duminică, 14 octombrie 2012

Blestemul din Swoon - recenzie

Multumesc librariei online Libris pentru sansa de a citi aceasta carte. Va reamintesc la Libris mai puteti gasi, pe langa 'Blestemul din Swoon' si multe altele, si o colectie impresionanta de volume in limba engleza. :)

Blestemul din Swoon de Nina Malkin

Ne aflam intr-un orasel micut din Connecticut, unde nu se intampla niciodata nimic interesant. Asta pana cand eroina noastra cu nume plin de subintelesuri - Dice - il elibereaza pe, atentie!, Sinclair Youngblood Powers din trupul blondei cu corp si caracter de majoreta (si usor nimfonana, daca ma intrebati pe mine), care se intampla, culmea, sa fie verisoara ei, Pen. Stiti voi, Sin a posedat-o pe Pen si asa mai departe, iar Dice a facut un ritual d'ala demn de Fenomene Stranii la lumina lunii pline si dupa baziiiingaa! Sin nu mai apare sub forma de fantoma, si sub forma umana! Maaad, maaad world!
Ma rog, dupa ce cavalerul nostru din secolul 18 se hotaraste sa arda gazul din Swoon, lucrurile incep s-o ia razna, asta pentru ca Sin al nostru e acolo pentru dulcea si lipsita de calorii, razbunare. Stiti voi cum sunt fantomele. Daca le-ai suparat cat timp erau in viata (in secolul 18 in cazul lui Sin), considera ca tre' sa mananci bataita. Si ce daca asta o sa se intample tocmaai in secolul 21?! In dragoste si-n razboi totul e permis! 
Si da, bineinteles, Dice a noastra e total vrajita de arhaismele lui Sin.. si ma rog, de Sin in general. Stiti, chestii de genul 'vaaai, am o gradina zoologica in chestia aia numita stomac in momentul in care se uita la mine'.. Ok, nu cu [,] cuvintele astea, dar intelesul e acelasi. 
Si sa nu mai spun de oras, ca o ia razna de tot! Explozii de hormoni la orice pas, se formeaza cupluri pe care nici nu ti le imaginai, sotiile isi inseala sotii, tipele cuminti se transforma in tarfe... .
La un moment dat Sin si Dice isi unesc fortele ultrasenzoriale pentru o calatorie in secolul 18, in noaptea in care prietenasa lui Sin a fost ucisa..
Ah, si sfarsitul.. Doamneee! Stai cu cartea in mana si te intrebi: de ce, de ce, de ce, de ce, de ce?! 
Deci e o carte pur si simplu superba, mirifica, geniala! O iubeeesc!

Fragment:
''Ei ii este sortit sa moara.
Si totusi, el e binecuvantat, si iata de ce. De data aceasta, ea nu va muri singura. De data aceasta, ea va muri alaturi de el. El e aici; el e cu ea. Daca macar ea ar deschide ochii si l-ar recunoaste, dar n-o face. Nici macar nu are spasme, nu plange si nici nu tuseste. Pur si simplu, inceteaza sa mai respire. Sangele ei inceteaza sa mai curga. Inceteaza sa fie constienta.
Inceteaza. ''

Imagine asociata

Melodie asociata

Voi ce mai cititi, dragilor? :) Eu m-am apucat de 'Legile atractiei', si pana acum e geniala. 
Sper sa ne mai auzim saptamana asta, si va rugam sa ne scuzati absenta. Promitem ca o sa ne revansam! 

                                       Sa aveti o saptamana faina!



4 comentarii:

  1. Ah, vreau să o citesc şi eu :) Sincer, nici eu nu mai ştiu ce citesc :)) M-am apucat de patru cărţi şi nu am chef de nici una dintre ele. Dau vina pe vreme ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu cartea. :) Citesc... mai multe. =))) Exact ca Rose. :| Ma apuc de 10 si nu mai termin niciuna!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati primit o provocare de la mine :o3 .Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. E minunat blogul tau..
    Iar dasign-ul e mirific:x
    viziteaza-mi si mie unul dintre cele doua bloguri cu poezii: Jurnalul Meu Pentru Tine ! sau Oglinda unei fiinte !
    Si daca iti plac poemele,
    dale follow blogurilor. Multumesc Anticipat!

    RăspundețiȘtergere