi încercînd cu răbadare să descopere o a doua fiinţă în interiorul său.Este cel care reuseste sa ne faca sa fim personaje in propriile creatii.

    RăspundețiȘtergere
  13. fb-Dany Ela
    un jongleur al cuvintelor,un magician al trairilor

    RăspundețiȘtergere
  14. Un scriitor e rezultatul unei experienţe.
    fb:cimpoi aurora

    RăspundețiȘtergere
  15. Oana Nastase08.08.2012, 11:45

    Dupa parerea mea un scriitor este un vizionar, un om care face legatura intre lumea noastra, cea 'banala' si anosta, si lumea viselor, o lume unde totul este posibil, unde imaginatia este cuvantul de ordine. Un scriitor este acel om care ne imbagoteste vizta prin aceasta capacitate a lui de a pune pe hartie lucruri la care noi nu ne-am gandit, un om care poate sa ne schimbe in cateva minute starea total...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai mentionat numele cu care ai dat like paginii noastre de facebook.

      Dee.

      Ștergere
  16. Nume cu care am dat like: Sorina So
    Pentru mine un scriitor este o persoana care te poate face sa te indentifici in creatiile sale. O persoana care se descopera scriind si care te ajuta prin ce scrie sa regasesti o alta persoana din tine. Un scriitor este o persoana unica cu un suflet sensibil si cu un talent inexplicapil.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nume cu care am dat like: Sorina So
    Pentru mine un scriitor este o persoana care te poate face sa te indentifici in creatiile sale. O persoana care se descopera scriind si care te ajuta prin ce scrie sa regasesti o alta persoana din tine. Un scriitor este o persoana unica cu un suflet sensibil si cu un talent inexplicapil.

    RăspundețiȘtergere
  18. FB:TENDER CARMEN MARILENA.Un scriitor este cineva care-şi petrece ani întregi încercînd cu răbadare să descopere o a doua fiinţă în interiorul său, şi lumea care-l face să fie ceea ce este..A fi scriitor înseamnă a recunoaşte rănile secrete pe care le purtăm în noi – atît de tainice, încît noi înşine abia ne dăm seama de ele – şi a le explora cu răbdare, a le cunoaşte, a le limpezi, a stăpîni suferinţele şi a le preschimba în elemente conştiente ale spiritului şi scrisului nostru. Scriitorul vorbeşte despre lucruri pe care oricine le cunoaşte, doar că nu ştie că le cunoaşte....Este complicata ideea de scriitor,dar el trebuie sa ridice intotdeauna pasiunea in oameni!Succes!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pachetul III, pachetul III!!! :O :O
    Asa. Numele cu care a, dat like la pagina de fb este Georgiana Gh Painter si GFC: Ghost Painter.
    Voi face o postare pe blog cu ce inseamna un scriitor pentru mine si va voi pune linkul aici, e bun? :D

    RăspundețiȘtergere
  20. scriitor- o persoana ce te poate face spectator la jocul lui de cuvinte, un om care te face sa simti ceea ce el scrie, un regizor care te aduce pe scena cuvintelor te aseaza pe un scaun in mijlocul personajelor si ...te lasa sa privesti.

    RăspundețiȘtergere
  21. Numele cu care am dat like : Mihnea Roșca

    Ce este un scriitor pentru mine? Cred ca este omul omniscient, omnipotent și omniprezent în cartea lui , cel care te poate duce oriunde veri ,oricând vrei și cu cine vrei tu , el te face sa te simți cea mai speciala persoana din lume sau cea mai neîndreptățita , te face sa te pui în pielea personajului pe care l-a creat cu grija pentru a fi pe placul cititorilor și sa iți pui aceleași întrebări și sa ai aceleași frământări ca și el. Scriitorul este cel care te duce într-o călătorie (literalmente vorbind , desigur ar fi ceva sa te trezești cu niște bilete pana în Caraibe la ușă .) , te duce într-un montagne russe plin de suișuri și coborâșuri care iți face inima sa ți se urce în gat dar totuși , sa iți dorești ca aceasta cursa sa nu se termine niciodată.
    Scriitorii sunt și niște războinici neînfricați care au ca arme hârtia și pana , își expun ideile și sentimentele prin personajele lor , sunt niște oameni destul de curajoși pentru a nu se teme de ce va spune publicul de respectiva carte , unii așteaptă chiar ani de zile pentru a-și vedea visul devenit realitate (cartea lui într-o librărie )și totul se poate spulbera într-o clipa dacă nu este apreciata .
    Un lucru este sigur , sa fii scriitor nu este ușor dar, dacă o faci din placere și cu toată inima ta oricine își și poate cuceri publicul . De asta zic : Jos pălăria pentru scriitori , adevărații eroi din spatele filelor de cărți. Voi sunteți cei care mi-au adus una din cele mai frumoase lucruri din viata!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Un Scriitor? O persoana normala, cu aspiratii si vise ca orice om. Dar in acelasi timp o persoana care e capabila sa construiasca in cartile sale o lume mereu noua si uluitoare, pentru orice citeste.

