duminică, 30 decembrie 2012

anul 2012

Ma asteptam, sincera sa fiu, la ceva colosal, care sa marcheze anul asta. Si aici ma refer la ceva la nivel global, cum ar fi ... nu stiu, acele virusuri care se raspandeau in toata lumea intr-un interval de aproximativ douazeci si patru de ore. Ntz, nimic. Sunt real dezamagita. 

Anul doua mii doispe a fost un an aiurea. Tin minte ca l-am inceput cu a mea performanta (daca pot s-o numesc asa) de a sta treaza vreo trei zile. Apoi am fost stresata cu examenele, admiterea la liceu, bla bla bla. Acomodarea cu noua clasa. Uf. Ca sa fiu sincera, ma consider ciudata clasei. Pe bune. Mi se pare ca toti se inteleg asa de bine intre ei, si au atatea interese comune, in timp ce eu... sunt eu. In fine.
Ce s-a mai petrecut anul asta... a, da. Inexistenta mea viata sociala, si maica-mea care mi-a repetat toata vara ca nu-i normal ca la varsta mea sa fiu atat de antisociala, si nu inteleg de ce va povestesc voua toate bazaconiile astea. Sunt sigura ca nu va intereseaza. 

Am citit mult, mult mai mult decat anul precedent; si am descoperit ca-mi place biologia si House. Nu, nu genul, urasc genul house. Ci serialul. Stiti voi. O posibila cariera in medicina? Prefer sa nu dau un raspuns momentan. :)

Anul asta am pus, pentru prima oara, familia pe primul loc, si mi-am dat seama ce persoane minunate am langa mine. Persoane carora, inainte, nu le acordam atentia si aprecierea pe care o meritau. M-am certat si impacat cu prieteni dragi. Mi-am facut cativa noi amici. 
Mi-am luat un caine, si recunosc, pentru prima data in viata, ca aceste animale chiar sunt cei mai buni prieteni ai omului. Sunt niste fiinte incredibile! Mi se par de zece mii de ori mai umane decat oricare dintre noi. 

Ah, da. Si am observat ca sunt o gramada de fane One Direction. Obsedate. Daca chiar ar fi venit la finala X Factor, cred ca Romania ar fi fost invadata de sute de mii de fane, cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, in calduri. Si da, am zis-o. 

Nu stiu cum o sa fie doua mii treispe. Nu am nicio asteptare de la el. Am, pur si simplu, o senzatie de 'let it be', ca sa-i citez pe cei de la Beatles. 

PS. Uau, mersi ca ai avut rabdarea necesara pentru a citi toate bazaconiile pe care le-am insirat eu aici. Oh, you, little son of a biiiitch! >:D<


28 de comentarii:

  1. Ti-am zis eu chestia cu liceul si ciudata :-w si in plus: AI UN CAINE?=P~. Te urasc din tot sufletelul meu pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)) Esti cea mai tare, Dudusel! Pur si simplu! >:D<

      Criss

      Ștergere
  2. Dar nu pot să-mi imaginez cum poţi fii tu antisocială x.x Adică pari aşa de treabă. Şi eu mă consider ciudata clasei, dar când mă plâng la mama că sunt o antisocială şi jumătate zice că şi aşa clasa mea e plină de piţi şi oricum nu pierd nimic. Pouf.
    2012 a fost ceva mai bun pentru mine. Până acum am tot încercat să fiu cea mai bună, acum am doar un sentiment de "dă-i în mă-sa" şi atât. Şi am scris ceva ficţiune. Cred c-am progresat puţin.
    Nici eu n-am putut să le înţeleg pe obsedatele 1D. Adică, Okay, sunt drăguţi şi au voce, dar asta nu înseamnă că trebuie să le sari la picioare. Mă rog, ăsta e fangirling. Şi eu fac acelaşi lucru cu Divergent, Ed Sheeran, IM şi Academia vampirilor, deci nu sunt eu în măsură să vă plâng.
    Să ai un 2013 mai bun, Crissuleţ :3 Poate ne arăţi şi nouă ceva poze cu căţeluşul tău, zic şi eu ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma exprim mai bine in mediul virtual. Aici merg pe principiul ca, necunoscandu-ma nimeni, nu o sa se gaseasca cineva ca sa ma judece. In viata reala lucrurile stau altfel, se vor gasi intotdeauna persoane care sa critice sau sa comenteze. Nah...

