luni, 19 noiembrie 2012

Recenzie "Vei fi acolo?" de Guillaume Musso + Primii câştigători

             Hello, people! :) Ce mai faceţi, cum v-aţi început voi săptămâna? Eu zilele acestea am terminat de citit o carte pur şi simplu AMAZING. Vreau să îi mulţumesc librăriei online Libris pentru că mi-a oferit şansa să o citesc. Dacă nu ştiaţi, Libris ne pune la dispoziţie o mulţime de cărţi atât în română cât şi în engleză. Aşadar, fiţi pregătiţi să citiţi despre superbul roman "Vei fi acolo?" de Guillaume Musso.

           Să vă fac o introducere? Ei bine, nu prea pot. Vreau să spun, m-a lăsat fără cuvinte, mi-a plăcut la nebunie. E plină de citate minunate, am şi extras câteva (mi-a fost greu să mă rezum doar la două, să ştiţi), iar povestea în sine este cu adevărat inedită şi extrem de sensibilă.



Vine o seara cand viitoru-ti e deja trecut.
Intorci atunci privirea si-ti vezi in urma tineretea.( Louis Aragon)

Cartea prezinta intalnirea personajului cu el insusi la o distanta de 30 de ani.Pentru ca isi doreste foarte mult sa o revada pe femeia iubita, se intoarce in timp , si cu ajutorul “lui “ la 30 de ani isi schimba destinul. Chiar daca totul este predestinat, cei doi ajung la o intelegere care sa le aduca amandurora linistea. O salveaza pe femeia iubita, iar mai apoi el este salvat de prietenul sau cel mai bun. Presupunem ca , dupa 30 de ani, cei doi vor fi din nou impreuna.

“Cand ti se vor deschide in fata mai multe usi si nu vei sti pe care sa apuci, nu alege la imtamplare, ci aseaza-te si asteapta.Nu te misca, nu spune nimic, asculta-ti inima. Apoi, cand o sa-ti vorbeasca, ridica-te si urmeaza-i sfatul.” (Susanna Tamaro)


Fotografia asociată

Melodia asociată


Iar acum, ne cerem scuze că am întârziat cu anunţarea câştigătorilor, ştiţi voi cum e cu memoria asta. Deci, să nu o mai lungim, primul pacheţel de swag-uri merge la numărul 2, şi anume Addicted to kryptonite.






Al doilea pachet de swag-uri merge laaaa... Claudia Bunduc.




Felicitări! :) Aştept răspunsul la mail, fetelor. Săptămâna aceasta veţi avea parte de mai multe postări, recenzii şi concursuri. V-am pupat!

10 comentarii:

  1. am citit cartea...absolut superba:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat imi place recenzia <3 *zambet maare*
    Felicitari castigatorilor! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult tot vreau sa citesc cartea si nu reusesc :| Imi place mult recenzia :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune mâna pe ea cât mai repede, e genială. Mersi! :*

      Dee.

      Ștergere
  4. subiectul cartii e foarte tare,felicitari pentru recenzie,felicitari castigatorilor :D,si melodia de la final geniala <3 :D

    RăspundețiȘtergere
  5. habar nu aveam că există acea librărie online

    RăspundețiȘtergere