    Mally Inna

    RăspundețiȘtergere
  23. Cozma Denis
    Un scriitor este acea persoana care reuseste sa te impinga intr-o lume nemaivazuta si interesanta. Inca de la prima pagina el te prinde de mana si parcurge impreuna cu tine fiecare rand pe care il citesti cu interes pana la sfarsit. Aceasta persoana reuseste sa faca fiecare om sa nu is mai deslipeasca ochi din creatia sa si face ca cititorul sa ravneasca la mai mult. Scriitorul este acel creator al unei lumii captivante si fermecatoare, care cu usurinta devine pe placul cititorilor. Nu orice persoana poate cu adevarat sa isi incante cititori, acesti oameni au fost inzestrati cu darul de a face din oameni ceva mai bun prin proprile creatii si sa le insufle o stare de melancolie si entuziasm atunci cand citesc o carte! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Bianca Roxana Anitei
    Scriitorul este acea persoana care are puterea de a se juca cu mintea noastra dupa bunul lui plac, ne dezvolta imaginatia si gandirea...este acea persoana care ne poate induce o anumita stare, ne creste si ne invata lucruri pe care nu le banuiam macar..

    RăspundețiȘtergere
  25. Russian Nastya
    Scriitorul este acea persoana sensibilia,care vede viata in profunzimile sale si este capabil sa transmita emotii puternice sau sa transpuna cititorul in locul personajului sau.El creeaza o lume in care cititorul este incantat sa intre si sa o inteleaga.
    Admir scriitorii si ii sustin in ceea ce fac.Nu avem nevoie doar de medici,psihologi,consilieri,avem nevoie si de Scriitori pentru a vindeca plictisul si sufletul bolnav.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tanase Mihaela20.08.2012, 15:24

    Mihaela Tanase-like
    Consider ca un scriitor este o persoana menita sa trezeasca in sufletele cititorilor diferite sentimente(acestia se regasesc in actiunea operei),sa le ofere suspans si nenumarate motive pentru a-i determina sa citeasca in timpul lor liber :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Consider ca un scriitor este un mic geniu, un om in a carui minte si imaginatie se contureaza lumi noi, creaturi noi, situatii, un om ce reuseste prin simplele lui cuvinte asezate pe o coala de hartie sa ne trezeasca sentimente, sa ne faca sa radem sau sa plangem si ne face sa traim, pentru cateva clipe, in lumea lui.

    RăspundețiȘtergere
  28. Am dat like cu numele Amina Black.

    Nu mi-a trebuit mult sa ma gandesc si as vrea sa raspund cat mai clar si scurt posibil: un scriitor este dumnezeul unei lumi noi in care noi ajungem doar temporar, dar care isi lasa amprenta pe noi intr-un fel sau altul. Scriitorul are puterea de a crea si a distruge in acea lume a lui si de multe ori ne face sa simtim ca si cum am lua parte la actiune.

    Multumim pentru concurs. Imi plac premiile si ideea. (^_^)

    RăspundețiȘtergere
  29. Un scriitor este un Dumnezeu al literelor si al cuvintelor.In propria sa arta,creaza un univers sublim in care cuvintele ne sunt calauza pe taramul nou in care patrundem .Jonglatul cuvintelor este o arta a carei perfectiune e greu de atins.Dar un scriitor jongleaza usor si rabdator,avand grija ca toate sa fie in armonie ,la sfarsit intemeindu-se un colaj mirific de sentimente si trairi. :)