      Un doua mii treispe superb, Rose! >:D<

      Criss

      Ștergere
  3. Nu insiri bazaconii. Imi place sa iti citesc blogul, mi se pare chiar minunat. Sa ai un an nou fericit! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! >:D< Si tu sa ai un doua mii treispe magnific. :*

      Criss

      Ștergere
  4. An nou fericit! Nu ştiu de ce spui ca a fost un an rău. Adică din ce scriu aici a fost bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooo ai un cateluuus.Fluffy<3.Ah ce ma bucur ca si tie iti place House.Vreau sa downloadez toate episoadele din primul si al 2-lea sezon si sa ma uit la ele vacanta asta =P~.Te inteleg cu 1D.Devin disperata cand le aud p-astea de la mine din scoala:-w.Sa ai un an nou fericiiit:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt deloc bazaconii :) Adică în mare pare m-am regăsit şi eu,sau mai mult decât în pare parte.Şi eu am avut admiterea la liceu ,iar faza cu "Mi se pare ca toti se inteleg asa de bine intre ei, si au atatea interese comune, in timp ce eu... sunt eu." ,parcă mi-ai citit gândurile :).
    De asemenea,şi eu sunt cam antisocială,şi critic cam prea mult,dar neh,asta e .
    Hmm,şi să înţeleg că nu-ţi place One Direction? Me too x_x.
    Oricum,nu sunt bazaconii :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, high-five! :)) Si eu critic la greu.

      An nou fericit! :*

      Criss

      Ștergere
  7. mda,anul 2012 a fost banal,și eu mă așteptam la o invazie cu zombii,ceva ieșit din comun,dar nimic,așa eram și eu la liceu,dar mai bine așa decat ei cu viața lor "perfectă" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exaaaaaact! Sa-i lasam pe ei cu dramele lor, de genul cine cu cine iese, si sa ne vedem de ale noastre! \m/

      Un doua mii treispe superb! >:D<

      Criss

      Ștergere
  8. Iti doresc un an nou cit se poate de fericit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer,mie chiar imi place cand cineva povesteste chestii persoanele .De fapt,cateodata chiar si mie imi vine sa explodez si sa scriu tot tot tot,toata ura pe care o am in acel moment pentru toate lucrurile si sa vada toata lumea.Faptul ca cineva mai face asta -bine,nu chiar asa- ma face sa ma simt ca nu sunt singura :).Anul doua mii doispe a fost cel mai tampit an al meu.Sunt indragostita de acelasi baiat de un an si parca nu-mi mai trece naibii.Pacat ca sentimentul nu e reciproc,dar asta-i viata.Abia astept doua mii treispe ,ca sa incep sa fiu din nou EU.Mi se pare ca m-am schimbat si nu sunt sigura daca in bine sau in rau.Oricum,ai un catelus ? Ce bine de tine ! Nici nu stii cat imi doresc si eu unul ! Tocmai din cauza asta.Pufoseniile te fac tot timpul sa te simti mai bine <3 Cine stie,poate se indura cineva si imi ofera acest medicament <3 Te pup ,Cris si sper ca anul urmator sa te ajute sa iti dai seama ca e mult mai bine sa fii asa cum esti tu,decat sa fii ca toata lumea ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uh, Emy, simteam pur si simplu nevoia sa dau toootul afara, stii. :)) Uneori e bine sa ne descarcam prin scris. Pe mine m-ajuta.

