marți, 30 octombrie 2012

"Ce să fac cu moştenirea" - recenzie

               Ne iertaţi? Nu am nicio idee cum să încep acest post, deoarece ne-am cerut de prea multe ori scuze de la voi chiar dacă nu au fost tocmai întemeiate... Acum ce să vă mai spunem? Într-adevăr, a fost perioada asta de acomodare cu liceul, colegi noi, profesori noi, a trebuit să tragem tare ca să facem impresie bună măcar. Dar acum a trecut şi ne vom mai revanşa faţă de voi chiar dacă nu o să postăm aşa de des. Să ne scuzaţi şi că nu vă mai vizităm nici blogurile, citim postările o dată la o săptămână cam aşa, dar nu avem timp să comentăm de fiecare dată - vom remedia şi asta, promitem :). Iar acum...

                "Ce să fac cu moştenirea" este o carte amuzantă, relaxantă şi totodată captivantă, aşa cum sunt toate celelalte opere ale lui Kerstin Gier. Mi-a făcut mare plăcere să o citesc şi vreau să îmi cer scuze librăriei online Libris pentru că am întârziat atâta cu recenzia - a treia oară cu siguranţă nu se va mai întâmpla. Vă mai spun despre această librărie că pune la dispoziţia cititorilor numeroase cărţi online, manuale şcolare precum şi cărţi în engleză.




            Bărbaţii se tem de femeile deştepte, asta cu siguranţă e adevărat. Dar Carolin este o tipă cu totul şi cu totul specială – numără şi calculează absolut orice, cânta la o mulţime de instrumente şi sarcasmul ei îi izbeşte pe toţi cei cu care vorbeşte asemenea unui tsunami. Da, e teribil de ironică şi seamănă a naibii de mult cu Criss a noastră. Well, şi e puţin mai...bitch. Adica pe bune, îşi părăseşte iubitul pentru tatăl său, care se dovedeşte a fi dragostea vieţii sale. Se căsătoresc, iar acesta moare subit lăsând-o văduvă şi nevoită să lupte cu viperele din fosta familie a lui Karl(aşa îl cheamă pe moş, apropo) pentru moştenire. Îşi face între timp un „prietenaş” farmacist despre care crede iniţial că e gay(damn, girl!) şi frecventează o psihoterapeută amatoare sau începătoare sau idioată saaau toate astea la un loc.




Fotografia asociata

Melodia asociata
 
Si intrebarea noastra... ne mai puteti ierta inca o data? :3
Dee am fost, btw. 


8 comentarii:

  1. Daaa, v-aţi întors :*
    Am citit Culorile Dragostei de Kerstin Gier şi mi-au plăcut mult :) Sigur o să citesc şi cartea asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va iert,va iert.Ce sa mai fac :-w :)) Dar imi lipsiiiti :o3 .Recenzia e grozava,ca de obicei :3 .Pare o carte interesanta.De fapt,chiar ma gandeam sa ma apuc de ea ,candva.Cine stie cand o sa am ocazia :) . Bafta la liceu :* ! Va pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De tine mi-era cel mai frica sa nu ne certi! :)) :*
      Multumim mult si sper sa citesti cartea cat mai repede, merita :). Si noi te pupam! :*

      Dee.

      Ștergere
  3. Chiar ma intrebam unde ati disparut ;)) Succes fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uff ma tem ca e prea girly :d
    In schimb, "Ma sinucid alta data" m-ar tenta <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, 'Ma sinucid alta data' e pe gustul mai multor persoane. Asta.. e undeva intre :).

      Dee.

      Ștergere