joi, 6 septembrie 2012

Primele 100 de cuvinte..

Hello! Am revenit cu postarea din cadrul acestei rubrici. Cartea pe care v-o prezint in aceasta luna se numeste ''Dubla constrangere'', da, v-am mai batut la cap cu ea, si este scrisa de Chris Bohjalian. :) In curand recenzia!


'' Laurel Estabrook a fost cat pe ce sa fie violata in toamna cand intrase in al doilea an de colegiu. Ba chiar a fost o minune ca a fost o minune ca a scapat cu viata. Nu a fost una dintre acele intalniri amoroase cu un baiat chipes, student la Universitatea din Vermont, intalniri care sfarsesc cu un viol dupa cateva ore petrecute langa un butoias cu bere. A fost un atac violent, terifiant, comis de barbati mascati - da, au fost doi - cu fetele acoperite cu cagule de lana, care nu lasau sa li se vada decat ochii si zambetul larg. Un atac despre (care iti inchipui ca se intampla doar femeilor din alte state, undeva, departe, unor victime ale caror figuri le vezi la stirile de dimineata si ale caror mame deznadajduite, pustiite de durere, sunt intervievate de reportere absurd de frumoase.) ''
- Prolog, pag. 11


8 comentarii:

  1. Wow, sună tulburător.. dar pare tare cartea! Aştept recenzia!! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, ce interesant! Vreau sa aflu ce se intampla :(
    Vreau recenzia cat mai repede!! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca te-ai gandit la aceasta carte.Eu am avut placerea de a o citi anul trecut,insa inca ma trec fiorii cand ma gandesc la aceasta carte.Cred ca este singura carte care a reusit sa ma impresioneze in ultimele pagini,de fapt in ultima..deoarece atunci aflii ca tot ce ai citit nu este de fapt ceea ce se intampla.Nu as vrea sa dau mai multe detalii,insa rog cititorii,indiferent de gen,sa isi faca timp si pentru aceasta carte,pentru ca,intr-adevar,merita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare interesanta... am sa o citesc

    RăspundețiȘtergere
  5. wow :> Chris Bohjalian,am primit si eu recent o carte scrisa de el,interesant :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare un thriller care te tine cu sufletul la gura :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Jane Austen week pe blogul meu , detalii aici http://romanceofpages.blogspot.ro/2012/09/saptamana-jane-austen.html

    RăspundețiȘtergere