    Nume FB: Emilia E. Tanase

    RăspundețiȘtergere
  30. Like: Alexandra Zinca

    Ce este un scriitor? Pentru mine un scriitor este un visator, un om ce paseste in acelasi timp in doua lumi, cea normala de zi cu zi, si cea imaginara unde el este rege si om de rand, zeitate si muritor, artist si razboinic. In acea lume el dicteaza mersul lucrurilor, iar forta sa ne atrage si pe noi in universul lui imaginar.
    Un scriitor este un pictor ale caror culori sunt cuvintele si a carui panza este foaia alba. El nu are nevoie decat de un condei pentru a da viata unor lumi incredibile unde ne atrage asemeni lui Aslan in Narnia.
    Un scriitor este un geniu ce destrama constrangerile acestei lumi si ataca potentialul ascuns al imaginatiei. Este un om caruia nu ii este frica sa riste, care are incredere in forta sa de a modela o alta lume. Este persoana care depaseste limitele propriei vieti, care nu este multumit de rolul in care a fost nascut si modeleaza un alt rol in care el se simte bine, un rol unde vibreaza de viata si unde stie ca orice greseala facuta ii este atribuita numai lui si nu societatii care il defineste.
    Un scriitor este in final un om, un om cu o putere magica de a da viata cuvintelor, de a le face sa vibreze cu putere ; o putere care ne atrage pe noi in filele unei carti si ne tine acolo pana la final. Acea putere ii da posibilitatea sa arate tuturor lumea creata de el.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am dat like pe facebook cu numele Romanceofpages.

    Un scriitor adevărat este un artizan al cuvântului. El gravează cuvintele în hârtie iar sufletul său le dă viaţă,transformându-le în imagini colorate. Un scriitor derulează în faţa noastră tablouri în mişcare,mult mai frumos făurite de cât picturile fără suflare.

    Un adevărat scriitor este un maestru, un geniu ce creează fiinţe din hârtie , ce se mişă în faţa ochilor noştri miraţi, alcătuind scene.

    RăspundețiȘtergere
  32. FB : Cristina Adomnoaei
    Pentru mine un scriitor este un vizionar, o persoana cu multa imaginatie care da viata cuvintelor.

    RăspundețiȘtergere
  33. FB: Irinna Mihaila

    Scriitorul, necruţătorul duşman al timpurilor apuse, înmiresmat în cuvintele-i de-o povară stranie ce-i sălăşluiesc infantile gândurile şi firul vieţii trecut de apogeul viselor nemuritoare pe care le poartă-n ale sale aripi albe de poet, ajungând în înaltul cerului ca un înger binefăcător..Scriitorul, frunză-ngălbenită de vremurile pustiite ale dorului amar. Un chip nehotărât, straniu de sincer, încondeiat în oglinda sufletului, bântuie nebulozitatea cerului cu-a sa însufleţire-ngânată în cuvintele inimii.
    Scriitorul, un dor sacru, un mim al vieţii inexistente, un jongler al cuvintelor, un nebun înstrăinat de toţi, care aşteaptă ca pradă să îi cadă în braţe şi să o metamorfozeze în apă şi gheaţă şi parfum de trandafiri îmbibat în tainele cele mai sonore ale icoanei sufletului veşnic omniprezent în dogorea soarelui de iulie, ce-mbălsămează psihicul în cel mai fin aluat cu putinţă, redându-i strălucirea de odinioară.
    Scriitorul, un înger coborât pe pământ, uşor lovit de greutatea vântului ce-i îndoaie aripile rănite şi îl pune la pământ. Un cuvânt sacru, o ideologie şi el se ridică din nou, acompaniat de un alai de fluturi multicolori, prezenţi pretutindeni, aspirând la viaţă, la fericire, la dragoste! Scriitorul, marţianul pe care toţi îl critică şi pe care toţi încearcă să îl înţeleagă..însă fără succes! Scriitorul este cel mai ascuns mister al sufletului!

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Hei, numele meu este Alexandra Ghiță.


    Pentru mine un scriitor este un mod de viață, un model de urmat. Nu sunt mulți ani de când mi-am propus să devin la rândul meu unul, e o muncă infernală, o luptă continuă atât cu lumea, cât și cu demonii din interior ce îmi spulberă ideile într-o fracțiune de secundă. Când vezi pagina goală și simți atâtea cuvinte cum ard în tine, în vene, îți simți sufletul cum vrea să se reverse și să compună, însă începutul este cel mai greu.
    În viziunea mea, un scriitor trece de la momente de exaltare la o melancolie adâncă și nocivă. Nu este un parfum, nu este o supraentitate, nu este nimic extraordinar, ci un simplu om care nu caută altceva decât să fie ascultat, citit, un nebun care își aruncă cuvintele pe hârtie cu atâta maiestrie încât noi, ceilalți rămânem fermecați.
    Un scriitor este vrăjitorul ce ne cunoaște sufletul fără să ne cunoască personal, știe prin ce trecem, ne înțelege.