      Un an nou de vis! :*

      Criss

      Ștergere
  10. În secolu' XXI e bine să fii antisocial. Pe bune. Am vreo 3 prietene foarte bune, dar cu care de fapt nu pot să vorbesc mai nimic despre mine. Adică, uneori stau pur și simplu și mă gândesc pe care din tembelele astea trei să le sun. Și ajung la concluzia că niciuna nu e-n stare să-mi asculte mie bazaconiile fără să mă numească ciudată. Okay, sunt ciudată. Dar sunt o ciudată cu nevoia de a vorbi cu cineva. Persoanele cu care pot vorbi deschis, mai nou, le-am descoperit în fața ecranului. Ceea ce e complet bizar, și totuși relațiile pe care le am cu oamenii prin intermediul calculatorului sunt mult mai strânse decât cele din realitate. Adică nu te temi că vei fi judecat.. în fine, când în viața reală ești judecat la fiecare 5 secunde. A, și la chestia cu 1D - am avut și eu o prietenă care era moartă după trupa asta. Chestia e că tipa s-a lăsat de fangirlingul ăsta nebun după câteva săptămâni. Problema e ce ne facem cu ălea care fac statui din broccoli cu Niall sau Zayn. Absolut horror. A, și ca să-nchei - săai parte de un 2013 fericit. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu pot sa vorbesc cu prietenele despre mine. Si, la fel ca tine, si eu tin mai mult la persoanele pe care le-am cunoscut in mod virtual. ;;)

      Doua mii treispe de basm! >:D<

      Criss

      Ștergere
  11. Interesantă postare, mă regăsesc și eu în câteva aspecte din descrierea ta. Și eu sunt o fire antisocială, dar sincer îmi pare rău când mai văd și pe alții ca mine. Pentru că, deși în aparență comunicăm mult unii cu alții, de fapt lumea a uitat ce e aceea comunicare reală. Avem o mulțime de mijloace de a socializa și totuși suntem din ce în ce mai distanți unii cu alții, e greu să legăm prietenii trainice, să ne împărtășim liber sentimentele.
    Sper ca 2013 să fie un an minunat pentru tine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, exact, exact. Si in plus e si greu sa mai legi prieteni de durata, avand in vedere ca acesti 'prieteni' te barfesc la toate colturile. Sau sunt pentru o perioada scurta de timp...

      Sper ca doua mii treispe sa-ti aduca numai zambete! >:D<

      Criss

      Ștergere
  12. Chiar m-a amuzat intr-un mod foarte pozitiv sinceritatea postarii tale. Si ce ai scris tu aici nu sunt bazaconii. E doar o etapa din viata ta. Si uite spui ca anul acesta ai ajuns sa-ti pretuiesti mai mult familia si ai realizat ce oameni minunati sunt. Pai asta e un lucru mare, altii gandeste-te ca nu realizeaza asta intr-o viata. Anul 2013 o sa fie poate al prietenilor sau a orice altceva. Si curajul pe care l-ai avut sa te exprimi in aceasta postare, arata ca nu esti o persoana antisociala. Tocmai te-ai exprimat. Ne-ai vorbit noua chiar daca in mod virtual. Si poate asta e singura greseala. Si eu sunt ca tine. Mai introvertit si stiu ca am nevoie de mai multa activitatea reala, decat virtuala. De exemplu, vara, mama ma obliga sa ies afara in fiecare zi chiar si pana la magazin cand vedea ca stau toata ziua in casa - sa-mi iau vitamina D de la soare. Si fel si fel de chestii. Adolescenta asta..
    Un An nou fericit sa ai! Si cat mai social! :D >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc, si pe mine ma obliga mama. :)) Si da, ai dreptate, faptul ca am ajuns sa-mi pretuiesc mai mult familia chiar este o realizare. Nu m-am gandit la asta pana acum.

      Numai fericire sa-ti aduca noul an! >:D<

      Criss

      Ștergere
  13. Hey si ce daca nu esti la fel ca ei :-j nici eu nu prea am avut tangente cu cei de la liceu ,dar tu esti tu si ei sunt ei! :) Un an nou cat mai frumos si plin de cartii sa ai. >:D< si mie imi place sa-ti citesc asa zisele tale bazaconii. :D

    RăspundețiȘtergere