    Am scris despre unul aici:
    http://lostangelslife.blogspot.ro/2011/04/scriitor-fara-cuvinte.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Fb Ph Vio
    Scriitorul este pentru mine, fauritorul de vise, este un artist al cuvintelor, ce impartaseste celor din jur toate trairile sau/si intruchipeaza imaginile mintii...

    RăspundețiȘtergere
  37. Pentru mine scriitorul inseamna aceea persoana,care imbina gandurile si ideile sale asternandu-le pe hartie,formand din cuvinte si propozitii ,adevarate vieti pe care ni le prezinta fiecare poveste cu fiecare carte pe care o scriu.
    Scriitorii au ceva aparte ,care m-a atras dintotdeauna.Cand cineva iti spune ceva cu greu iti atrage atat de mult atentia,cat ti-o atrage o carte scrisa de un mare autor.Le multumesc tuturor scriitorilor,care m-au facut sa ador aceasta minunata lume a cartilor ,un izvor nesecat de imaginatie si ,,lumi noi'' in care acestia ne fac sa le traim alaturi de persoanajele din carte,integrandu-ne chiar si pe noi in acea lume

    RăspundețiȘtergere
  38. Rotar IONELA30.08.2012, 15:18

    Rotar Ionela
    Scriitorul este o persoana care ne arata cum vede el lumea ,sentimentele ,trairile, natura, dragostea prin prisma condeiului. De multe ori ,citind o carte ,ajungi sa mergi in locuri in care nu visai sa ajungi..si asta doar cu ajutorul scriitorilor.

    RăspundețiȘtergere
  39. nume de facebook bia bis
    pentru mine, un scriitor este acela care reuseste sa patrunda dincolo de aparente, care intelege tristete din spatele unui zambete si reuseste sa il aseze pe hartie explicandu-l exact asa cum l-a inteles el. Scriitorul este cel care se simte dator fata de omenire sa impartaseasca trairile, sentimentele, experientele vietii din punctul lui de vedere. Daca scriitorul mai reuseste sa se puna si in locul altcuiva si sa exprime forte bine acele sentimente diferite de ale lui atunci nu il mai putem numi scriitor, ci geniu.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nume de FB cu care am dat like: Alexandra Sutila

    Ce inseamna un scriitor adevarat pentru mine? Pentru mine un scriitor adevarat inseamna un om simplu cu o capacitate nemaipomenita de a crea si de a diversifica povesti. Un om care se bazeaza doar pe imaginatia si pe creativitatea sa. . Scriitorul este persoana care risca totul , transpunandu-si pe hartie absolute toate sentimentele si ideile , nestiind daca posibililor cititori le va placea.
    Intotdeauna trebuie sa tina cont de laudele fanilor , dar si de critici , care nu intotdeauna sunt bine venite , dar care conteaza foarte mult.
    Pentru mine ,in special, un scriitor adevarat inseamna omul care prin cuvintele si gandurile sale , e capabil sa fascineze oamenii.
    E nevoie doar de o simpla , dar de efect poveste. Cand el reuseste acest lucru , oamenii vor vrea sa citeasca din ce in ce mai mult.
    De asemenea , in cartile sale , scriitorul e un super erou. El poate schimbe soarta personajelor sau nu. Totul depinde de el.

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna! Ma inscriu si eu pe ultima suta de metri :-s
    Numele cu care va urmaresc este Simon Alexandra Ioana

    Pentru mine un scriitor este o persoana complexa, care reuseste sa isi transpuna ideile, sentimentele, trairile, chiar si amintirile in cuvinte si povesti minunate care pot emotiona!

    Aceasta este cea mai simpla explicatie din punctul meu de vedere si dupa aceasta ma ghidez in viata, deoarece as vrea si eu sa devin o scriitoare de succes in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  42. FB: Marta Alexandra

    Din punctul meu de vedere, un scriitor este o persoana care nu se teme sa dea frau liber imaginatiei si sa isi astearna sentimentele, ideile, trairile, emotiile pe o coala alba de hartie si sa le impartaseasca cu altii. E aceea persoana, care prin creatiile sale, incearca sa schimbe lumea, sa faca un loc mai bun. Este acea persoana care ii ajuta pe altii, prin operele sale, sa aiba incredere in ei si in visele lor, sa creada ca maine va fi o zi mai buna, sa ii ajute sa uite de necazuri si sa relaxeze macar pentru cateva ore.

    RăspundețiȘtergere